02 / 05 / 2024

hatay hassa iskenderun arası kaç km

hatay hassa iskenderun arası kaç km

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gaziantep AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptıklarını ve bölünmüş yolların hayat kurtardığını ifade etti...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Gaziantep ve Hatay'da ulaşım süresi kısalıyor! 

Gaziantep'i Hatay'a bağlı olan İskenderun Limanı'na bağlayacak Dörtyol-Hassa Demiryolu ve Otoyolu Projesi için çalışmalar başlatıldığı açıklandı. Yapılacak olan bu iki proje Gaziantep ve Hatay'da yaşayanların hayatını kolaylaştıracak. 

Hatay’da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin teslimi için geri sayım başladı!

Deprem bölgesinde konutların hızla yükselmesi ile beraber teslim tarihleri merak edilenler arasına girdi. Hatay Hassa'da depremzedeler için inşa edilen köy evlerinin hak sahipleri belli oldu. Depremzedeler ise birkaç hafta içerisinde yeni konutlarına kavuşacak.

Hatay Hassa'da 31 adet arsa satılıyor! Tarihi Belediye açıkladı! 

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ve Ardıçlı (Şükrükanatlı) mahallelerinde yer alan 31 adet konut ve ticaret+konut imarlı arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Son Dakika Hatay'da deprem! 

Hatay'ın Hassa ilçesinde 3.0 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. İşte detaylar...

Hatay İskenderun’daki afet konutları hızla yükseliyor! İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay İskenderun’daki afet konutları bayramda da hızla yükselmeye devam ediyor. İşte 2+1 79 metrekarelik örnek daire!

Hatay Hassa'da 25 adet arsa satılıyor! 300 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa sahibi olabilirsiniz!

Hatay Hassa Belediyesi, Hatay ili, Hassa ilçesi'nde bulunan 25 adet arsayı satıyor. Peki Hatay Hassa'da yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Hatay İskenderun'da kurulan 260 konteynerde yaşam başladı!

Kahramanmaraş merkezli olarak gerçekleşen ve asrın felaketi olarak belirtilen depremlerden etkilenen Hatay'ın İskenderun ilçesinde Arkas Holding tarafından 260 konteynerin kurulumu tamamlandı ve afetzedelere teslim edildi.

Hatay'da konut imarlı 17 adet arsa satılıyor! 90 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hatay ili Hassa Belediye Başkanlığı, Hatay ili, Hassa ilçesi, Karşıyaka ile Ardıçlı Mahallelerinde yer alan 17 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

TOKİ Hatay Hassa'da 240 taksitle ucuz konut!

TOKİ'nin Hatay projelerinin hayata geçirileceği ilçeler açıklandı. Peki TOKİ Hatay Hassa projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Hatay Hassa TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte Hatay Hassa TOKİ 10 soruda tüm detaylarıyla...

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay İskenderun 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay İskenderun'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay İskenderun'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay İskenderun konut projesi...

TOKİ'den Hatay İskenderun'a millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Frenk Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Hatay İskenderun için kamulaştırma kararı!

Hatay ili İskenderun ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay İskenderun için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili İskenderun ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

hatay hassa iskenderun arası kaç km Haberi

hatay hassa iskenderun arası kaç km


İçişleri Bakanı Güler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Gaziantep AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.


- "Bölünmüş yollar hayat kurtarıyor"


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ise Türkiye'nin son 11 yılda destan yazdığı bir dönem yaşadığını söyledi.


İktidarları döneminde cumhuriyet tarihinde hatırda kalacak hizmetlerin birer birer hayata geçirildiğini, 6 bin kilometrelik bölünmüş yolun üzerine bir 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptıklarını anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:


"Bölünmüş yollar hayat kurtarıyor. Şu anda yollardaki trafiğimiz iki kat fazla, kazaların sayısı üç kat artmasına rağmen ölümlerde, hayat kaybında yüzde 52 azalma oldu. Bunlar bölünmüş yollar sayesinde gerçekleşti. İki bin 500 kişinin hayatı kurtuldu bu yollarda. Bir vatandaşımızın hayatını...