06 / 05 / 2024

hava kent 3. havalimanı projesi

hava kent 3. havalimanı projesi

Hava Kent Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, kooperatiflerinin havalimanı çalışanlarına yönelik 600 konut üretmek üzere kurulduğunu ancak hedef büyüttüklerini söyledi. Çavuş, 4 bin konut üreteceklerini belirtti.

Pegasus açıkladı! Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs'ta alınan biletleri indirimli satacak!

Pegasus Hava Yolları, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletleri indirimli satma kararı aldığını duyurdu. Buna göre, Pegasus yeni bir bilet kampanyasını açıkladı. Firma, 3-5 Mayıs 2024 tarihlerinde alınan biletlerle 13 Mayıs-9 Haziran 2024 tarihlerinde uçuş sağlanacak. Biletler yüzde 40 oranında i

Nizip Fıstık Kent'te yaşam 3 aya kadar başlayacak: 25 bin aile ve 100 bin kişiye yeni yaşam alanı!

Gaziantep Nizip Fıstık Kent'te yaşamın 2-3 ay içinde başlayacağı belirtildi. İşte proje çalışmalarındaki son durum...

Konut satışlarına da ekspertiz raporu şart!

Konut fiyatları ile kira fiyatlarında yaşanan artışlara çözüm önerileri gelmeye devam ediyor. CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş da konu ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

24 yılda 3 büyük deprem yaşayan Düzce, depreme dirençli kent olma yolunda!

Düzce'de depreme dayanıklı konut çalışmaları hızlandırıldı. Düzce son 24 yılda 3 büyük deprem yaşadı. Kent yeni güvenli konutların inşası çalışmalarıyla "depreme dirençli kent" olma yolunda ilerliyor.

Tuzla Hava Kent konutları ne kadar?

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Tuzla Hava Kent konut projesinde satışlar devam ediyor. uzla Hava Kent konut projesinde 105 adet konut yer alıyor.

Tuzla Hava Kent konut projesi satışta! 105 adet daireli yeni proje!

S.S CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından inşa edilen Tuzla Hava Kent konut projesi satışa çıktı. Proje'de 105 adet konut yer alıyor.

CVS Hava Kent yeni konut projeleri için düğmeye bastı! Hedefinde İzmir, Muğla ve Ankara var! 

Kooperatif modeliyle mega kent İstanbul’da markalı konut projeleri hayata geçiren CVS Hava Kent, Anadolu’da projeler geliştirmek için düğmeye bastı.

Kalyon Holding'ten 3 bin kişilik konteyner kent!

Ülkemizi derinden etkileyen deprem felaketten sonra 2 bin 336 gönüllüsüyle afet bölgesinde yer alan Kalyon Holding, Gaziantep’in İslâhiye ilçesine 3 bin kişilik konteyner kent kurmak için düğmeye bastı.

Türk Hava Yolları 3 şirketi tek çatı altında topluyor

Türk Hava Yolları (THY) tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderilen açıklamada havacılığın yan kollarında faaliyet gösteren üç şirketin tek çatı altında toplanacağı belirtildi.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

Philips 3’ü 1 arada  hava temizleyici, fan ve ısıtıcı en uygun nerede? İşte 21 Eylül 2022 fiyat listesi

Temiz hava herkesin hakkı. Bu nedenle Philips Hava Temizleyicilerin temelindeki yenilik, evleri zararlı virüslerden, alerjenlerden ve kirletici maddelerden %99,97 oranında arındırır. Siz ve aileniz için daha sağlıklı bir ortam sunar. Şimdi Philips hava temizleyici, fan ve ısıtıcı 3'ü bir arada satış

İstanbul'da 24 ay eşit taksit ve 300 bin TL peşinatla konut fırsatı! Resmen başladı! İsteyen herkes alabilecek!

Hava Kent Yapı Kooperatifi'nin İstanbul'da hayata geçirdiği yeni projesinden 300 bin TL peşinat ve 24 ay eşit taksitle konut sahibi olmak mümkün. İşte proje detayları...

İstanbul'da hayatta ev sahibi olamam demeyin! 300 bin TL peşinatla...

Hava Kent Yapı Kooperatifi tarafından hayata geçirilen Hava Kent Tuzla Aydınlı projesinde satışlar başladı. Projeden 300 bin TL peşinatla konut sahibi olmak mümkün.

hava kent 3. havalimanı projesi Haberi

hava kent 3. havalimanı projesi


Üçüncü Havalimanı’nın 90 milyon yolcu kapasiteli ilk etabının 2018 yılının şubat ayında tamamlanması planlanıyor. Tamamı işletmeye açıldığında 150 bin kişiye istihdam sağlayacak olan havalimanı İstanbul’un merkezine 45 km uzaklıkta ye alıyor. En yakın yerleşim yerleri ise Göktürk ve Kayaşehir. Çevresinde yapılaşmanın bulunmadığı havalimanının çevresinde Ağaoğlu’ndan Nef’e kadar markalı üreticilerin yer arayışı olduğu yönünde duyumlar alıyoruz. Hızlı davranıp şimdiden proje geliştirenler de bulunuyor. THY çalışanları ve mimarlardan oluşan 7 kişilik kurucu üye ile Kasım 2016’da kurulan Hava Kent Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, kooperatiflerinin havalimanı çalışanlarına yönelik 600 konut üretmek üzere kurulduğunu ancak hedeflerini büyütüp 4 bin konuta çıkma kararı aldıklarını söylüyor.

Eyüp Akpınar’da toplam 240 dönüm alanda geliştirilecek projede otel, hastane, AVM, ofis ve caminin yanı sıra...