07 / 05 / 2024

HATSU saraykent mahallesi

HATSU saraykent mahallesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya'ya bağlı Saraykent Mahallesi'nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Elbistan Nezihkent Sitesi'ndeki kentsel dönüşüm çalışmalarında son durum!

Yunus Emre (Saraykent) Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlatarak eski binaları yıkıp, yenilerini yapmak için yola koyulan Nezih İnşaat, inşaat maliyetlerindeki anormal artış karşısında bir süre faaliyetini durdurduğu ‘Nezihkent Sitesi’ndeki çalışmalara yeniden başladı...

Elbistan'da konut mağdurlarının sorunu çözülecek!

Elbistan Belediye Başkanı Mehmet Gürbüz, Saraykent Mahallesi’nde evleri yıkılan ve yüklenici firma tarafından yapılmayan konut mağdurlarıyla buluştu. Gürbüz, ''Bu sorunu çözeceğiz, mağdurların yanınızdayız'' dedi.

Antalya Saraykent'te asfalt çalışması!

Antakya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Saraykent Mahallesi’nde asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Antakya'da atıl alanlar park oluyor!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci Saraykent Mahallesi’nde bulunan Antakya Belediyesi’ne ait 710 metrekarelik atıl alanın yeşil alan vasfında olması nedeniyle mahalleye park olarak kazandırılacağını belirtti.

Hatay Kırıkhan Aydınlı Mahallesi’nde kanal hattı çalışmaları sürüyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Kırıkhan ilçesine bağlı Aydınlı Mahallesi’nde kanal hattı problemi olan noktalar için başlatılan çalışmaların sürdüğünü bildirdi.

Hatay Hatsu'nun altyapısı yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Defne’ye bağlı Sümerler Mahallesi’nde yağmur suyu tahliye şebekesinin döşendiğini bildirdi.

HATSU, Saraykent Mahallesi'nde alt yapı çalışması yapıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya'ya bağlı Saraykent Mahallesi'nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

HBB, Antakya'da alt yapı çalışmalarına başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), merkez ilçe Antakya’ya bağlı Saraykent Mahallesi’nde kanalizasyon döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvurular sona erdi!

203 adet dairenin satışa sunulduğu TOKİ Ağrı Fırat Mahallesi'nde başvuru dönemi sona erdi...

TOKİ Malatya Konak Mahallesi'nde başvurular 15 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ Malatya Konak Mahallesi Alt Gelir Grubu Konut Projesinde 476 adet konut satışa sunuluyor. Projede başvuru dönemi 15 Temmuz'da başlıyor...

Kahramanmaraş Yusuflar Mahallesi yeniden dönüşecek!

Kahramanmaraş Yusuflar Mahallesi 'nde bulunan bazı alanlar yeniden dönüşecek...

Ankara Karakusunlar Mahallesi yeniden dönüşecek!

Ankara'nın Çankaya ilçesi sınırlarında yer alan Karakusunlar Mahallesi yeniden dönüşecek...

TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvurular başladı!

Dairelerin 84,92 metrekare alana sahip olduğu TOKİ Aksaray Zafer Mahallesi 7.etapta başvuru dönemi bugün başladı...

HATSU saraykent mahallesi Haberi

HATSU saraykent mahallesi

Kanalizasyonsuz mahalle ve sokak kalmayacak parolasıyla kent genelinde altyapı çalışmalarının devam ettiğini bildiren Genel Müdürlük, Saraykent'e 200'lük borularla 100 metre yeni kanalizasyon hattının döşendiğini aktararak, tıkalı olan kanalizasyon hatlarının da yürütülen özverili bir çalışmayla temizlendiğini kaydetti. 


Kanal atıklarının oluşturduğu kötü kokuların ve çevre kirliliğinin önüne geçerek vatandaşları rahata kavuşturmak için çalışmaların bütün hızıyla devam ettiğine dikkat çeken HATSU yetkilileri, kanalizasyon dışında arıtma tesisi, yağmursuyu ve içmesuyu şebekesi çalışmalarının vatandaşların sesine kulak vererek son sürat devam ettiğini vurguladı. 


İdare, kanal hattı çalışmasında 1 kepçe ve 3 personelin görev yaptığını bildirdi. 


Samandağ...