21 / 05 / 2024

hasanağa osb yolu yapılacakmı

hasanağa osb yolu yapılacakmı

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi' nin (OSB) yol sorunu çözülüyor. Bursa Büyükşehir Belediyesi Hasanağa OSB’ yi İzmir Yolu’ na bağlayacak 6,5 kilometrelik yolu ıslah edecek....

OSB’lerde yıllık kira artışları ortalama yüzde 102 seviyesinde gerçekleşti!

TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş., OSB’lerde yıllık kira artışlarının ortalama yüzde 102 seviyesinde gerçekleştiğini ortaya koydu.

Haydarpaşa Geçit Köprüsü 1940'ta 900 bin TL'ye mal olmuş!

1940 yılındaki Haydarpaşa tren yolu üzerindeki geçit köprüsü 900 bin TL'ye mal olmuş. Köprünün üzerinden otomobiller ve tramvay geçidi için çalışmalar yapılmış.

Ulaştırma Bakanlığı açıkladı! Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, otoyola bağlandı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı ile Bursa Büyükşehir Belediyesi ile yapılan Çevre Yolu Demirtaş OSB Kavşağı, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’nun da katıldığı tören ile açıldı. Bakan Uraloğlu bu bağlantı ile senelik 150 milyon lira tasarruf sağlanacağını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Skala Hasanağa satışta! Teslimler Haziran'da! 

Skala Hasanağa projesinde vade fırsatıyla konut satışları başladı. Peki Skala Hasanağa projesinde konut fiyatları ne kadar? Projede hangi konut tipleri var? İşte ayrıntılar..

EYT'liler dikkat! Asgari ücrete zam sizi de etkiliyor

EYT düzenlemesi ile birlikte 1.5 milyon vatandaşa emeklilik yolu göründü. SGK ya da e-devlet sistemi üzerinden emeklilik başvurusunda bulunan vatandaşlara müjde geldi. Emekli olan ancak çalışmaya devam eden EYT emeklilerin yeni ücretleri netleşti. Asgari ücret zammı EYT'lileri de etkiledi. İşte tüm

Faizler yüzde 60’a dayandı! Yolu düşen yanıyor

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faizi yüzde 12’ye indirdi, ancak şirketlerin ve bireylerin krediye ulaşması zorlaşıyor. Konut kredilerinde yüzde 49'a kadar çıkan faizler ihtiyaç kredilerinde yüzde 60'ı buluyor.

Bursa Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi yatırımlarla büyüyor!

Bursa'nın gelişim bölgesinde yer alan Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi son 10 yılda yatırımlarla sanayi alanında büyüme kaydetti. OSB'de faaliyet gösteren firma sayısı bu dönemde iki kat artış kaydetti. 

Bursa Panayır'a bisiklet yolu inşa ediliyor!

Bursa Osmangazi Belediyesi, Panayır Mahallesi'ne 1360 metre uzunlukta bisiklet yolu inşası için çalışmalara başladı. 

Nif Erbek satışta! Yeni proje! 

İzmir'de Kemalpaşa-Torbalı yolu üzerinde hayata geçirilen Nif Erbek projesi satışa çıktı. Projede 72 villa bulunuyor...

Bursa Hasanağa'da emekli TOKİ sakinlerine sosyal tesis!

Bursa'da Hasanağa bölgesinde emekliler için yapılan toplu konutlarda yaşayan vatandaşların ihtiyacını karşılamak için 3 bin 500 kişinin yaşadığı bölgeye sosyal tesis inşa edilecek.

Çanakkale Çan'a OSB müjdesi!

ÇANAKKALE'nin Çan ilçe Belediye Başkanı Bülent Öz, ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulması hakkında hazırladığı dilekçeyi, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a sundu.

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te açılıyor!

Gebze OSB-Darıca Sahil Yolu Metrosu Mayıs 2023'te tam kapasite olarak hizmete açılacak...

Ankara-Çankaya projesinde davanın reddi kabul edilmedi!

Ankara 9. İdare Mahkemesi tarafından 11.03.2020 tarihinde, tebliğden itibaren 30 gün içinde Danıştay'a temyiz yolu açık olmak üzere, bilirkişi raporu ve ek bilirkişi raporuna istinaden şirket lehine davanın reddi kabul edilmedi.

hasanağa osb yolu yapılacakmı Haberi

hasanağa osb yolu yapılacakmı

Yaklaşık 8 ay önce bölgeyi ziyaret ederek sorunlarını dinleyen AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, OSB yönetiminin biran önce çözümünü istediği yol sorunu Büyükşehir Belediyesi’ne iletti. Şahin, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile birlikte Hasanağa OSB’yi ziyaret ederek Başkan Ahmet Sezgi Erceiş ile görüştü. 


Hüseyin Şahin, Hasanağa OSB’nin Bursa’nın batısındaki gelişmiş OSB’lerden biri olduğunu belirterek, bölgenin yol sorununun Büyükşehir Belediyesi tarafından çözüme kavuşturulacağını açıkladı. 


Yeni çıkarılan Büyükşehir Yasası ile birlikte Bursa Belediyesi’nin çok daha güçlendiğine değinen Şahin, "Yerel düzeydeki sorunların çözümünde Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin desteğini her zaman yanımızda hissediyoruz. Büyükşehir Belediyesi, Bursa’nın tümüne altyapı, üst yapı, sosyal ve kültürel hizmetler götürecektir. Konuyu ilettiğimizde sorunun çözümü için harekete geçen Büyükşehir Belediye Başkanı Altepe’ye teşekkür ediyorum." dedi. 


Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe...