05 / 05 / 2024

hattat b

hattat b

Hattat Bahçe Serisi uygun boyutsal ölçüleri ve yüksek performansı ile bağ ve bahçelerde büyük kolaylık sağlayacak gibi duruyor. Ergonomik yapısı konforlu sürüş sağlarken üstün manevra kabiliyeti zahmetsiz ve rahat dönüş imkanı sunar. Peki Hattat B serisi ne kadar?

Hattat Holding'ten Büyükçekmece'ye dev yapay ada projesi! 1.730 rezidans ve 390 odalı otel yapılacak!

Hattat Holding’in girişimi olan Hema Endüstri Pearl of İstanbul için düğmeye bastı. İstanbul Büyükçekmece'de hayata geçirilecek olan proje 963 milyon TL'ye mal olacak.

Bahçelerin dostu Hattat B Serisi! Hattat 17 Ekim 2022 fiyat listesi

Hattat Bahçe Serisi uygun boyutsal ölçüleri ve yüksek performansı ile bağ ve bahçelerde büyük kolaylık sağlayacak gibi duruyor. Ergonomik yapısı konforlu sürüş sağlarken üstün manevra kabiliyeti zahmetsiz ve rahat dönüş imkanı sunar. Peki Hattat B serisi ne kadar?

Çiftçiler dikkat! Hattat Traktör fiyat listesi belli oldu! İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi

Çiftçilerin merakla takip ettiği traktör fiyatlarını haberimizde derledik. Bügün Hattat Traktör'ün fiyat listesini inceledik. Peki, Hattat traktör fiyatları ne kadar? İşte 17 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu!

Ahmet Hattat tarafından 1991 yılında Ankara'nın Çankaya ilçesinde inşa edilmeye başlanan 35 kat yüksekliğe sahip otel ve alışveriş merkezi için yaklaşık 150 milyon dolarlık harcama yapıldı. Şimdi, Yargıtay kararı ile Ahmet Hattat'ın Büyük Çankaya Otel'i Alman bankasının oldu.

Büyükçekmece Güzelce'ye yeni cami yapılacak!

Hattat Holding ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) arasında yapılan şüpheli protokol kapsamında İBB’ye devredilen Büyükçekmece Güzelce’deki Kadir Topbaş’ın villarının arkasında yer alan arazilerden birine cami yapılacak.

Hattat'ın İBB'ye bağışladığı 18 arsa meclis gündeminde!

İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, Hattat Holding'in İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağışladığı arsaları meclis gündemine taşıdı. Sorularını Başbakan Davutoğlu'na ileten Yarkadaş bağışlanan arsaların konumuna değindi..

Hattat, Pearl Of İstanbul projesi için ÇED başvurusu yaptı!

Büyükçekmece’de İBB’ye 11 arsa bağışlayan Mehmet Hattat, aynı ilçede daha önce faaliyete geçiremediği dev bir proje için de düğmeye bastı. Hattat, inşaata başlamak için 5 Nisan’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’na başvuru yaptı.

2007 yılında Hattat, Marmara Denizi'ne turizm tesisi yapacak!

2007 yılında Hattat Holding, Büyükçekmece'de Marmara Denizi'ni doldurarak Türk bayrağı şeklinde turizm tesisi yapacakmış. Dubai'deki Palmiye projesinin bir benzeri olacak olan 'Pearl of İstanbul' 500 milyon dolara mal olacakmış.

1993 yılında Hattat ailesi İpar Korusu'nda otel inşa edecekmiş!

1993 yılında İpar Korusu'nda konut sahası olarak gözüken 40 dönümlük araziyi Büyükşehir Meclisi turistik tesis alanına dönüştürmüş. Arazinin sahibi olan Hattat ailesi, arazi üzerine 30 bin metrekarelik otel inşa edecekmiş.

Hattat Holding'ten Pearl of İstanbul ile Kumburgaz'a 283 milyon TL'lik yatırım!

Hattat Holding, 283 milyon TL'lik yatırımla Pearl of İstanbul projesine başlıyor. Büyükçekmece Kumburgaz'da inşa edilecek oaln Pearl of İstanbul projesinde 1970 konut, 466 odalı otel ve 20 ticaret alanı olacak...

Hattat China Coal ile kömür çıkartma anlaşması yaptı!

Hattat Holding, işletmeciliğini yaptığı Batı Karadeniz Mega Enerji Üssü Amasra - Bartın'da yer alan Türkiye'nin en büyük taşkömürü rezervinde bulunan taş kömürlerini yer üstüne çıkartma anlaşması yaptı...

Hattat Holding termik santral için yarın imza atıyor!

Hattat Enerji ile Çin’in en büyük elektrik santral üreticisi Harbin Electric International, termik santral kurulumu için el sıkışıyor...

Hattat Holding Çerkezköy'de 250 milyon dolarlık tesis kuracak!

Enerji sektörünün hızlı büyüyen oyuncusu Hattat Holding, Çin’de başta nükleer olmak üzere enerji santralleri konusunda alanının iddialı grubu ‘Harbin Electric’le el sıkıştı.

hattat b Haberi

hattat b

Yüksek alt sarahat ve düşük toplam yüksekliği ile sebze ve meyve bahçeleri için güçlü çalışma koşulları sağlıyor. Yüksek kaldırma kapasitesine haiz Bahçe Serisi ekipman seçiminde alternatiflerinizi arttırır. İleri teknolojiye sahip Perkins motorları ile güçlü yol ve tarla hızları elde ederken yakıttan tasarruf edeceksiniz.

Hattat Traktör Dünya’nın en büyük motor üreticilerinden Perkins’i çiftçilerle buluşturuyor. Tasarım harikası olarak görülen Perkins motorlar, uzun ve sorunsuz kullanım ömrü ile motordan beklediğiniz performans ve kaliteyi kullanıcına sunmakta. Anahtar çalıştırmadan uzun saatler çalışabilen Perkins cep dostu olarak görülüyor.

Sınıfının üzerinde 12 ileri 12 geri vites ile bahçe işçiliklerini daha kolay ve daha seri yapma imkanı sunduğu söyleniyor. Hızlandırılmış 16 ileri 8 geri vites ile de yakıttan tasarruf sağlamaktadır.

B 3065 ve B 3080 modelleri 12 ileri 12 geri şanzımanda düğmeli diferansiyel kilidi ile bütün tekerlekler...