29 / 04 / 2024

Hassan Al Zouabi

Hassan Al Zouabi

İstanbul Partner Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Mahamed Omar Alattar, Hassan Al Zouabi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Al Saleh Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Kamal A tarafından kuruldu.

Al Retal İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Retal İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün 200 bin TL sermaye bedeli ile Bakırköy'de Rasha Abojıb ve Hassan Alhakım ortaklığında kuruldu. 

Yeşil Dünya Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Dünya Oto Kiralama Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 360 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed Bagaber, Hasan Ahmed Habaa, Attas Hassan Al Attas, Jumah Abkar Nasser ve Mohammed Bakharash ortaklığında kuruldu. 

Adl Mühendislik Mimarlık Müteahhitlik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adl Mühendislik Mimarlık Müteahhitlik Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Al Shaar tarafından kuruldu. 

Al Dawlıyah İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

 Al Dawlıyah İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih’te 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Adel Hassan Alı ve A.A.Ahmed Elsharkawy ortaklığında kuruldu. 

Pamo Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pamo Group Gayrimenkul Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Hassan Al Zoubı tarafından kuruldu.

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trade Line Gayrimenkul İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nader M. H. Kıshko ve Hassan Alı O Alsharıf ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi açıldı!

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul 1 Nolu Şubesi, Hassan Al Ouzı Şube Müdürlüğü'nde 10 bin TL sermaye ile 23 Mart'ta Fatih, Karagümrük Mahallesi, Profesör Naci Şensoy Caddesi'nde açıldı.

Al Teysir Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Teysir Gıda ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Hassan Dahan, Nourelhuda Dahhan, Rafık Basal, Mohamad Fahed Dahan ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 2 Eylül'de Esenler, Tuna Mahallesi'nde kuruldu.

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurul Cennet Emlak İnşaat Gıda ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Anas Almallouhi, Hassan Al Ouzi, Rafed Malouhi tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da kuruldu.

Al Kamar Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Kamar Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi 13 Mart 2015 'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeytiburnu 'nda, Hassan Mhısh Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İstanbul Partner Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Partner Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Mahamed Omar Alattar, Hassan Al Zouabi tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Ocak'ta kuruldu.

Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Hoda İnşaat Tekstil Gıda Sağlık Turizm Otomotiv Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, H.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal, M.Abdelghaffar Hassan Ali Khayyal tarafından kuruldu.

Hassan Al Zouabi Haberi

Hassan Al Zouabi

İstanbul Partner Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Mahamed Omar Alattar, Hassan Al Zouabi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Ocak'ta kuruldu. 


İstanbul Partner Gayrimenkul Emlak Pazarlama Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü emlak,her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar,marketler,depolar,soğuk hava depoları,villa tatil köyleri,devre mülk,apart otel,motel,kamping gibi turistik tesisler ,organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri ,mesken,ev,apartman,işyeri ,arsa,arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak,kiralamak,kiraya vermek;bahçe,tarla,ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak,gerektiğinde projelendirmek.Gayrimenkuller üzerine irtifak,intifa,sükna,kat mülkiyeti,kat irtifakı,şufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve...