03 / 05 / 2024

Hava İkmal Parkı

Hava İkmal Parkı

Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Çelik Kocasinan, Melikgazi, Talaş, Hacılar ve İncesu muhtarlarıyla bir araya geldi. Çelik, Kayseri'de devam eden proje ve çalışmalar hakkında da bilgiler verdi.

Hava İkmal Millet Bahçesi’nin adı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi olsun önerisi!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç yaptığı açıklamada, Hava İkmal Millet Bahçesi’nin ‘Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’ olarak anılmasını gündeme getireceklerini söyledi.

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi'nin ihalesi onaylandı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin bayrama müjdelerle girdiğini dile getirerek, Hava İkmal Millet Bahçesi ihalesinin onaylandığını söyledi.

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi'nin ihalesi 10 Haziran'da!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç Hava İkmal Millet Bahçesi projesi inşaatının bu yıl başlayacağını müjdeledi.

Kayseri Millet Bahçesi’ne hizmet binaları inşa edilecek!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, 1 milyon 260 bin metrekaresi Millet Bahçesi’ne dönüşecek olan Hava İkmal arazisinde yapılan protokol gereği hizmet binaları inşa edecek.

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi tamamlandı!

Kayseri'nin en prestijli projelerinden Hava İkmal Millet Bahçesi projesi tamamlandı. Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç, 1 milyon 260 bin metrekare alanın tamamen Millet Bahçesi olacağını müjdeledi...

Kayseri Hava İkmal Millet Bahçesi'nin temeli sonbaharda atılacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Hava İkmal Millet Bahçesi'nin temelini sonbaharda atacak.

Kayseri'ye 1 milyon 260 bin metrekarelik millet bahçesi!

Kayseri'de Hava İkmal Bakım Merkezi'nin bulunduğu 1 milyon 260 bin metrekarelik alana millet bahçesi kurulacak..

Kayseri'ye millet bahçesi geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kayseri'de eski Hava İkmal Bakım Merkezi'nin olduğu alana millet bahçesi yapacaklarını söyledi...

Sahabiye'de dönüşüm çalışmaları sürüyor!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, katıldığı bir televizyon programında Kayseri Kalesi, Camii Kebir bölgesindeki dönüşüm projesi, Hava İkmal Şehir Parkı projesi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında açıklamalarda bulundu. 

Queen Central Park Bomonti'de Doka ile inşaat çalışmaları sürüyor!

26,000 metrekarelik alanda 52 kat ve 195 metre yüksekliğe ulaşacak Queen Central Park Bomonti projesinde, Doka Xclimb 60 Koruma Perdesi sayesinde inşaat çalışmaları her türlü hava koşulunda maksimum güvenlikle sürdürülüyor.

Kayseri'deki 24 askeri alan şehir dışına mı çıkarılıyor?

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, "Hava İkmal Şehir Parkı projesiyle Hava Kuvvetleri Komutanlığı ve Maliye Bakanlığımızla bir takım çalışmalar yürütüyoruz. Askeri bir tesisin şehir dışına taşınmasıyla ilgili izlenecek yol konusunda mesafeler kat ettik ''dedi.

Eskişehir Odunpazarı Basın Parkı 24 Temmuz'da açılacak!

Odunpazarı Belediyesi tarafından peyzaj düzenleme çalışması yapılan Basın Parkı’nın 24 Temmuz' da hizmete açılacağı öğrenildi. Parkta, süs havuzu, interaktif Oyun alanları, satranç alanı ve amfi oturma alanının yanında açık hava kütüphane de olacak.

Şehit Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış Parkı açıldı!

Hava Pilot Kurmay Yüzbaşı Mustafa Tanış’ın adının verildiği park, Hava Kuvvetleri Komutanlığı üst düzey kademesi bir törenle açıldı

Hava İkmal Parkı Haberi

Hava İkmal Parkı

Büyükşehir Belediye Başkam Mustafa Çelik ve Ak Parti Milletvekili adayı Mehmet Özhaseki, birlikte Kocasinan, Melikgazi, Talaş, Hacılar ve İncesu muhtarlarıyla bir araya geldi. Burada bir konuşma yapan Başkan Çelik, 'birlikte yönetme' kültürü çerçevesinde muhtarlarla bir araya gelerek görüşlerini aldıklarını söyledi. 


BURADA MUHTARLARIMIZIN SIKINTILARINI DİNLEYECEĞİZ 


Büyükşehir Belediyesi'nin önceki Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ile birlikte Kocasinan, Melikgazi, Talaş, Hacılar ve İncesu muhtarlarıyla buluşan Başkan Çelik, her fırsatta muhtarlarla bir araya geldiklerini ifade ederek, "Cuma namazlarını vesile kılarak mahallelerimizde muhtarlarımız ve vatandaşlarımızla bir araya geliyoruz. Zaman zaman değişik toplantılarda görüşüyoruz. Bu kez de böyle topluca bir araya gelelim istedik. Bu aynı zamanda bizim 'birlikte yönetme' anlayışımızın da bir parçası. Burada sizlerin görüş ve önerilerini alarak mahallelerimizde yapacağımız hizmet ve...