29 / 04 / 2024

hatay Reyhanlıya yeni park geliyor

hatay Reyhanlıya yeni park geliyor

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Harran ve Oğulpınar mahallerine park yapılıyor. Reyhanlı Belediyesi’nce her iki mahalleye kurulacak park için oyun grupları ve spor aletlerinin montajına ve mahalle sakinlerinin oturacakları kamelyaların yapım çalışmalarına baş

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yıl zammı! A4 allroad quattro fiyatları ne kadar oldu? İşte 11 Ocak 2023 fiyat listesi

Audi A4 allroad quattro'ya yeni yılla birlikte bir zam daha geldi. Peki Audi A4 allroad quattro'nun fiyatı ne kadar oldu? İşte Audi A4 allroad quattro 11 Ocak 2023 fiyat listesi...

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Reyhanlı'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Reyhanlı'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Reyhanlı konut projesi...

Hatay Reyhanlı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Reyhanlı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay Reyhanlı için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay Reyhanlı'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 2. İcra Dairesi, Hatay ili, Reyhanlı ilçesinde yer alan gayrimenkulleri 11 milyon 250 bin TL'ye satıyor.

Hatay Reyhanlı'ya millet bahçesi müjdesi!

Osmanlı döneminde önemli ticaret ve mesire yeri olarak kullanılan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine millet bahçesi inşa edilecek.

Türk Kızılayı'ndan Hatay Reyhanlı'da lojistik merkezi yapım işi ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Hatay İli, Reyhanlı İlçesi, İbrahimpaşa Mahallesi'nde lojistik merkezi yapım işi ihale ediyor. 

Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası müjdesi!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan yaptığı açıklamada Malatya'ya yeni adli tıp kurumu binası inşa edileceğini müjdeledi.

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi!

Bayrampaşa'ya yeni metro hattı müjdesi veren AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner yaptığı açıklamada “1 yıl içerisinde bitecek olan projelerle, halkımız 11 bin 584 araç kapasiteli otoparka kavuşmuş olacak” dedi.

Malatya'ya yeni adliye binası talebi!

Malatya Barosu Başkanı Av. Enver Han, Malatya’ya yeni bir adliye binasının kazandırılması noktasında biran önce çalışmalara başlanılması gerektiğini belirterek, “Beylerderesinde yer alan eski köy hizmetleri arsasında ısrarcıyız” diye açıklama yaptı. 

Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Hatay Reyhanlı projesinde yer alan 33 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Ankara'ya yeni aile yaşam merkezi!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kente yeni bir aile yaşam merkezi kazandırdı.

Manisa'ya yeni spor tesisi müjdesi!

Kentteki sportif alanların arttırılması noktasında önemli çalışmalar yürüten Manisa Büyükşehir Belediyesi, Manisa’ya yeni bir spor tesisi daha inşa ediyor.

Kocaeli Kandıra’ya yeni belediye hizmet binası geliyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Kandıra'ya yeni bir hizmet binası kazandırıyor.

hatay Reyhanlıya yeni park geliyor Haberi

hatay Reyhanlıya yeni park geliyor

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Harran ve Oğulpınar mahallerine park yapılıyor. Reyhanlı Belediyesi’nce her iki mahalleye kurulacak park için oyun grupları ve spor aletlerinin montajına ve mahalle sakinlerinin oturacakları kamelyaların yapım çalışmalarına başlandı. Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Harran Mahallesi’nde yapımına devam edilen parkın çocuk oyun grupları, fitness aletleri, oturma bankları ve çardaklarıyla geniş bir kitleye hitap edeceğini belirterek, engelli vatandaşlar için de uygun koşulların sağlanacağın parkın yakın zamanda hizmete açılacağını söyledi. Şanverdi, ayrıca, Oğulpınar Mahallesi’nde yapımına yeni başlanan parkın da aynı standartlarda olacağını ve tamamlandığında mahalleye farklı bir renk katacağını, çocukların rahatça koşup oynayabileceği, ailelerin dinlenebileceği bir alan olarak halkın ihtiyacına cevap vereceğini ifade...