03 / 05 / 2024

hatay üstgeçit projeleri

hatay üstgeçit projeleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri Antakya Atatürk Caddesi Akademi Hastanesi mevkiinde, yayaların sık kullandığı bir nokta olan ve yol geçişleri sırasında tehlike yaratan güzergâha yapılacak üst geçidin temelini attı.

TOKİ'nin Şanlıurfa ve Hatay'daki deprem konutlarında son dakika! 1.614 konutluk projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Deprem bölgesinde konutların yeniden inşaları için ihaleler sürerken, Hatay’da 856 adet konut ihalesini Siyahkalem Mühendislik İnşaat şirketi alırken, Şanlıurfa’da 758 adet konut ihalesini MAY İnşaat Taahhüt Müşavirlik ve Aşan Mühendislik İnşaat Şirketi iş ortaklığı kazandı.

TOKİ Hatay projesi için son dakika müjdesi geldi! 542 ucuz konut için bu tarihi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Hatay projesi detayları...

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

İzmir'in mega projeleri konut fiyatlarını yükseltiyor!

Balçova'da tüp geçit ile İstinyepark, Çiğli'de Çandarlı Otoyolu'nun uzatılması, Bayraklı'da şehir hastanesi kampüsü projeleri bu bölgelere yepyeni bir görünüm kazandırırken, arsa ve konut fiyatlarını yükseltiyor.

Kadıköy Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü imar planı askıda!

Kadıköy İlçesi, Haydarpaşa Garı Üstgeçit Köprüsü Projesi'ne ilişkin Nazım İmar Planı tadilatı ve Uygulama İmar Planı bugün askıya çıkarıldı..

Büyükçekmece Yat Limanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Büyükçekmece, Üstgeçit Durağı mevkiinde yer alan Büyükçekmece Yat Limanı'nın imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Aksaray Piri Mehmet Paşa alt geçit projelerinde son durum!

Aksaray Belediyesi tarafında inşa edilecek Selçuklu Parkı projesi ile Piri Mehmet Paşa alt geçit projeleri AK Parti Aksaray Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Haluk Şahin Yazgı tarafından incelendi.

Hatay'a yeni köprü!

Hatay’ın tüm ilçelerine ayrım yapmadan eşit bir şekilde hizmet etmeye devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi kente yeni köprü kazandırdı.

Kocaeli'de evin içini gören üstgeçit yıkılacak!

Kocaeli'de D-100 Karayolu’nun üzerinde inşa edilmiş üstgeçitin ilginç bir nedenle yıkımına karar verildi. Üstgeçitten evinin odalarının görüldüğünü söyleyen bir kadın dava açtı.

Hatay Samandağ'da kaçak yapılara geçit yok!

Hatay Samandağ'da kaçak yapılara geçit verilmiyor. Hatay Samandağ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, SİT alanlarını korumak için çalışmalara başladı.

Hatay Büyükşehir projeleri MIPIM'e damga vurdu!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr.Lütfü Savaş dünyanın en büyük Gayrimenkul Yatırım ve Emlak Fuarı olan MIPIM’de Hatay’a çağ atlatacak projelerini tanıtıyor.

hatay üstgeçit projeleri Haberi

hatay üstgeçit projeleri


Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), Fen İşleri Daire Başkanlığıeliyle vatandaşların trafikte problemler yaşadığı noktalardaki önemli çalışmalarıyla takdir toplamaya devam ediyor.


HBB ekipleri bu kapsamda Antakya Atatürk Caddesi Akademi Hastanesi mevkiinde, yayaların sık kullandığı bir nokta olan ve yol geçişleri sırasında tehlike yaratan güzergâha yapılacak üst geçidintemelini attı.


Çevre yolu olması itibariyle yoğun bir trafik akışına sahip olan ve özellikle hastane güzergâhı olması itibariyle yayaların da sıkılıkla kullandığı yola üst geçit temeli atan HBB, projede engelli vatandaşların ve yaşlıların yapılacak üst geçidi rahatlıkla kullanabilmeleri hususunu ön planda tuttu.


5 metre yüksekliğinde ve 53 metre uzunluğunda çift asansörlü olarak tasarlanan ve çelik malzemeyle yapılacak üst geçidi vatandaşların hizmetine bir an önce sunabilmek için temel atımı sonrasında çalışmalara ivedilikle başlayan HBB ekipleri, bir projeyi daha kısa sürede...