06 / 05 / 2024

Haşim Yeşil izolasyon

Haşim Yeşil izolasyon

İnşaat sektörünün tercih ettiği sıvı izolasyon, son dönemlerde inşaatlarda tercih ediliyor. Her dönem Batman'da canlı olan inşaat sektörü, şehrin can damarı gibi.

Energyfi kripto para borsasında yeşil dönüşümü başlattı!

Kripto paraların çevreye verdiği zararlara yönelik tartışmalar gittikçe büyüyor. Energyfi platformu İletişim Direktörü Tim Jenkins, kripto paralara ilişkin yeşil dönüşümü başlattıklarını dile getirdi. 

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

İstanbul 'Yeşil Ağ' ile örülecek!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Binali Yıldırım, İstanbul’daki seçim çalışmalarına dün Eyüpsultan’dan başladı. Vatandaşlarla biraraya gelen Yıldırım, Yeşil Ağ projesi ile İstanbul’u yeşil koridorlarla saracak.

İstanbul'a 30 yeşil alan ve 5 büyük millet bahçesi geliyor!

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan AK Parti seçim beyannamesinde önemli kalkınma projelerine de yer verildi. AK Parti'nin kalkınma projelerinde "İstanbul’da 30 Yeşil Alan ve Beş Büyük Millet Bahçesi Projesi" de yer alıyor....

IFC’den Greenox’a “EDGE” Yeşil Bina Sertifikası!

Aycan & Feres İş Ortaklığı tarafından Çeliktepe’de inşa edilen Greenox projesi Uluslararası Finans Kurumu (IFC) tarafından başlatılan EDGE Yeşil Bina Sektörel Gelişim Programı kapsamında Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifika almaya hak kazanan binası seçildi. 

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim!

Yeşil GYO Elexia Topkapı iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Elexia Topkapı projesinde 400 rezidans daire ve ticaret alanları olacak...

Yeşil binalar geliyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca hayata geçirilmesi planlanan düzenlemeyle Türkiye genelinde "çevreyle dost" kriterlerini karşılayan bina ve yerleşim yerlerine "yeşil sertifika" verilecek. Binalarda aranacak "yeşil" kriterler, Yeşil Sertifika Komisyonu tarafından belirlenecek.

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim!

Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO projesi 40 adet bağımsız birimden meydana geliyor. Ön talep toplanan Innovia Zekeriyaköy Yeşil GYO iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Çanakkale Yeşil Yerel Yönetim Binası'nın temeli atılıyor!

Çanakkale'de yapımı devanı eden Türkiye'nin ilk 'Yeşil' yerel yönetim binası inşaatı temel atma aşamasına geldi. Yapımına 14 Ekim 2015'de haşlanan binada uzun bir aradan sonra basın mensuplarına çalışmalar hakkında brifing verildi.

Yeşil binalara ilişkin çalışmalarda hedefimiz çevreyi korumak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı, Bakanlığın Toplantı Salonu'nda, "Sürdürülebilir Yeşil Bina ve Yerleşim Alanlarının Temel Değerlendirme Kılavuzunun Hazırlanması Protokolü" törenine katıldı.

Gaziosmanpaşa'da Yeşil Bina semineri düzenlendi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi bünyesindeki GOP Gelişim Akademisi, “Yeşil Bina ve Sürdürülebilir Bina Eğitimi” konulu bir seminer düzenledi, seminere Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da katıldı...

Yeşil GYO 9 aylık finansal tablolarını yayınladı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı finansal durum tablosunu, nakit akış tablosunu, özkaynak değişim tablosunu, finansal tablo dipnot açıklamaları , faaliyet raporunu ve sorumluluk beyanını yayınladı.

Yeşil Yol Projesi, AK Parti'nin seçim beyannamesinde!

Karadeniz Bölgesi’nde sekiz ilin yaylalarını birbirine bağlayacak olan Yeşil Yol Projesi'nin geleceği merak konusu oldu. Davutoğlu'nun dün açıkladığı beyannamesinde 'Yeşil Yol' çalışmalarının devam edeceği ilan edildi.

Haşim Yeşil izolasyon Haberi

Haşim Yeşil izolasyon

Her dönem Batman'da canlı olan inşaat sektörü, şehrin can damarı gibi. İnşaat sektörünün tercih ettiği sıvı izolasyon, son dönemlerde inşaatlarda tercih ediliyor. İzo-Ran sıvı izolasyon imalatını yapan Haşim Yeşil; "Yaklaşık 12 yıllık ömrü olan sıvı izolasyonun patentini aldık. Amacımız, inşaat sektörüne katkıda bulunmak. Batman'daki inşaat sektörünün çoğu sıvı izolasyonu tercih ediyor. İmalatımıza güveniyoruz. 

İnşaat sektörünü sıvı izolasyona davet ediyoruz'' dedi 




Batman...