03 / 05 / 2024

hatay asansörlü üst geçit projesi

hatay asansörlü üst geçit projesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri Antakya Atatürk Caddesi Akademi Hastanesi mevkiinde, yayaların sık kullandığı bir nokta olan ve yol geçişleri sırasında tehlike yaratan güzergâha yapılacak üst geçidin temelini attı.

Halkbank, Deprem bölgesi Hatay'da Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçiriyor

Ülkemizde 6 Şubat 2023'de meydana gelen depremler yüzyılın en büyük felaketini yaşayan ve büyük yıkıma uğrayan 11 şehirde yaraları sarmak için çalışan Halkbank, Hatay Bölge Koordinatörlüğü’nü hayata geçirmeye hazırlanıyor. İşte haberin ayrıntıları...

BİM’de set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü!

BİM’in 28 Nisan 2023 tarihli indirimli aktüel ürünler kataloğu fiyat listesi müşterilerin beğenisine sunulurken set üstü ocak 1200 TL’ye, robot süpürge 4500 TL’ye, jeneratörlü ütü 2200 TL’ye düştü. İşte BİM 28 Nisan 2023 fiyat listesi...

10 yıl motor garantili Profilo solo bulaşık makinesi ne kadara satılıyor, özellikleri neler? 19 Mart 2023 fiyat listesi 

Profilo BMS662V5 Solo Bulaşık Makinesi 60 cm Siyah; 3 kademeli asansörlü üst sepeti, akıllı deterjan dozaj sistemi ve 10 yıl motor garantisi ile dikkat çekiyor. 

Deprem bölgesinde akılalmaz fırsatçılık! Fiyatları resmen 10’a katlandı!

Depremzedelerin çevre şehirlere göç etmesiyle kira fiyatlarında yaşanan artışlardan sonra şimdi de hasarlı binalarından eşya çıkarmak isteyen depremzedelerin ihtiyaç duyduğu asansörlü vinç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığı belirtildi.

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden kat karşılığı ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Salda Gölü çevresine çivi dahi çakılmayacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından , bazı basın organlarında yer alan "Salda Gölü çevresinde bungalov evler, betonarme, asansörlü ve klimalı yapıların inşa edileceği"ne dair iddiaların gerçeği yansıtmadığı ifade edildi...

Asansörlü binada oturanlar dikkat!

Asansörlerin işletme ve bakım yönetmeliği Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Yönetmeliğe göre; asansörü monte eden, yetkili servis ve bina yöneticilerinin bazı sorumlulukları alması gerekiyor.

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü'nden 3 milyonluk arsa karşılığı inşaat ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay İli İskenderun İlçesi Şevre Mahallesi'nde 2 milyon 977 bin muhammen bedel karşılığında özel öğrenci yurdu yapılması şartıyla arsa karşılığı inşaat ihalesi gerçekleştirecek.

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi kuruldu!

Hisarüstü Asansör Anonim Şirketi Yahya Mahmutçepoğlu, Şuaip Kurtkaya ve Murat Güneş ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Stüdyo daireleri yasaklayan yönetmelik 1 Ekim'de yürürlükte!

Gayrimenkul sektöründe yeni dönem başlıyor. Stüdyo dairelerin yapımına yasak, toplam kat alanlarına ilişkin de yeni düzenlemeler getiren Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği, 1 Ekim'de yürürlüğe girecek.

Aydın Söke'de üst yapı ve çevre düzenleme ihalesi!

Aydın Söke'de her türlü üst yapı, teknik altyapı ve çevre düzenlemesinin yapılması işi ihalesi 2 Mayıs'ta yapılıyor..

Hatay Samandağ'a üst yapı yatırımı!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde HBB ekipleri modern şehircilik anlayışına uygun olarak çalışmalarına devam ediyor.

Mersin'e yeni üst geçit!

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Mersin’de ilk defa hayata geçirilen bat-çık projeleri dışında şehirde bir ilki daha gerçekleştirerek asansörlü, yürüyen merdivenli üst geçidi yakın zamanda Mersinlilerin hizmetine sunacak.

hatay asansörlü üst geçit projesi Haberi

hatay asansörlü üst geçit projesi


Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Fen İşleri Daire Başkanlığıeliyle vatandaşların trafikte problemler yaşadığı noktalardaki önemli çalışmalarıyla takdir toplamaya devam ediyor.


HBB ekipleri bu kapsamda Antakya Atatürk Caddesi Akademi Hastanesi mevkiinde, yayaların sık kullandığı bir nokta olan ve yol geçişleri sırasında tehlike yaratan güzergâha yapılacak üst geçidintemelini attı.


Çevre yolu olması itibariyle yoğun bir trafik akışına sahip olan ve özellikle hastane güzergâhı olması itibariyle yayaların da sıkılıkla kullandığı yola üst geçit temeli atan HBB, projede engelli vatandaşların ve yaşlıların yapılacak üst geçidi rahatlıkla kullanabilmeleri hususunu ön planda tuttu.


5 metre yüksekliğinde ve 53 metre uzunluğunda çift asansörlü olarak tasarlanan ve çelik malzemeyle yapılacak üst geçidi vatandaşların hizmetine bir an önce sunabilmek için temel atımı sonrasında çalışmalara ivedilikle başlayan HBB ekipleri, bir projeyi daha kısa sürede...