13 / 05 / 2024

hatice nevzat acar

hatice nevzat acar

Sakarya Geyve'de heyelanda hasar gören eve oturulamaz raporu verildi ancak heyelandan yalnızca bir ev etkilendiği için yardım alamayan ve maddi durumu iyi olmayan yaşlı çift şimdi evinde ölümü bekliyor...

Gaziantep Hz. Hatice Camisi açıldı!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Çağdaş Mahallesi’nde yaptırılan Hz. Hatice Camisi ve sosyal tesisinin açılışını gerçekleştirdi.

Nevzat Yıldız, Yataş Grup'un yeni Genel Müdürü oldu!

Yataş Grup'ta Genel Müdürlük görevine, 2012 yılından bu yana Pazarlama Direktörü olarak görev yapan Nevzat Yıldız getirildi.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki 84.mağazasını açtı!

Türkiye genelinde mağaza sayısını her geçen gün arttıran Acar Cosmetics, Axis İstanbul Kağıthane’de şube açtı. Tekin Acar Cosmetics, Mayıs ayından bu yana açtığı 8 mağazasıyla, Türkiye genelindeki mağaza sayısını 84’e yükseltti.

Erdal Acar, Kardelen Ergin'e 1 milyon TL'ye villa aldı!

Erdal Acar 24 Temmuz'da Çeşme'de evleneceği Kardelen Ergin için kesenin ağzını sonuna kadar açtı. Düğün hediyesi olarak Alaçatı'dan 1 milyon TL değerinde yazlık villa aldı.

Tekin Acar Cosmetics Türkiye'deki mağaza sayısını 83'e yükseltti!

Türkiye'nin bir numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Tekin Acar, Türkiye genelinde mağaza açmaya devam ediyor!

Türkiye'nin 1 numaralı kozmetik markası Tekin Acar Cosmetics, 2016 yılında da mağaza açılışlarına her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.

Nevzat Doğan: Dönüşümde müteahhitlere inisiyatif verilmeli!

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan "Şehrimizdeki inşaat sektöründe ciddi hareketlenmelerin yaşandığı bir dönemdeyiz. Dolayısıyla sizlerin sektörünüzde yapılacak çok iş, konuşulacak çok konu var." dedi.

Nevzat Demir: Müteahhitlerin filtreden geçmesi gerek!

TİMDER Sektör Duayeni Sohbetleri’nin ilk konuğu Fırat Plastik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Nevzat Demir oldu.Demir, dünyanın hızla değiştiğini, betonu satarak hiçbir yere varılamayacağını, müteahhitlerin de belli filtrelerden geçmesi gerektiğini söyledi

Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı!

CEF Danışmanlık kurucu ortaklarından Evren Acar, inşaat sektöründe kadın olmayı anlattı. Acar, kadınların fazla olduğu şantiyelerin daha düzenli ve keyifli olduğunu söyledi.

Beykoz Acar Blu teslim tarihi ne zaman?

Beykoz Acar Blu projesinde satış fiyatları 540 bin dolardan başlayarak değişiyor. Acar Blu Rezidans Beykoz projesinde daireler bu yıl aralık ayında teslim ediliyor...

Acar Blu Residence ödeme planı!

Acar Blu Residence Beykoz projesinde daire fiyatları 540 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Acar Blu Residence projesi bu yıl Aralık ayında sahiplerine teslim ediliyor...

Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binası 2016'da tamam!

Beylikdüzü'nün başarılı okullarından biri olan Yaşar Acar Fen Lisesi alanında, hem okulun öğrencilerinin hem de çevre okulların faydalanabileceği Beylikdüzü Yaşar Acar Spor Tesisi ve Yurt binasının çalışmaları hızla devam ediyor.

Nevzat Doğan: 2016 projelerin ortaya çıktığı yıl olacak!

AK Partili yöneticilere projelerini anlatan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, 2016 yılının hızlı başladığını ifade ederek, “2016-2017 yılları projelerimizin çok daha fazla gün yüzüne çıktığı bir yıl olacak” dedi

hatice nevzat acar Haberi

hatice nevzat acar
Akıncılar Köyü Dere Mahallesi'nde oturan Acar çiftinin evi, heyelan sebebiyle ağır hasar gördü. Yamaçtan aşağıya doğru kayan evin duvar ve pencerelerinde yarıklar, tabanında çatlamalar oluştu. Her an çökme tehlikesi ile karşı karşıya bulunan evde, Sakarya Valiliği inceleme yaptı. Hazırlanan raporda, konutun derhal boşaltılması istendi. Nevzat Acar, maddi durumunun iyi olmadığını, bu sebeple başka bir yere gidemediğini söyledi. Yardım için başvurdukları Geyve Kaymakamlığı'ndan olumsuz cevap aldıklarını belirten Acar, "Kendimizi çok sahipsiz hissediyoruz. Bir şeyler yapabilmek için illa ölmemiz, yaralanmamız ya da sakat kalmamız mı gerekiyor." diyerek yetkililere sitem etti. Geyve Kaymakamlığı'ndan ise konu ile ilgili açıklama...