02 / 05 / 2024

hatay iskenderun bölünmüş yol projesi

hatay iskenderun bölünmüş yol projesi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Gaziantep AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaretinde yaptığı konuşmada 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptıklarını ve bölünmüş yolların hayat kurtardığını ifade etti...

Bakanlıktan Hatay'a 309 bin 872 bağımsız bölüm! Teslimler Kasım'da başlayacak!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, depremden etkilenen Hatay'da 309 bin 872 bağımsız bölüm hayata geçirildiğini söyledi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşası tam gaz! 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Hatay Kentsel Dönüşüm Projesi Toplu Temel Atma Töreni'nde yaptığı açıklamada Hatay'da 40 bin 400 bağımsız bölümün inşasının devam ettiğini söyledi.

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi mecliste!

Diyarbakır-Batman Bölünmüş Yol Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Sındır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için karar belli oldu!

Antalya'nın dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da kapsayan Kaş- Kalkan bölünmüş yol projesi için Antalya Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu, yolun sit alanından geçen bölümüyle ilgili verdiği izni iptal etti.

Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için karar verildi!

Antalya'da dünyaca ünlü Kaputaş Plajı'nı da içine alan ve tartışmalara neden olan Kaş-Kalkan bölünmüş yol projesi için verilen 'ÇED gerekli değildir' kararı, Antalya 2'nci İdare Mahkemesi tarafından iptal edildi.

Ahmet Arslan: 81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz!

Kars-Digor-Iğdır karayolundaki çalışmaları inceleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, "81 ilde bölünmüş yollar yapıyoruz, 81 ilde ulaştırma projelerini birbirini tamamlayacak şekilde yapıyoruz." dedi.

Bölünmüş tarım arazileri meclis gündemine taşındı!

Bölünmüş tarım arazilerinin toplulaştırılmasının hızlandırılması için ilave prim modeli geliştirilmesinin söz konusu olup olmadığı konusu TBMM'de konu oldu..

Bölünmüş yolda hedef 36 bin 500 kilometre!

2023 yılı sonuna kadar bütün otoyolların hizmete girmesiyle toplam bölünmüş yol ağının 36 bin 500 kilometreye ulaştırılması planlanıyor.

Bölünmüş yol yapılan iller TBMM gündeminde!

2003-2017 yılları arasında en çok ve en az bölünmüş yolun yapıldığı iller TBMM'de konu oldu. Konuya ilişkin CHP Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan soru önergesi hazırladı..

Denizli Evora'da bağımsız bölüm sayısı 1550'ye çıktı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Denizli Evora projesinde 18 bağımsız bölümün yapı ruhsatı alınmıştır. Proje kapsamında toplam bağımsız bölüm sayısı 1550'ye çıktı.

Hatay İskenderun'daki arsa satılıyor!

Hatay İli İskenderun İlçesi Akçay mevkisinde bulunan petrol tesisi alanı satılacaktır. Arsa toplamda 57.693 metrekare yüzölçümüne sahip.

Bursa Yenişehir'e bölünmüş yol!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve 5 köyü birbirine bağlamasının yanında İnegöl Sanayi Bölgesi’nden çıkan ağır tonajlı araçların transit geçişine imkan tanıyan bölünmüş yol tamamlanma aşamasına geldi.

Hatay İskenderun'da 5.1 milyon TL'ye satılık 31 gayrimenkul!

İskenderun Belediye Başkanlığı, Hatay İli, İskenderun İlçesi'nde yer alan 7 ev ve 24 işyerinden oluşan 31 gayrimenkulü satışa çıkardı. Söz konusu taşınmazın satış bedeli 5 milyon 171 bin TL olarak belirlendi.

hatay iskenderun bölünmüş yol projesi Haberi

hatay iskenderun bölünmüş yol projesi


İçişleri Bakanı Güler, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, Gaziantep AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret etti.


- "Bölünmüş yollar hayat kurtarıyor"


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ise Türkiye'nin son 11 yılda destan yazdığı bir dönem yaşadığını söyledi.


İktidarları döneminde cumhuriyet tarihinde hatırda kalacak hizmetlerin birer birer hayata geçirildiğini, 6 bin kilometrelik bölünmüş yolun üzerine bir 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptıklarını anlatan Yıldırım, şunları kaydetti:


"Bölünmüş yollar hayat kurtarıyor. Şu anda yollardaki trafiğimiz iki kat fazla, kazaların sayısı üç kat artmasına rağmen ölümlerde, hayat kaybında yüzde 52 azalma oldu. Bunlar bölünmüş yollar sayesinde gerçekleşti. İki bin 500 kişinin hayatı kurtuldu bu yollarda. Bir vatandaşımızın hayatını...