22 / 05 / 2024

Hasçelik Hafriyat iletişim

Hasçelik Hafriyat iletişim

Hasçelik Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çelik ve Halit Çelik ortaklığında kuruldu.

Hasçelik Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasçelik Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çelik ve Halit Çelik ortaklığında kuruldu.

AC Yapı'nın PR ajansı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu!

Demir-çelik sektörünün önde gelen üretici ve ihracatçıları arasında yer alan Coşkun Group çatısı altında faaliyetlerini sürdüren AC Yapı’nın iletişim danışmanı Contactplus İletişim Hizmetleri oldu.

AND Kartal Soğanlık iletişim!

AND Kartal Soğanlık iletişim için 0850 393 40 00 numaralı telefondan satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Hafriyat çalışmaları 2016 yılı Ocak ayı sonrasında başlayacak olan proje 7 blok halinde yükselecek.

Kartal DKY Evleri iletişim!

Kartal DKY Evleri iletişim numarası 0216 517 9 517 olarak belirlendi. Hafriyat çalışmaları devam eden proje 6 konut bloğu, 1 ofis bloğu ve ticari bloktan meydana geliyor.

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim!

Şişli Bertuğbey Nişantaşı iletişim için 0212 275 57 70 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Hafriyat çalışmalarının bu ay başlaması planlanan proje Bertuğbey İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor.

Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri!

Pendik Sahil Yolu'na 7 kilometre,E-5 otoyoluna 6 kilometre uzaklıkta hayata geçirilen Oto World Asya projesi Has Şirketler Grubu imzası taşıyor. Oto World Asya Kurtköy iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgileri!

Kurtköy Oto World Asya iletişim bilgileri haberimizin devamında bulunuyor. Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçirilen projede kiralık dairelerin fiyatları 4 bin liradan başlıyor.

Pendik Oto World Asya projesi iletişim!

Has Şirketler Grubu imzası ile inşa edilen Oto World Asya 'da teslimler 2015 yılının ilk çeyreğinde gerçekleşecek. Pendik Oto World Asya projesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Oto World Asya satış ofisi iletişim!

Oto World Asya satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Toplamda 365 adet galeriden meydana gelen proje Has Şirketler Grubu imzası ile hayata geçiriliyor.

Ankara One Tower iletişim!

Ankara One Tower iletişmi bilgilerine göre proje, Başkent Ankara'da özçelik Tan ortaklığı ile konumlandırılıyor. Ankara One Tower iletişim bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Proje, 190 bin 183 metrekare alan üzeridne yükseliyor.

Özbal Çelik Boru iletişim bilgilerini yayınladı!

Özbal Çelik Boru Sanayi Ticaret ve Taahhüt A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özbal Çelik Boru iletişim bilgilerini yayınladı.

One Tower Ankara iletişim!

Özçelik - İmaj ve de Tan Ortaklığı ile Başkent Ankara'da konumlandırılan One Tower Ankara iletişim bilgileri haberimizde bulunuyor. 48 katlı tek bloktan oluşan projenin detayları....

Burçelik Bursa Çelik Döküm iletişim bilgilerini yayınladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayii tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm iletişim bilgilerini yayınladı. Firma, Bursa Nilüfer'de yer alıyor...

Hasçelik Hafriyat iletişim Haberi

Hasçelik Hafriyat iletişim

Hasçelik Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Adem Çelik ve Halit Çelik ortaklığında kuruldu.

Hasçelik Hafriyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1- HAFRİYAT a)Her türlü Hafriyat işlerini yapmak, Her türlü Bina Yıkımı yapmak, yaptırmak, gerek kendi gerekse taşeronlara yaptırmak. Resmi ve Özel kurumlarda açılacak hafriyat ve Bina Yıkım ile ilgili ihalelere girebilir. Ayrıca almış ve alacağı ihaleleri başka işletmelere verebilir. Konusu ile ilgili araç alır, kiralar, ihale verdiği işletmeler araç satar veya kiraya verir. b)Her nevi mesken ve işyerleri inşaa edip satmak. İnşaat yapmak için arsa ve malzeme temin etmek. Her türlü inşaat malzemesi alım-satımını, ithalat-ihracatını yapmak. Konusu ile ilgili satış mağazaları açmak, bayilikler almak, bayilikler vermek. Her nevi inşaat yapımı için resmi ve...