19 / 05 / 2024

Haspolat Kanal İnşaat iletişim

Haspolat Kanal İnşaat iletişim

Haspolat Kanal İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Polat tarafından kuruldu. 

Kanal Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kanal Yapı İnşaat Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Akın Şahin tarafından kuruldu.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan Kanal İstanbul raporu!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO), Gölcük depreminin 22. yıl dönümünde açıklama yaptı. Açıklamada, Kanal İstanbul projesi için, “Deprem riski çok yüksek olan bu kentin Avrupa yakasını ikiye bölmenin yaratacağı açmazlar karar vericiler tarafından göz ardı edilmektedir" denildi.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Haspolat Kanal İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haspolat Kanal İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Polat tarafından kuruldu. 

Süveyş Kanalı'nın yapım süreci!

Süveyş Kanalı, yılda sağladığı 4,5-5 milyar dolarlık girdisiyle, Mısır ekonomisinde 3’üncü büyük döviz kaynağı olarak kabul ediliyor. İşte bu dev kanalın yapım süreci...

Hsn Kanal Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hsn Kanal Altyapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Haluk Hasanoğlu tarafından kuruldu.

Keskin Kanal İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keskin Kanal İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu’nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Keskin tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul konut fiyatlarını uçuracak!

Kanal İstanbul Projesinin güzergahlarının açıklanmasının ardından Huzurlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Bıyıklı, değerlendirmeler yaptı. 

Kanal Ankara ihalesini İnceyaka-Enam İnşaat İş Ortaklığı kazandı!

Kanal Ankara Projesi'nin ihalesi yapıldı. İhaleyi 89 milyon lirayla İncekaya İnşaat ve Enam İnşaat Ortaklığı kazandı.

Mardin-Ceylanpınar Sulama Ana Kanalı'nın inşaatı tamamlanıyor!

Atatürk Baraj Gölü'ndeki suyun 221 kilometrelik kanal sayesinde ulaştırılmasıyla Mardin adeta nehre kavuşacak. Mardin-Ceylanpınar Sulama Ana Kanalı'nın kalan 25 bin 321 metrelik kısmı da tamamlandı.

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mir Kanal Görüntüleme Temizlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ramazan Bilgiseven tarafından 10 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Yenibosna, Merkez Mahallesi, Ladin Sokak'ta kuruldu.

Haspolat Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haspolat Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi, Fatih Polat, Ramazan Erol, Recep Polat ortaklığıyla 400 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Kağıthane, Telsizler Mahallesi, Eski Belediye Caddesi'nde kuruldu.

Adaber İnşaat Kanal Temizlik İşleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adaber İnşaat Kanal Temizlik İşleri Ticaret Limited Şirketi, Hasan Tuylu ve Berkan Tuylu ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Kartal, Atalar Mahallesi, Çanakkale Caddesi'nde kuruldu.

Haspolat Kanal İnşaat iletişim Haberi

Haspolat Kanal İnşaat iletişim

Haspolat Kanal İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Polat tarafından kuruldu. 

Haspolat Kanal İnşaat Emlak Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Türkiye Cumhuriyeti devleti Bakanlıklarının ve Bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından Yurt içinde ve Yurt dışında ihaleye çıkarılan inşaat, elektrik, tesisat, yol, su , kanalizasyon, doğalgaz, altyapı, üst yapı, dekorasyon, restorasyon işlerinin yeniden veya onarımı ihalelerine katılmak, teklif vermek, ihale şirkete kalırsa ihale sözleşmesi gereği işi yapmak ve teslim etmek. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazive arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına...