05 / 05 / 2024

hastane acil servislerindeki mobil büfeler

hastane acil servislerindeki mobil büfeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğüne bağlı Lojistik Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor....

Sakarya Acil durum Hastanesi'nde inşaat çalışmaları başladı!

Sakarya'da inşa edilecek olan 106 yataklı Acil durum Hastanesi'nin çalışmaları için düğmeye bastı. Hastane için temel atma töreninden önce arazi çalışmaları gerçekleşiyor. 

Fahrettin Koca: Lefkoşa'ya 500 yataklı hastane inşa edilecek!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca dün açılışı gerçekleşen KKTC Lefkoşa Acil Durum Hastanesi açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Koca açıklamasında yakın zamanda Lefkoşa'da 500 yataklı hastane inşa edileceğini belirtti.

Rusya, Beyrut'ta seyyar hastane kurdu!

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı, bakanlık uzmanlarının büyük patlamaya sahne olan Lübnan Beyrut'ta seyyar hastane kurduğunu açıkladı.

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi sağlık turizminde de hizmet verecek!

Sancaktepe Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi bugün açılacak. Hastane sağlık turizminde de hizmet verecek...

Türkiye’de 894 hastane ve 7 bin 950 aile sağlığı merkezi açıldı!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye’de 894 hastane 7 bin 950 aile sağlığı merkezi, 2 bin 700’e yakın 112 acil sağlık istasyonu ve 171 Toplum Ruh Sağlığı Merkezi ile hizmet sunulduğunu söyledi.

İSMEP kamu binası, hastane ve okul yapım ihaleleri sonuçlandı!

İstanbul Valiliği İstanbul Proje Koordinasyon Birimi'nin, İstanbul Sismik Riskin Azaltılması ve Acil Durum Hazırlık Projesi kapsamında yeniden yapılacak kamu binaları, hastane ve okullarının yapım ve onarım ihaleleri sonuçlandı.

Konya Meram’da hastane yolu genişletildi!

Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine giden yol, hastane yönetiminin isteği doğrultusunda Meram Belediyesi tarafından genişletildi.Yoğun araç trafiği nedeniyle ambulansların gelişinde sorun yaşanıyordu.

Aydın Köşk'e entegre hastane inşa edilecek!

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Köşk halkına acil sağlık hizmetleri, aile sağlığı merkezi ve toplum sağlığı çalışmalarının bir arada yürütüleceği entegre hastane müjdesi verdi.

İSPARK acil servislerde ücretsiz vale hizmeti verecek!

İstanbul Otopark İşletmeleri'nce (İSPARK) hayata geçirilen projeyle hastanelerin acil servislerine araçlarıyla gelen hasta ve yakınlarına ücretsiz vale hizmeti verilecek. Projeyle hastane işlemlerinin zaman kaybedilmeden yapılabilmesi hedefleniyor.

Ankara'da yağmur sele neden oldu!

Ankara'da etkili olan sağanak nedeniyle, Keçiören Sanatoryum Hastanesi acil servisi girişini, bahçesini su bastı. Hastane acil servisinin önünü basan suya Keçiören Belediyesine bağlı ekipler müdahale ett

Muş Devlet Hastanesi'nde Acil Servis yenileniyor!

Muş Devlet Hastanesi’ nin genel fiziki düzenlemeleri kapsamında acil servislerin yeniden düzenlendiğini belirtildi. Hastane yöneticisi Op. Dr. Özgür Ömer Yıldız, anne oteli uygulamasının başlatıldığını söyledi...

Mobil Büfeler hastane acil servislerinde hizmet veriyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğüne bağlı Lojistik Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor....

3. Havalimanı yakınında okul, hastane ve stadyum gibi yapılar yasak olacak!

İstanbul'a yapılacak 3. Havaalanına ait mania planı (inşaat sınırlamaları) hazırlandı. Bu sınırlamalara göre uçuş konilerinin pist başlarından itibaren ilk 3 bin metrelik bölümü içinde hastane, düğün salonu, okul, kongre merkezi yapılamayacak..

hastane acil servislerindeki mobil büfeler Haberi

hastane acil servislerindeki mobil büfeler

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal ve İdari İşler Müdürlüğüne bağlı Lojistik Destek Merkezi bünyesinde hizmet veren Mobil Büfeler, ihtiyaç duyulan her noktada hizmet sunmaya devam ediyor.


Mobil Büfeler, geçen yıllarda olduğu gibi bu yıl da, İstanbul’daki devlet hastanelerinin acil servislerinde bekleyen hasta yakınlarına sıcak içecek, çorba ve su servisi sunuyor.


Hasta yakınlarının gece saatlerinde yiyecek-içecek ihtiyacını karşılamak üzere faaliyet gösteren mobil büfeler, gece 23:00-05:00 saatleri arasında acil servis önlerinde kesintisiz hizmet...