06 / 05 / 2024

Hasankeyf ihalesi

Hasankeyf ihalesi

12 bin yıllık tarihi antik kent Hasankeyfi sular altında bırakacak olan llısu Baraj inşaatında ısrar edilirken, Hasankeyf'te 10 bin yıllık 50 ayrı tarihi eserin farklı alana taşınması için ihale açıldı.

TOKİ'den Batman'a yatırım müjdesi! İhalesi bugün!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Yeni Yerleşim Yeri 1'er Adet Araç Bakım Onarım, ASM-TSM-112 ASHİ, Mezbaha, Taziye Evi, Terminal, Kapalı Pazar Yeri, Düğün Salonu ve Otopark Alanı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale düzenliyor!

Batman Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den Batman Hasankeyf Üniversite yapıları için ihale!

Batman İli, Hasankeyf İlçesi, Üniversite Yapıları (1 Adet Lojman, 1 Adet Nizamiye, 1 Adet Sosyal Tesis ve 2 Adet Yurt), 1 Adet Halk Eğitim Merkezi, 1 Adet Müftülük,2 Adet İlköğretim Okulu ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 26 Mart 2020 tarihinde yapılacak.

Batman Hasankeyf TOKİ 47 konut ihalesi yarın!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 23 Ocak'ta!

Batman ili Hasankeyf İlçesi 47 Adet Konut, 1 Adet Merkez Camii ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi ve Genel Altyapı Yol İyileştirme İşi ihalesi 23 Ocak 2019 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 16 Ocak'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Hasankeyf'te hayata geçireceği 47 konutun ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Hasankeyf'te taşınma ihalesine Danıştay'dan ikinci iptal!

Batman'da Ilısu Baraj Gölü altında kalacak olan Hasankeyf'te tarihi eserlerin taşınması için DSİ'nin yaptığı dört etap halindeki ihalelerden ilkinin ardından, Kızlar Camii'nin  taşınma işi ihalesi Danıştay tarafından iptal edildi.

Hasankeyf taşıma ihalesi iptal edildi! Bakanlık soruşturma açtı!

Batman'ın Ilısu Baraj Gölü altında kalacak tarihi ilçesi Hasankeyf'teki tarihi eserlerin taşınması için ihale, Danıştay tarafından iptal edildi.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Batman Hasankeyf projesi 17 Ekim'de ihaleye çıkıyor!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 17 Ekim'de saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Batman Hasankeyf'te 47 konut inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Hasankeyf'te 47 konut inşa edecek. Yeni projenin ihalesi 17 Ekim 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak...

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi 17 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Batman Hasankeyf projesinin ihalesini 17 Ekim'de gerçekleştirecek.

TOKİ Batman Hasankeyf 47 konut ihalesi yarın!

Batman İli Hasankeyf İlçesi, Konut ve Sosyal Donatılar; Üniversite Yapıları (Lojman, Nizamiye, Sosyal Tesis ve Yurt), Halk Eğitim Merkezi, Müftülük, Merkez Cami, Semt Cami ve 47 Adet Konut İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

Hasankeyf ihalesi Haberi

Hasankeyf ihalesi

BATMAN'da bulunan Hasankeyf'te 10 bin yıllık 50 ayrı tarihi eserin farklı bir alana taşınması için ihale açılırken, tarihi yapıtların yerinden alınması zor olması nedeniyle ihaleye talepli çıkmadı. İlk olarak Hasankeyfin en önemli sanatsal ve tarihi eserlerinden birisi olan Zeynel Bey Türbesi için açılan ihaleye talep olmadığını söyleyen Batman Hasankeyf Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Recep Kasvuş, tarihi kültürel mirasa sahip çıkacaklarını ifade...