29 / 04 / 2024

hasraf aka

hasraf aka

Doğu 'nun Çukurovası olarak nitelendirilen Iğdır'a bu yıl bir milyon fidan dikildi, Iğdır Orman İşletme Müdürü Hasraf Aka, kente bir milyon meyve fidanı diktiklerini söyledi.

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Aş Mirado İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Hayvancılık Kuyumculuk Sanayi Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Sancaktepe'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Şaka tarafından kuruldu.

Can Çaka kimdir? Can Çaka'nın eğitimi ve kariyer durumu nedir?

Can Çaka'nın kim olduğu ve Çaka'nın hangi alanlarda çalışmalar yürüttüğü araştırılan konular arasında yer almaktadır. Buna göre Can Çaka kimdir? nerelerde görev almıştır? Çaka'nın eğitim durumu ve kariyeri hakkında merak edilen ayrıntılar...

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi kuruldu!

Aka Door Çelik Kapı Limited Şirketi Çekmeköy'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Çağlar Alagöz, Doğan Kaygusuz ve Şahismail Aki ortaklığında kuruldu.

Can Çaka kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu, Bira Grubu Başkanı ve Anadolu Efes CEO Can Çaka kimdir? Can Çaka daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Can Çaka'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Can Çaka'nın hayatına dair merak edilenler.

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pumir İnşaat Orman Ürünleri Ve Demir Çelik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Çaka tarafından kuruldu.

ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023

ŞOK Market'in 18 Şubat 2023 tarihinden itibaren satışa sunulacak aktüel ürünleri açıklandı. ŞOK Market'te şahane cumartesi kampanyası başlıyor! 25 TL üzeri alışverişe dev indirim! Şaka değil gerçek! 18 Şubat 2023 fiyat listesi...

22.000 mAh pile sahip akıllı telefon! Şaka gibi ama değil! Doogee V Max satışa çıktı! 17 Şubat 2023 fiyat listesi...

Doogee V Max, 22.000 mAh olağanüstü pil kapasitesi ve dayanıklı yapısıyla piyasaya sürüldü.

Şaka değil gerçek! İŞKUR 28 bin TL maaşla çalışacak personel arıyor! Acele eden zengin olacak!

Binlerce vatandaşı iş sahibi yapan İŞKUR’dan bomba gibi bir iş ilanı geldi. İŞKUR, 28 bin lira maaşla çalışacak personel alacağını açıkladı. İşte detaylar...

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Genel Müteahhitlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 7 milyon TL sermaye bedeli ile Serdal Aka tarafından kuruldu.

Bu fiyatlara inanamayacaksınız! Bu senenin en iyi indirimi Watsons’tan geldi! 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Bu fiyatlar şaka olmalı diyeceğiniz bir indirim haberiyle geldik. Sevilen güzellik markası Watsons yılın indirimini yaptı. Sevilen markalarda yüzde 40’a varan indirimler Watsons mağazalarında sizleri bekliyor. İşte Watsons 4 Eylül 2022 fiyat listesi..

Aranha İstanbul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aranha İstanbul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Adem Şaka tarafından kuruldu.

Şaka coinler piyasayı karıştırıyor! Dogcoin'le ilgili açıklama

Şaka temaları ile ilişkilendirilen şaka coin piyasaları karıştırmaya devam ediyor. Bir şaka coin olan Dogcoin'in popüler olmasıyla şaka coinler uzmanların radarına girdi.

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aka Prekast İnşaat Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Erkan Han tarafından kuruldu.

hasraf aka Haberi

hasraf aka


Doğu'nun Çukurovası olarak nitelendirilen Iğdır'a bu yıl bir milyon fidanın dikildi. Iğdır Orman İşletme Müdürü Hasraf Aka, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kente bir milyon meyve fidanı diktiklerini söyledi. Çamın yanı sıra ceviz, badem ve ıhlamur gibi meyve ağaçları diktiklerini belirten Aka, "Hedefimiz sonbahara kadar bu sayıyı bir milyon 500 bine çıkarmaktır. Özellikle vatandaşlarımızın ilerde gelir elde edebileceği, ağaçlar dikiyoruz" dedi.


Aka, Ebucehil bitkisinden 50 bin tüpleme yaptıklarını ve bu bitkinin tohumunu kendilerinin ürettiklerini belirterek, "Bu önemli bitkinin tohumunu kendimiz ürettik. Bu özel bitkiyi Iğdır geneline yaymaya çalışıyoruz. Kendi diktiğimiz fidanların yanında vatandaşlara da ağaç dağıttık. Köylere, ilçelere ve beldelerde kalan vatandaşlarımıza fidan dağıtımı gerçekleştirdik. Orman Genel Müdürlüğümüz bu konuyu çok önemsiyor. Biz vatandaşlarımıza ücretsiz olarak ağaç dağıtıyoruz. Kentte 43 bin...