07 / 05 / 2024

Hasat Vadeli Motorin Kredisi

Hasat Vadeli Motorin Kredisi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, ‘’Hasat Vadeli Motorin Kredisi’’ ile çiftçilere faizsiz motorin kredi desteği sunacak. 

Resmen açıklandı! Faizsiz motorin kredisi verilecek

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, ‘’Hasat Vadeli Motorin Kredisi’’ ile çiftçilere faizsiz motorin kredi desteği sunacak. 

ABD'den vadeli Bitcoin işlemleri için yeni adım!

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu, Bitcoin vadeli işlem kontratlarına dayalı borsa yatırım fonunun (ETF) gelecek hafta işlem görmeye başlamasının planlanlıyor. 

Ata GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Ata GYO'nun kredi derecelendirme süreci sonucunda, şirket "Yatırım Yapılabilir" kategoride  derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu BBB+, Kısa Vadeli  Ulusal Notu A-3, her iki not görünümü ise "Negatif" olarak belirlendi.

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

İŞ GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

İş GYO'nun SAHA Kurumsal Yönetim ve Kredi Derecelendirme Hizmetleri A.Ş., yaptığı gözden geçirme sonucunda Şirketimizi "yatırım yapılabilir" kategori içerisinde değerlendirerek Uzun Vadeli (Ulusal) Notu (TR) AA, Kısa Vadeli (Ulusal) Notu A1+, görünümleri "Stabil" olarak teyit etti. 

Akiş GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Akiş GYO'nun ulusal uzun vadeli kredi notu yatırım yapılabilir seviye olan 'BBB (tur)' olarak, görünümünü ise negatif oldu. 

Bank of America, Bitcoin vadeli işlemlere onay verdi!

ABD'nin en büyük bankalarından Bank of America, Bitcoin vadeli işlemleri için onay verdiğini açıkladı.

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

Doğuş GYO'nun uzun vadeli kredi notu BBB!

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Uzun Vadeli Ulusal Notu "BBB-(Trk)/Stabil", Kısa Vadeli Ulusal Notu ise "A-3(Trk)/Stabil" olarak belirlendi.

Depremzedelere düşük faiz ve uzun vadeli dönüşüm kredisi önergesi reddedildi!

2020 senesinde ülkemizde birçok deprem meydana geldi. Bu depremlerin çoğu yıkıma neden oldu. CHP, depremde evleri hasar gören konut sahipleri için düşük faizli, uzun vadeli kentsel dönüşüm destek kredisi sağlanmasını önermişti. Bu önerge reddedildi.

Halk GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA+, kısa vadeli A-1+!

Halk GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notu "AA+ (Trk)/Stabil", Kısa Vadeli Ulusal Notu ise "A-1+ (Trk)/Stabil" olarak belirlendi. 

ABD'de 10 yıl vadeli devlet tahvili faizi düşüşe geçti!

ABD'de 10 yıl vadeli devlet tahvili faizi, beklenilenden iyi gelen ekonomik verilerin ardından yüzde 1.53 seviyelerine kadar geriledi.

İnşaat ve gayrimenkulde kısa vadeli kırılganlıklar yaşandı!

Merkez Bankası uzmanlarının hazırladığı “Covid-19 Salgınının Firma Likiditesine Etkileri” başlıklı çalışmaya göre, kısa vadeli kırılganlıkların sinema, bilgi hizmet faaliyetleri, gıda, mineral madde, enerji, inşaat, gayrimenkul sektörlerinde yaşandı.

Hasat Vadeli Motorin Kredisi Haberi

Hasat Vadeli Motorin Kredisi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri, çiftçilerin kısa vadeli motorin ihtiyaçlarının sübvansiyonlu olarak faizsiz ve herhangi bir maliyet yansıtılmaksızın karşılamak için, “Hasat Vadeli Motorin Kredi” kampanyası başlattı.

Kooperatif, hâlihazırda 150 gün vadeli olarak kısa vadeli motorin kredisi kullandırılması uygulamasına da devam ederken, ilkbahar dönemindeki motorin taleplerinin ağırlıklı olarak Mart ve Nisan aylarında gerçekleşmesi, hasadı daha geç yapılan ürünlerde 5 aylık vade zamanının yetersiz kalması gibi nedenlerden dolayı, “Hasat Vadeli Motorin Kredi” uygulamasına başladı.

Hasat Vadeli Motorin Kredisinden faydalanmak isteyenler, 6 aya kadar faizsiz (sübvansiyonlu) motorin kredisi kullanabilecek.

Ev hanımlarına Halkbank’tan faizsiz kredi fırsatı! Kendi işini kuracak kadınlara sıfır faizli 100 bin TL...