11 / 05 / 2024

hatay inönü caddesi kentsel dönüşüm

hatay inönü caddesi kentsel dönüşüm

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın kentsel dönüşümün üçüncü hamlesi kapsamında İzmir'in Hatay semti İnönü Caddesi üzerinde bulunan bir apartanının yıkımına başlandı. Erkan Yaşacan, yıkım öncesinde açıklamalar yaptı

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

Sakarya Büyükşehir'in 240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi başlıyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin  240 dairelik toplu konut projesi için ön talep dönemi 15 Kasım tarihi itibarıyla başlıyor.

Hatay Altınözü'ndeki kalıcı deprem konutlarında 4 blokun kaba inşaatı tamamlandı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresince (TOKİ) Altınözü ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlardan 4 blokun kaba inşaatında sona gelindi.

Hatay Altınözü'nde depremzedeler için yapılan köy tipi afet evlerinin inşaatı tam gaz!

Hatay'ın Altınözü ilçesinde köy tipi afet evlerinin inşası tüm hızıyla sürüyor. Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Rekabet Kurumu, 6 Şubat tarihli depremlerin ardından emlak fiyatlarında yaşanan dalgalanmaları resmen mercek altına aldı. Deprem sonrası fırsatçılığa Rekabet Kurumu müdahalesi: Artan ev fiyat ve kiraları için ön araştırma başladı!

Hepsiburada, iPhone 14 için ön sipariş almaya başladı! İşte iPhone 14 22 Eylül 2022 fiyat listesi

İşte Hepsiburada'nın iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in 22 Eylül 2022 satış fiyat listesi... Hepsiburada, iPhone 14 için ön sipariş almaya başladı. Peki iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’in fiyatları ne kadar? İşte yanıtı…

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Altınözü 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Altınözü'nde kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Altınözü'nde inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Altınözü sosyal konut projesi...

Elinde gümüş olanlar ''Siz siz olun bu hatayı yapmayın!'' diyen İslam Memiş'ten sert uyardı. Gümüşte son dakika...

Gümüşe yatırım yapan yatırımcılar gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri yakından takip ederken İslam Memiş'ten elinde gümüş olanlara uyarı geldi: ''Siz siz olun sakın bu hatayı yapmayın!'' Gümüşte son dakika 22 Ağustos 2022...

Cumhurbaşkanı konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 60 bin Konutluk Büyük İstanbul Dönüşümü Esenler İlk Etap Teslim Töreni'nde konut ve kira fiyatlarındaki yükselişin önüne geçilecek hamleyi açıkladı.

Emlak Konut GYO 3 projesi için ön talep topluyor!

Yeni konut yatırımlarına hız kesmeden devam eden Emlak Konut GYO, Bizim Mahalle 4. Etap, Vadi Evleri 2. Etap ve Başakşehir projeleri için ön talep topluyor...

Gaziantep Kuzeyşehir ve Güneyşehir projeleri için ön talep toplanıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, kentte hayata geçireceği 14 bin konutluk proje için ön talep sürecini başlattı. 

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay sınırları içerisinde tesis edilecek olan 9H2098 Kıcı Mahallesi Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Altınözü için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Altınözü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay ili Altınözü ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

hatay inönü caddesi kentsel dönüşüm Haberi

hatay inönü caddesi kentsel dönüşüm


Her biri 85 metrekareden 18 daire ve 14 işyerinin bulunduğu apartmanın yerine 140 ile 150 metrekare büyüklüğünde 28 daire, 8 işyeri ve otopark yapılacak. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Müdür Vekili Erkan Yaşacan, yıkım öncesinde yaptığı açıklamada, 1964 yılında yapılan apartmanın yerine depreme dayanıklı, çevreci bir binanın yapılacağını söyledi. Binanın depreme dayanıksız olduğunu belirten Yaşacan, "Yapılan tespitler sonucunda  binanın sağlıksız olduğu ortaya çıktı. Yıkılması gerektiğini mülk sahiplerine tebliğ edildi. Binada oturanlarda müteahhit firma ile anlaşarak yıkım kararı aldılar. Burada depreme dayanıklı yeşil bina dediğimiz günümüz standarlarını taşıyan bir bina yapılacak. 28 daire 8 işyeri olarak yapılarak hak sahiplerine teslim edilecek. İzmir birinci derecede deprem bölgesi, bu konuda vatandaşlarımızın hassasiyet göstermelerini istiyoruz" dedi.


Binanın yapımında hak sahiplerinin her...