29 / 04 / 2024

Hasoğlu Yapı Satış Müdürü kimdir

Hasoğlu Yapı Satış Müdürü kimdir

Hasoğlu Yapı Satış Müdürü Deniz Ömür, 19 Nisan 2014 Cumartesi günü Hakan Güner ile hayatını birleştiriyor. www.emlakkulisi.com ailesi olarak Deniz Ömür & Hakan Güner çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Eroğlu Yapı'nın 125 milyon TL'lik tahvil ihracı tamam!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eroğlu Yapı 125 milyon TL tahvil ihracı sattı!

Eroğlu Yapı, 125 milyon TL tutarında, 1092 gün vadeli kupon ödemeli tahvil ihracının satışını gerçekleştirdi. 

Eroğlu Yapı'dan 75 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 75 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemi ile gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eroğlu Yapı'dan 75 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 75 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Eroğlu Yapı'dan 125 milyon TL'lik tahvil ihracı!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamamlandı. 

Kameroğlu Metrohome satış fiyatları!

Kameroğlu Metrohome satış fiyatları 271 bin TL'den başlayarak değişiyor. Kameroğlu Metrohome projesinde teslimler Mayıs 2019'da yapılıyor...

Ofton Elysium Soul Beyoğlu Evleri satılık!

Ofton Elysium Soul Beyoğlu Evleri satılık daire teslimlerinin 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. 30 bin 484 metrekarelik inşaat alanından oluşan projede dairelerin metrekare birim fiyatı 9 bin TL'den başlıyor.

Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık!

Toplam 214 adet konuttan meydana gelecek olan proje Bağdat Caddesi'ne 11 dakika uzaklıkta bulunuyor. Ekşioğlu Yapı Alya Life Residence satılık daire tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı.

Pala Oğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Pala Oğlu Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi, Fatih Pala Şube Müdürlüğü'nde 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Nisan'da kuruldu.

Loft Up Tatar Yapı satılık!

Loft Up Tatar Yapı satılık daire alanları 140 metrekareden başlangıç gösteriyor. Teslimleri 2016 yılı içerisinde yapılacak olan projede yer alan konutlar 7,60 metrelik tavan yüksekliğine sahip.

Work Up Tatar Yapı satış ofisi!

Work Up Tatar Yapı satış ofisi telefon numarası 444 7 594 olarak belirlendi. Toplam 1.400 metrekare ofis alanı yer alan proje İstanbul Finans Merkezi'ne 5 dakikalık mesafede konumlanıyor.

Özbayraktaroğlu Yapı Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özbayraktaroğlu Yapı Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Songül Derdiyok tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 21 Nisan'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

İnşat sektöründe Yap-Sat modeli yeni trend!

İnşaat sektöründe son dönemde Yap-Sat, Yap-Sat İnşaat, Yap-Sat'tan diye terimler duymaya başladık. İlimizde de Yap-Sat sektörü öyle yol aldı ki, bu dönemde en iyi işi Yap-Sat'çılar yapıyor diyebiliriz.

Hasoğlu Yapı Satış Müdürü kimdir Haberi

Hasoğlu Yapı Satış Müdürü kimdir


Hasoğlu Yapı Satış Müdürü Deniz Ömür, 19 Nisan 2014 Cumartesi günü Hakan Güner ile hayatını birleştiriyor. www.emlakkulisi.com ailesi olarak Deniz Ömür & Hakan Güner çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz...



Deniz Ömür kimdir?


Hasoğlu Yapı Satış Müdürü Deniz Ömür, Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'nden mezun oldu. Ömür, daha sonra sırasıyla Özyazıcı İnşaat, Enkay Grup, Arıkan Yapı ve İnanlar İnşaat'ta Satış Müdürü ve Satış Koordinatörü olarak görev...