03 / 05 / 2024

Hatay Müftüler Mahallesi yol

Hatay Müftüler Mahallesi yol

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından il genelinde yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmalar son sürat devam ediyor.

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

M Kardeşler İnşaat Mekanik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenler'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Yunus Taşcı tarafından kuruldu.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

AVM'ler Kurban Bayramı'nda açık mı 2022? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? Dikkat! Kapıda kalabilirsiniz!

Kurban Bayramı'nda alışveriş merkezlerinin açık olup olmadığı yüz binlerce kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki AVM'ler Kurban Bayramı 2022'de açık mı? Alışveriş merkezleri bayramda açık mı? AVM'ler bayramda kaçta açılıyor? Gelelim bu soruların yanıtlarına...

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Kripto para bağımlılık mı? Gençler neden kaybetmesine rağmen yatırıma devam ediyor?

Kripto para piyasaları yaşanan dalgalanmalar ile sarsılırken, Z kuşağı olarak adlandırılan gençlerin en çok takip ettiği yatırım aracı kripto paralar ve NFT’ler oldu. Öte yandan birçok genç piyasada kaybetmesine rağmen kendini kripto paranın cazibesinden alamıyor.

AVM'ler kapalı mı, açık mı? AVM'ler kaça kadar açık? İşte çalışma saatleri

İstanbul’daki kar yağışı nedeniyle valilik tarafından bir dizi önlemler alındı. Buna göre İstanbul’daki AVM’lerin 9 Mart Çarşamba günü için çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Peki AVM’ler bugün açık mı, kapalı mı? AVM’lere kar tatili olacak mı? İşte AVM’lerin çalışma saatleri…

TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi 495 yeni konut ihalesi bugün!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden TOKİ Kütahya Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 495 yeni konut inşa edecek.

Batman İl Müftülüğü, İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek!

Batman İl Müftülüğü personelleri ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şubesi işbirliğiyle başlatılan kampanya ile İdlibliler için 20 briket ev inşa edecek. 

Bozkır Müftülüğü'nden İyilik Konutları Projesi'ne destek!

Bozkır Müftülüğü ve bazı sivil toplum kuruluşları, savaş mağduru Suriyeli ailelere yönelik olarak başlatılan "İyilik Konutları Projesi"ne destek vermeyi sürdürüyor.

Akseki Müftülüğü'nden İdlib için iki konut bedeli bağış!

Akseki Müftülüğü Suriye İdlib'te savaş mağdurları için başlatılan yardım kampanyası kapsamında iki konut bedeli bağışta bulundu.

Konya İl Müftülüğü'nden İdlibli ailelere konut yardımı!

Konya İl Müftülüğü, Türkiye Diyanet Vakfı tarafından İdlibli aileler için inşa edilen konutlar için 3 milyon 150 bin TL yardımda bulundu. 

Şanlıurfa İl Müftülüğü İdlib'e 90 konut inşa edecek!

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından İdlip'e 90 konut inşa edilecek. Müftülükten yapılan açıklamaya göre; inşa edilecek konutlarının isminin  Şanlıurfa İbrahim Halilullah olacağı belirtildi. 

Edirne'deki yanan müftülük binası yeniden yapılacak!

Edirne Valisi Ekrem Canalp, 19 Ocak'ta çıkan yangında tamamen kullanılamaz hale gelen Edirne Müftülüğü binasının aslına uygun olarak yeniden yapılacağını açıkladı.

Hatay Müftüler Mahallesi yol Haberi

Hatay Müftüler Mahallesi yol


Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri tarafından il genelinde yürütülen yol yapım, bakım ve onarım çalışmaları, Hatay halkının yüzünü güldürmeye devam ediyor. Kentin 15 ilçesinde yeni yol, bakım ve onarım çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekiplerinin yeni durağı Belen oldu. İlçenin Müftüler Mahallesi’nde stabilize yol çalışması gerçekleştirerek vatandaşların güvenli ve modern yollarda ulaşım yapmasını sağlayan ekipler, Belen halkının takdirini kazandı. HBB ekipleri, il genelinde vatandaşların ulaşım güvenliğini gözeterek hummalı çalışmalar gerçekleştirmeye ve ihtiyaç dahilindeki alanlarda yol yapım, bakım ve onarım çalışmalarına devam edeceklerini bildirdi.




Hatay Büyükşehir...