13 / 05 / 2024

hatay avm açıldı mı

hatay avm açıldı mı

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle faaliyetlerine ara verilen Adana, Mersin ve Hatay'daki AVM'ler kapılarını yeniden açtı.

Zeruj Mall Anatolia AVM açıldı!

Dünyanın ikinci kadın temalı AVM'si olan Zeruj Mall Anatolia Pendik'te hizmete açıldı. AVM 50 mağaza ile hizmet verecek.

Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı!

Pandemi sürecine rağmen yeni yatırımlarına hız kesmeden devam eden Özdilek’in yeni mağazası Vega AVM’de açıldı...

İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi açıldı!

Türkiye, Orta Doğu, Orta Asya, Balkanlar ve Avrupa’dan gelen birçok hastaya tedavi hizmeti veren Batıgöz Sağlık Grubu’na ait İskenderun Cerrahi Tıp Merkezi Hatay’da açıldı. 

Hatay Şehir Müzesi açıldı!

Hoşgörü kenti Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürünü yansıtan Şehir Müzesi ziyarete açıldı...

Kemal Baştürk: Mağazalarımızın yüzde 35'i açıldı!

Dün müşterilerini kabul etmeye başlayan alışveriş merkezlerinde hazırlıklar hız kesmeden devam ediyor. İsfanbul AVM Yönetim Direktörü Kemal Baştürk yaptığı açıklamada mağazalarının yüzde 35'inin açıldığını söyledi.

Almanya'da AVM'ler açıldı!

Yeni tip koronavirüs önlemleri kapsamında Almanya'da kapatılan AVM'ler yeniden hizmete açıldı. Mağazalara müşteriler randevusuz alınmadı.

AVM'ler bakanlığın açıkladığı tedbirler kapsamında açıldı!

Bugün açılan alışveriş merkezleri Sağlık Bakanlığınca açıklanan yeni tip koronavirüs (Kovid- 19) tedbirleri kapsamında hizmete açıldı.

Hatay’da 4. Yapı, İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı açıldı!

Hatay'ın merkez Antakya ilçesinde 51 firmanın katılım gösterdiği 4. İnşaat Yapı ve Dekorasyon Fuarı bugün açıldı...

2023'ten sonra yeni AVM açılmayacak!

KPMG Türkiye'nin ‘Sektörel Bakış 2020 – Perakende Raporu yayımlandı. Raporda, Türkiye'de 2023 yılından itibaren yeni alışveriş merkezi (AVM) açılmayacağı öngörüldü. Bu yıl ise 9 yeni AVM açılması bekleniyor...

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi açıldı!

Polo Global İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Hilltown AVM Şubesi Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Türkiye'de 2019'da kaç yeni AVM açıldı?

2020 yılı Ocak ayı itibari ile Türkiye genelindeki AVM sayısı 436'ya ulaştı. 2019'da kaç yeni AVM açıldı? İşte 2019'da açılan AVM sayısı...

Ankara Kuzu Effect AVM açıldı!

Ankara Çankaya Oran’da hayata geçirilen Kuzu Effect AVM kapılarını açtı. Peki Kuzu Effect AVM'de hangi markalar var? İşte Kuzu Effect AVM'nin tüm detayları...

Hacı Mehmet Alkan Camii açıldı!

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Sökmen Kampüsü'nde yapımı tamamlanan Hacı Mehmet Alkan Camii kompleksi hizmete açıldı.

hatay avm açıldı mı Haberi

hatay avm açıldı mı

Adana, Mersin ve Hatay'da, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri altında faaliyetleri durdurulan alışveriş merkezleri (AVM), müşterilerine yeniden hizmet veriyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; AVM'lerde restoran, kafe, spor ve eğlence sektörü dışında yer alan iş yerleri yeniden faaliyete başladı. Adana'da da alışveriş merkezleri, yeniden düzenlenen giriş ve çıkışların dezenfekte edilmesinden sonra müşterilerini kabul etti. Merkez Seyhan ilçesinde yer alan bir AVM'ye gelen vatandaşları yüzlerinde maske ve siperlik eden güvenlik görevlileri karşıladı. Girişte 2 metre aralıklarla bekleyerek güvenlik kontrolünden geçen müşterilerin maskelerinin bulunup bulunmadığı tespit edildi. Ateşleri de ölçülen müşteriler, tedbirlere uyup içeriye alındı.

Alışveriş merkezinin zeminine de belirli aralıklara sosyal mesafe kuralını uyulması gerektiği yazılar yerleştirildi, Kovid-19 tedbirlerinin anlatıldığı uyarı levhaları konuldu. Ayrıca, AVM içinde 15'er dakika arayla sosyal mesafeye...