09 / 05 / 2024

Hatay antakya alt yapı çalışmaları

Hatay antakya alt yapı çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ''Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin startını verdik''dedi.

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için 7.9 milyar TL'lik sözleşme! 

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 7. Etap için sözleşme imzalandı. Sözleşme bedeli ve yüklenici firma resmen açıklandı. İşte Emlak Konut GYO'nun o açıklaması...

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO Hatay Antakya 8. Etap için Aydur İnşaat ile 15 Nisan 2024 tarihinde imzalandı. İşte ayrıntılar...

Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için imzalar atıldı! 

Emlak Konut GYO'dan Emlak Konut GYO, Hatay Antakya 1. Etap, 2. Etap, 3. Etap ve 4.Etap deprem konutları için sözleşme imzalandı. İşte ayrıntılar...

Hatay'da depremzedeler için inşa edilen örnek 25 köy evi görüntülendi!

6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Hatay'ın Altınözü ilçesinde, hak sahiplerine teslim edilen köy tipi deprem konutları FPV dronla görüntülendi.

Hatay'da zeytinliğe TOKİ konutuna yargı freni!

Mahkeme, Hatay Antakya'daki Dikmece köyünde kamulaştırılan tarım arazileri ve zeytinliklere inşa edilmek istenen TOKİ projesi için yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Uzmanlar uyarıyor! Hatay'dan sonra İstanbul'da tehlike altında! Deprem olmadan harekete geçilmeli

Türkiye'de 2010 yılından önce inşa edilen binalarda asbestli malzemeler kullanıldığı tespit edildi. Özellikle Hatay depreminde bunun çok örneği görülürken İstanbul'un da tehlike altında olduğu belirtildi.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

TOKİ’den Hatay ve Kayseri’de 899 konut!

Dar gelirli vatandaşları bir hayli heyecanlandıran iki proje hayata geçiyor. TOKİ, Hatay Antakya’da ve Kayseri Melikgazi’de büyük iki projeye imza atıyor. İşte detaylar…

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Altınözü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Altınözü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Altınözü sosyal konut projesi...

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

TOKİ Hatay Antakya projesinin ihalesi yapıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

TOKİ Hatay'da 464 konut ve 24 dükkan inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Antakya'da 464 konut ve 24 adet dükkan inşa edecek.

Hatay antakya alt yapı çalışmaları Haberi

Hatay antakya alt yapı çalışmaları

Altyapısı, üstyapısı, modern görüntüsü ve sosyal dokusuyla Hatay’ı marka kent haline getirmek amacıyla çıktığı yolda önemli mesafeler kat eden Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay’ın geleceğine yön vermeye devam eden projelerine bir yenisini daha ekledi. 



İskenderun Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı’nı hizmete sunarak trafiğe rahat nefes aldıran ve kente yepyeni bir çehre kazandıran Başkan Savaş, bu dev projenin bitiminin hemen ardından Antakya trafiği ile şehir merkezinde ulaşıma yepyeni bir boyut getirecek ve aynı zamanda kaliteli, kalıcı bir çözüm sağlayacak olan Antakya Kavaslı Alt Geçit Projesi'nin startını verdi. 



Yaklaşık 10 gün önce HBB ekipleri tarafından çalışmalarına başlanan Antakya Kavaslı Alt Geçit projesinin temeli, düzenlenen muhteşem bir törenle ve Hatay halkının yoğun katılımıyla...