30 / 04 / 2024

Hatemoğlu çin

Hatemoğlu çin

Hatemoğlu, Çin'de yerel bir ortakla stratejik işbirliği yaparak 2 yıl içinde 200 mağazaya ulaşmayı hedefliyor

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu: İnşaata hobi gibi girdik, Allah ‘yürü ya kulum’ dedi! 

ASCE GYO Kurucusu Abdulkadir Konukoğlu, inşaat sektöründeki projeler ile ilgili açıklamalarda bulundu. Şirketin portföy bilgisini veren Konukoğlu, Başakşehir'deki projenin inşaatının yakında başlayacağını söyledi. 

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Hatemoğlu Yapı Tasarım İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hikmet Yıldırım tarafından kuruldu. 

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

Ahmetoğlu İnşaat yeni projesini İzmir Torbalı'da hayata geçiyor!

Hamdullah-Maşallah Yalkalk kardeşler tarafından kurulan Ahmetoğlu İnşaat, Torbalı Mahallesi'nin en önemli bölgesine 10 daire ve 250 metrekare büyüklüğe sahip batar katlı yeni bir proje inşa ediyor.

Kahramanmaraş Türkoğlu inşaat sektörünün yeni gözdesi!

Yatırım planlaması yapılan ve devam eden Organize Sanayi Bölgesi, Devlet Demir Yolları Lojistik Merkezi, Cezaevi Kampüsü, Hastane gibi projelerle birlikte son yıllarda inşaat sektöründe de Türkoğlu İlçesi cazibe merkezi oldu.

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi!

Keleşoğlu İnşaat Luxist Bahçeşehir Projesi İstanbul Bahçeşehir 1. Kısım'da inşa edilecek. İnşaat alanı 398 bin metrekareden oluşan proje 67 bin 300 metrekarelik arsa üzerinde yükselecek.

Tahir Tellioğlu: Fatma Güldemet Sarı, Adana için büyük şans!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, inşaat sektörünün bölge ekonomisi için önemli olduğunu belirtti, "Çevre ve Şehircilik Bakanı Fatma Güldemet Sarı Adana için şans" dedi

Tahir Tellioğlu inşaat sektörünün sorunları ve çözüm önerilerini sıraladı!

SON dönemlerde yükselişe geçen inşaat sektörü, bazı sorunları da beraberinde getiriyor. Bunun için harekete geçen İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON) Başkanı Tahir Tellioğlu, "Öncelikli sorunları ve çözüm önerilerini" sıraladı.

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları!

Kapıcıoğlu İnşaat Sahilada satış fiyatları 452 bin TL'den başlayarak değişiyor. Maltepe'de inşa edilen Sahilada projesi 25 katlı iki blokta 290 daireden meydana geliyor...

Hatemoğlu çin Haberi

Hatemoğlu çin
Erkek hazır giyiminin köklü markalarından Hatemoğlu, Çin'e açılıyor. Ülkede yerel bir ortakla stratejik işbirliği yapan firma, 2 yıl içinde 200 mağazaya ulaşacak. İlk mağazanın bu ay sonunda açılacağını söyleyen Hatemoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Efsane Saykı Turan, Çin pazarının tüketim açısından büyük potansiyel taşıdığını...