27 / 04 / 2024

hatice kolçak uyarı

hatice kolçak uyarı

TÜSODER Emlak Komisyonu Başkanı Kolçak, banka kredisiyle konut satın alan tüketicilere yüksek faizli vergi cezası ödemeyin uyarısında bulundu.

Ekonomist Hatice Kolçak açıkladı! Ev fiyatları fırlayacak, ev alacaklar geç kalmasın!

Ekonomiye dair yaptığı yorumları ile sık sık gündeme gelen ekonomist Hatice Kolçak, bu kez de ev fiyatları ile ilgili olarak yaptığı  çarpıcı açıklamalar ile gündemdeki yerini korudu. Bu süreçte, ev alacaklara seslenen uzman isim Kolçak, fiyatların yine fırlayacağının altını çizdi.

ATEM Başkanı Akçam: Mülklerin gerçek değerini değerleme şirketleri yapmalı

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın yaptığı uyarılarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Ekonomist Hatice Kolçak: Ev, arsa ve araba almak hayal değil!

Ekonomist Hatice Kolçak, yatırımcılara seslenerek, ev, arsa ve araba almanın hayal olmadığını söyledi. İşte ayrıntılar...

Hatice Kolçak: Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşması mümkün mü? İşte hayaller ve gerçekler...

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün 2024 yıl sonu enflasyon beklentisini açıkladı. Beklentiyi değiştirmeyen Karahan mücadeleye devam edeceklerini açıkladı. Açıklamanın ardından Hatice Kolçak Kuru tutarak enflasyonun yıl sonu hedefine ulaşmasının mümkün olup olmayacağını sordu.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Erkan Kolçak Köstendil'e 'belediye' şoku: 'Tiny house'ları kaldırıldı!

İzmir'in Karaburun ilçesindeki sinema ve dizi oyuncuları Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil ve Necip Memili'ye ait tiny house'lar belediye kararıyla kaldırıldı.

Konut fiyatları düşecek mi? Ev sahibi olmak isteyenler bu yılın ikinci yarısına dikkat!

Konut fiyatlarında reel artış hızının gerilemeye devam ettiği geçtiğimiz günlerde gündeme gelmişti. Ekonomist Hatice Kolçak, resmi X sosyal medya hesabından konuyu değerlendirdi ve beklentisini paylaştı. İşte o açıklama ve gelen yorumlar...

Yerli ve milli deprem erken uyarı sistemi resmen kullanılmaya başlandı!

Akıllı sistemlere entegre edilen EDIS Deprem Erken Uyarı Sistemi, alışveriş merkezlerinden, sanayi şirketlerine, bankalardan, holding merkezlerine kadar pek çok alanda kullanılmaya başlandı.

Altın almak için doğru zamanı bekleyenler dikkat! Hatice Kolçak açık açık tarih verdi!

Ünlü ekonomist Hatice Kolçak, sosyal medya hesabı X'ten altın almak için doğru zamanı bekleyenlere müjdeli haberi verdi. Kolçak tarih vererek yatırımcılara seslendi. İşte o paylaşım...

Naci Görür'ün 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' dediği 18 kent hangileri?

Prof. Dr. Naci Görür, yaptığı deprem uyarılarıyla sık sık gündem oluyor. Görür, şimdi de 'Bunların akıbeti de Kahramanmaraş ve Hatay gibidir' diyerek 18 kenti açıkladı. Peki akıbeti Kahramanmaraş ve Hatay gibi olan 18 kent hangileri? 

Altın yatırımcıları hazırlanın! Hatice Koçak bugün için saat verdi! Bu rakamı duyan kuyumcuya koşacak

Yatırımcıların en çok tercihleri arasında olan altın, gündeme yine bomba gibi düştü. Altın ve para piyasaları uzmanı Hatice Kolçak, bugün için saat vererek, rakam açıklamasında bulundu.

Arsa ve arazi almak isteyenler dikkat! O ilde yatırım yapmadan önce bilinmesi gerekenler tek tek açıklandı!

Arsa, arazi ve tarla almak isteyen yatırımcılar için Uşak uyarısı geldi. Uşak bölgesinde yatırım yapmayı düşünenler için bilinmesi gereken maddeler tek tek sıralandı. İşte o detaylar...

Altın fiyatlarında en önemli tahminler uzmanından yapıldı: “3000 TL’yi aşabilir”

Ortadoğu'daki İsrail zulmünün etkisi altın fiyatlarını etkilemeye devam ediyor. Gram altın ve çeyrek altın fiyatlarında gözle görülür bir yükseliş yaşanmış durumda. Piyasa Analisti Hatice Kolçak, gram altının son dönemde kaydettiği yükselişle ilgili dikkat çekici değerlendirmelerde bulundu. 

Hatice Kolçak’tan korkutan altın uyarısı: 'Altını olanlar 1 ay sonra asıl döngü başlıyor'

FED'in faiz kararının ardından, altın fiyatlarında hızlı bir yükseliş devam ediyor. Gram altın, 1.814 TL'ye kadar yükselirken Aynı çeyrek altın fiyatı da 2.985 TL'ye kadar çıkmış durumda. Ünlü Ekonomist Hatice Kolçak da altınla ilgili önemli uyarılar yaptı ve bir ay sonrasını işaret etti.

hatice kolçak uyarı Haberi

hatice kolçak uyarı

Banka kredisiyle konut satın alan tüketicilere yüksek faizli vergi cezası ödemeyin uyarısında bulunan TÜSODER Emlak Komisyonu Başkanı Kolçak, "Banka kredisiyle konut satın alan tüketiciler, beyan ettikleri emlak vergi değerinin kullandıkları kredi miktarından düşük olması durumunda ciddi vergi cezalarıyla karşı karşıya kalabilirler" dedi.


Banka kredisiyle konut satın alan tüketicilerin, beyan ettikleri emlak vergi değerinin kullandıkları kredi miktarından düşük olması durumunda ciddi vergi cezalarıyla karşı karşıya kalabilecekleri, bu durumu yaşamamaları için belediye ve tapu müdürlüklerine dilekçe vererek düzeltme yapmaları gerektiği bildirildi.


Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Emlak Komisyonu Başkanı Hatice Kolçak, emlak vergisi ikinci taksit ödemelerinin son gününün 30 Kasım olduğunu belirterek, tüketicileri gecikmemeleri konusunda uyardı.


Özellikle konut kredisi çekenlerin emlak vergisini öderken dikkatli olması gerektiğini vurgulayan Kolçak, "Banka kredisiyle konut satın alan tüketiciler, beyan...