29 / 04 / 2024

Hatay Büyükşehir Belediyesi projeleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi projeleri

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

Hatay'daki okullar onarılıyor!

HBB Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı ekipleri Mustafa Kemal Akbay İlköğretim Okulu binasında ve bahçesinde bakım onarım çalışması yapıyor. Ekipler bakım onarım çalışmalarının yanı sıra okula iki adet pergola kazandırmak için de çalışma yürütüyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden 166 proje!

Hatay Büyükşehir Belediyesi yapacağı 166 projesi için tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bir otelde düzenlenen toplantıda, yapılmasını planladıkları bir çok projenin ihalesini yaptıklarını belirtti.

Hatay'ın bozuk yolları asfaltlanıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı' ndan yapılan açıklamada Hatay genelinde yol onarım ve asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirdi. Bu kapsamda 9.2 kilometre yol asfaltlandı

Hatay Büyükşehir Belediyesi asfalt çalışmalarına başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen işleri Daire Başkanlığı' ndan yapılan açıklamada Hatay genelinde yol onarım ve asfalt çalışmalarının aralıksız devam ettiği bildirdi. Bu kapsamda 9.2 kilometre yol asfaltlandı

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

Hatay Büyükşehir'den muhtarlık ofisi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Antakya ilçesine bağlı Esentepe Mahallesine kazandırılan muhtarlık ofisinin açılışı gerçekleşti.

Hatay Büyükşehir yeni yollar açıyor!

Kentte hayata geçirdiği yol yatırımlarına hız kesmeden devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Gülkent Mahallesi’nde halkın kullanımına sunmak üzere yeni yol açma, genişletme çalışması gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı!

Hatay Belediyesi yeni projeler için düğmeye bastı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere MIPIM 2017'ye katıldıklarını söyledi.

Hatay Büyükşehir Meclisi'nde 37 madde görüşüldü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda 41 maddeden 37 maddesi görüşüldü. Toplantı Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş başkanlığında gerçekleştirdi.

Hatay Büyükşehir'in imar toplantılarına yoğun ilgi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), "Hatay İli 1/100 000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, 90 000 Hektar Alanda 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı Yaptırılması İşi" çalışmaları kapsamında Hatay halkıyla buluşuyor.

Hatay Büyükşehir'de imar toplantıları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin 15 ilçede düzenleyeceği imar toplantıların ilki 14 Şubat tarihinde Erzin ve Dörtyol ilçelerinde başladı.

Hatay Büyükşehir'den yeni yol!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler il genelinde yeni yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor.  

Hatay Büyükşehir Belediyesi Aralık ayı toplantısı gerçekleşti!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Meclisi Aralık Ayı Olağan Toplantısı, 9 Aralık Cuma günü HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın başkanlığında HBB Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi.

Hatay Büyükşehir'den yeni köprü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), il genelinde gerçekleştirdiği kaliteli çalışmalarla hizmet çıtasını her geçen gün daha yükselterek vatandaşların huzur ve mutluluğu için yoğun çaba gösteriyor.

Hatay Büyükşehir Belediyesi projeleri Haberi

Hatay Büyükşehir Belediyesi projeleri

Hatay’da turizmi ve ticareti canladıracak yeni yatırımlar Fransa’nın Cannes şehrinde gerçekleşen gayrimenkul Fuarı Mipim’de görücüye çıktı. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş fuardaki standın açılışını Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ile birlikte gerçekleştirdi. 14-17 Mart tarihlerinde gerçekleşen ve 23 bin ziyaretçiyi ağırlayan fuarda ‘Teleferik Alt İstasyonu ve Arkeopark’, ‘Dörtyol Yaşam Merkezi’, ‘Hilton Müze Otel’, ‘Antakya Haraparası Kent Merkezi Tasarım’ projeleri tanıtıldı. Lütfü Savaş, Hatay’ı tarihi, kültürel ve sosyal yönleriyle tüm dünyaya tanıtmak ve yatırımcıları Hatay’a davet etmek üzere fuara katıldıklarını ifade etti.


TURİZM CANLANACAK

Ortadoğu’daki savaş öncesi yılda 360 bin turisti ağırlayan Hatay’da turizmi yeniden canlandırmak ve şehrin var olan potansiyelini hareketlendirmek için Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı ‘Arkeopark Projesi’ fuarda yerli ve yabancı yatırımcının ilgisini çekti. Proje hakkında...