17 / 05 / 2024

Hasar Dosya Sorgulama

Hasar Dosya Sorgulama

Deprem sonrasında hasar ihbarınızı internet üzerinden online olarak gerçekleştirebilirsiniz. Peki online hasar ihbarı nasıl yapılıyor? İşte online hasar ihbarı 2021...

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar başvurusu yapacaklar dikkat!

Hasar tespit sorgulama nasıl yapılır? e-Devlet bina hasar tespit sorgulama 2023! Hasar tespit başvurusu yapacaklar dikkat!

SEDDK hasar ödemesi için açıklama yaptı! 'Vatandaşlarımız poliçe yenilemeyi düşünmesin'

SEDDK tarafından yapılan açıklama hasar ödemesi yapmayı düşünen vatandaşlar için oldukça önemli. SEDKK başkanı tarafından yapılan açıklama dosya sayısı olarak tahminlerinin 600 bin adet olduğunu belirtti. Hasar ödemelerinin milyarlara ulaşacağı uyarısında bulundu.

Gediz Nehri taşkınıyla ilgili hasar tespit çalışmaları başladı!

Çok sayıda hayvan çiftliği ve ekili arazinin sular altında kaldığı Gediz Nehri taşkınında suların çekilmeye başlamasıyla hasar tespit çalışmaları başladı..

Konut kredisi dosya masrafı iadesi 2015!

Mesken sahibi olmak için bankalardan konut kredisi kullanan kimseler, ödedikleri dosya masraflarının iadesinin tarafına yapılmasını talep edebiliyor. Peki, konut kredisi dosya masrafı iadesi 2015 nasıl yapılır?

Tüketici hakem heyeti konut kredisi dosya masrafı iade işlemleri!

Konut ve ihtiyaç kredisi gibi bireysel kredi kullanılan tüketiciler, ne için ödediklerini bilmedikleri dosya masraflarının iadesini isteyebiliyor. Peki, tüketici hakem heyeti konut kredisi dosya masrafı iade işlemleri nelerdir?

TÜDEF'ten tüketicilere dosya masrafı uyarısı!

Tüketici Dernekleri Federasyonu (TÜDEF), tüketicileri " Kredi kartı, dosya masrafı, kayıp-kaçak bedellerini geri alıyoruz " diyen bazı yetkisiz, kötü niyetli kişi ve firmalara inanmaları için uyardı.

Gebze'de depremde hasar gören 4 katlı bina yıkıldı!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde, Marmara Depremi'nde hasar gören bir binanın yıkımı için üst katına iş makinesi çıkartılması görenleri şaşırttı. Vatandaşlar, binanın yıkım işlemini meraklı gözlerle izledi.

Tapu işlem sorgulama nasıl yapılır?

Tapu ve Kadastro Müdürlüklerinde yalnız emlak alım satım işlemleri değil, tapu siciline işlenecek birçok işlem yapılabiliyor. Yapılan işlemin takibi internet üzerinden sorgulanabiliyor. Peki, tapu işlem sorgulama nasıl yapılır?

Konut Hasar Araştırması sonuçları açıklandı!

Generali Sigorta’nın “Konut Hasar Araştırması” ilginç sonuçlar ortaya çıkardı. Yaklaşık 19 milyon konutun bulunduğu ülkemizdeki konutlarda en sık hasar dahili su, en yoğun hasar ise yangın ve hırsızlık nedenlerine bağlı olarak meydana geliyor.

Gölcük'te isinat duvarı çökünce 2 binada hasar meydana geldi!

Gölcük’te toprak kayması nedeniyle istinat duvarının çökmesi sonucu iki binada hasar oluştu. Değirmendere Cumhuriyet Mahallesi Bağdat Sokak’taki 6 metre yüksekliğindeki istinat duvarı çöktü..

Konut kredisi dosya masrafları iadesi yargıtay kararı!

Bankalar, konut kredisi başvurularında tüketiciden, dosya masrafı talep ediliyor. Ne için ödendiği bilinmeyen konut kredisi dosya masrafları iadesi yargıtay kararı ile yapılıyor. İşte karar örneği...

Konut kredisi dosya masrafları iadesi dilekçesi örneği!

Mesken sahibi olma hayalini konut kredisi kullanarak yerine getiren kimseler, bankaların aldıkları dosya masrafının iadesini bir dilekçe ile isteyebiliyor. İşte konut kredisi dosya masrafları iadesi dilekçesi örneği...

Dosya masraflarını hacizle geri aldı!

Aydın'da devlet memuru 42 yaşındaki Mehmet Polat, bir bankadan çektiği konut kredisine ödediği dosya masrafının iadesi için mahkeme aracılığıyla icra takibi başlatarak kasa haczi yaptırdı.

Hasar Dosya Sorgulama Haberi

Hasar Dosya Sorgulama

Deprem sonrasında hasar ihbarınızı yaptıktan sonra olay yerine, sürecin yönetimine uygun olan en kısa sürede, DASK adına görevlendirilen bağımsız hasar tespit görevlileri gönderiliyor. Ancak vatandaşlar hasar ihbarlarını online olarakta internet üzerinden yapabiliyor. 

Online hasar ihbarı 2021

Online hasar ihbarı yapılması için aşağıdaki bilgilere sahip olunması gerekiyor:
- Hasarın meydana gelmiş olduğu deprem bilgisi,
- Poliçe numarası veya Adres kodu bilgisi,
- Poliçenin sahibi olan Sigortalı’nın T.C. Kimlik Numarası, Vergi Kimlik Numarası veya Yabancı Kimlik Numaralarından biri

Online hasar ihbarı için tıklayınız

Hasar dosya sorgulama 2021

Hasar dosya sorgulaması için aşağıdaki bilgilere sahip olunması gerekiyor:
- Hasar Dosya numarası veya Poliçe numarası
- Poliçenin sahibi olan Sigortalı’nın T.C. Kimlik Numarası, Vergi Kimlik Numarası veya Yabancı Kimlik Numaralarından biri
- Sorgulama...