26 / 07 / 2024

Hatay Harbiye ulaşım

Hatay Harbiye ulaşım

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yerinde ve kaliteli hizmet üretmek amacıyla il genelinde gerçekleştirdiği istişare toplantılarına devam ediyor.

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay'ın ulaşım sorunu çözülüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, hiçbir ayrım gözetmeden il genelinde ulaşım sorunlarını en aza indirmek için gece gündüz çalışmaya devam ediyor.

Hatay'ın sorunu imar ve ulaşım!

Hatay Valisi Erdal Ata, ilin temel sorunlarının 'imar ve ulaşım' olduğunu söyledi. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci'yi ziyaret eden Vali Ata, kent hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Hatay Çalıştayı'nda Arsuz'un ulaşım sorunları konuşuldu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen 1. Ulaşım Çalıştayı'nın ikinci gününde Nazım Çulha Arsuz'un ulaşım sorunları ve bu sorunların çözümüne ışık tutacak önerileriyle dikkat çekti.

Ulaşım Master planı İskenderun Çalıştayı gerçekleştirildi!

Hatay ili Ulaşım Master planı İskenderun çalıştayı İskenderun Belediyesi Meclis salonunda yoğun katılım ile gerçekleştirildi. Yapılan çalıştayda da Ulaşım Master Planı İskenderun Çalıştayının önemine değinildi.

Ağaoğlu My World Europe ulaşım!

Ağaoğlu My World Europe ulaşım , adres ve telefon numarası bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor. Başakşehir Ayazma'da yer alan Ağaoğlu My World Europe Evleri'nde daireler hemen teslim ediliyor...

Halkalı Metropark ulaşım!

213 bin 800 metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Halkalı Metropark ulaşım bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor...

Metro Park Teknik Yapı ulaşım!

Metro Park Teknik Yapı ulaşım adresi ve satış ofisi telefon numarası haberimizde yer buluyor. Halkalı Metro Park Teknik Yapı'da fiyatlar 95 bin TL'den başlıyor...

Yenitepe Kadıköy ulaşım!

Yenitepe Kadıköy ulaşım adresi, satış ofisi telefon numarası ve Yenitepe Kadıköy projesinin detayları haberimizde yer buluyor...

Kurtköy Helenium Garden ulaşım!

40 bin metrekare inşaat alanı üzerinde yükselen Kurtköy Helenium Garden ulaşım bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım!

Başarır İnşaat Helenium Garden ulaşım kapsamında projenin krokili detaylı adresi haberimizde yer alıyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Hatay Harbiye ulaşım Haberi

Hatay Harbiye ulaşım

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, yerinde ve kaliteli hizmet üretmek amacıyla il genelinde gerçekleştirdiği istişare toplantılarına devam ediyor. 


Hatay'ın turizminin kalbinin attığı yerlerden bir tanesi olan Harbiye Mahallesi'nde ulaşım koşullarının iyileştirilmesi yönünde somut adımlar atılması gerektiğini ifade eden HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, ilde hizmet veren esnafın üzerindeki yükü hafifletmek amacıyla projeler ürettiklerini belirtti. 


HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, dün Defne ilçesi Harbiye Mahallesi'nde mahalle esnafı, kooperatif başkanları ve ilçe muhtarlarıyla bir araya geldi. 


İstişare toplantısına HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın yanı sıra Defne Belediye Başkanı İbrahim Yaman, Harbiye Esnaf ve Sanatkârlar Kooperatif Başkanı Yunus Öztürk, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Selahattin Eskiocak, HBB Ulaşım Dairesi Başkanı Muhammed İkbal Polat katılım gösterdi. 


HBB Başkanı Doç....