06 / 05 / 2024

Hatice Bahriye Yağcının bağışladığı arsa

Hatice Bahriye Yağcının bağışladığı arsa

Emekli öğretmen Hatice Bahriye Yağcı, bugüne dek 2 okul, bir cami yaptırdı. İki arsa bağışladı. Hatice Bahriye Yağcı 'nın yaptığı yardımların faturası, 100 milyon lirayı aştı

Otobüs şoförü olmak isteyen gençlere müjde! Ehliyet yaş sınırı indirildi!

Büyük otobüs şoförü olmak isteyip de, yaşı tutmayanlara müjdeli haber geldi. Türkiye genelinde gençlerin iş hayatına katılımının sağlanması ve şoför açığının kapatılması amacıyla büyük otobüs kullanacak sürücülerde ehliyet yaş sınırının indirildiği duyuruldu.

11 kişinin hayatını kaybettiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıklarına hapis kararı!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde 11 kişinin yaşamını yitirdiği Yağcıoğlu Apartmanı davası sanıkları için hapis kararı verildi...

Yağcıoğlu Apartmanı'nın müteahhidi: Yıkılmanın sebebi kolonun kesilmesi!

İzmir depreminde bir bloğu yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'na yönelik açılan davanın duruşması bugün görüldü. Sanık müteahhit  Ş.A, kendisini savundu.

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı'nın kolonları kesilmiş!

11 kişiye mezar olan Yağcıoğlu Apartmanı’nda kolonların kesildiği, kirişlerin kırıldığı, zeminin su aldığı belirlendi.

Mehmet Nureddin Yağcı kimdir?

İhlas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Nureddin Yağcı kimdir? Mehmet Nureddin Yağcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Nureddin Yağcı'nın biyografisi...

Mehmet Salih Tatlıcı'nın miras davasında yeni gelişme!

2009'da vefat eden Mehmet Salih Tatlıcı'nın oğulları arasında devam eden miras kavgası yeni gelişmeler yaşanıyor. ABD Florida Mahkemesi, miras davasında Mehmet Tatlıcı’yı haklı buldu. Mahkeme, Uğur Tatlıcı’nın 740 milyon dolar ödemesine karar verdi.

Yağcıoğlu Apartmanı'nın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı!

İzmir'de yaşanan depremde çöken Yağcıoğlu Apartmanı'nın yıkılış anının, çevredeki bir güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Yağcıoğlu Apartmanı’nın müteahhitlerinden korkunç itiraf!

İzmir depremiyle ilgili tutuklu 7 şüpheliden 2’si, yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı’yla ilgili gerçekleri anlattı. Şüpheliler, "İnşaat yapım sürecinde ve sonrasında zeminde su birikmesini fark ettik. Buna rağmen inşaata devam edip tamamladık" itirafında bulundu.

Salih Tatlıcı'nın mirasında bilirkişi krizi!

Gayrimenkul kralı olarak anılan merhum Mehmet Salih Tatlıcı'nın mirası paylaşılamıyor. Tatlıcı'nın mirasında şimdi de bilirkişi krizi yaşanıyor...

Salih Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık miras davası sona erdi!

Salih Tatlıcı’nın çocukları arasında devam eden 8 yıllık miras davası sona erdi. Yargıtay 3. Hukuk Dairesi, mirasın Tatlıcı’nın ikinci eşi Nurten Tatlıcı ve ondan olan oğlu Uğur Tatlıcı’ya kalmasına karar verdi. Tatlıcı'nın 3 milyar dolarlık serveti yıllardır mahkeme tarafından yönetiliyordu.

İzmirli Hatice Bahriye FETÖ'ye kaptırdığı arsasını geri istiyor!

Çiğli’deki arsasını FETÖ’nün üniversitesine kaptıran 93 yaşındaki Hatice Bahriye Yağcı, isyan etti. Yağcı, “Ölmeden önceki son isteğim FETÖ''ye kaptırdığım arsamın geri alınması" dedi

FETÖ'den İzmir'de 80 milyonluk arsa vurgunu!

Gediz Üniversitesi'ne hastane yapılması şartıyla 80 milyon lira değerindeki arsasını bağışlayan Hatice Bahriye Yağcı, üniversitenin FETÖ’nün kontrolünde olduğunu öğrenince hukuka başvurdu. FETÖ, arsaya hastane değil ama lunapark yapmış.

Semih Yağcı FG Wilson Türkiye'de satış müdürü oldu!

Dünyanın önde gelen jeneratör markası olan FG Wilson’ın Türkiye’deki kuruluşu FG Wilson Türkiye satış teşkilatını hızla genişletiyor. Deneyimli bölge müdürü Semih Yağcı, Türkiye genelinde satış müdürü olarak atandı.

Hatice Bahriye Yağcının bağışladığı arsa Haberi

Hatice Bahriye Yağcının bağışladığı arsa


İzmirli Hatice Bahriye Yağcı, öğretmenliğe Antalya'da başladı. Ardından Karşıyaka Kız Enstitüsü'ne gelen Yağcı, görevine kendisinin de mezun olduğu Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi'nde devam etti ve buradan emekli oldu. Hiç evlenmeyen Yağcı, kardeşleri Aydoğan ve Mehbare ile hiç ayrılmadı ve aynı evi paylaştı. Erkek kardeşi 26, kız kardeşi ise 4 yıl önce yaşamını yitirdi.


'EMEKLİ MAAŞIM YETER' 

Hayatta yalnız kalan ve kendisini hayır işlerine adayan 87 yaşındaki Yağcı, Çiğli'deki 44 dönümlük arazisini Tıp Fakültesi yapılma için Gediz Üniversitesi'ne, başka bir arsasını da hükümet konağı yapılması için bağışladı. Bu sırada kardeşlerinin adını taşıyan iki okul ve bir camii yaptırdı. Ailesinden çok sayıda taşınmaz kalan Yağcı, "Erkek kardeşim hep hastalıklarla boğuştu. Ölmeden önce, 'Ne olur bir hastane yaptırın. Benim çektiğimi başkaları çekmesin' dedi. Kız...