05 / 05 / 2024

hava taksi nereden nereye

hava taksi nereden nereye

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri heliportlar 2015 yılında Sütlüce Şişli ve Yenikapı olmak üzere 3 yem noktada daha açılacak.

Türk Hava Yolları açıkladı! 31-48 bin TL maaşla personel alımı yapacağını duyurdu!

Türk Hava Yolları, teknisyen personel alımı yapılacağını açıkladı. En az 31 bin Türk Lirası maaşlı yapılacak alımın şartlarının neler olduğu da merak ediliyor! Başvuru yapacak olan adaylarda bulunması gereken nitelikler neler? Başvurular nereden ve ne zamana kadar yapılacak?

Luxell Fastfryer Hava Fritözü ne kadar, en uygun nereden alınır? 25 Mart 2023 fiyat listesi...

Luxell LXAF-01 Fastfryer Sıcak Hava Fritözü, çok az sıvı yağla temiz ve kokusuz bir şekilde kızartma yapmanıza imkan sağlar. Üretici garantili Luxell LXAF-01; kalitesi, dijital göstergeleri ve kullanıcı dostu özellikleri ile öne çıkıyor. Peki, Luxell LXAF-01 kaç litre?

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü en ucuza nerede satılıyor, fiyatı ne kadar? 21 Mart 2023 fiyat listesi

King KYF25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü, 1350 Watt güç ile çalışarak hızlı hava akışı ile minimum yağ kullanımı sayesinde çeşitli yemekler pişirir. Peki cihaz en ucuza nereden alınır? 

Philips 800 i Series Kompakt Hava Temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? 21 Mart 2023 fiyat listesi

Philips hava temizleyici görünmeyen virüsleri, alerjenleri ve ya kirletici maddeleri filtreleyerek evinizin havasını temizler. Peki Philips hava temizleyici en uygun fiyata nereden alınır? İşte detaylar..

5 Programlı Philips Premium Airfryer XXL en ucuza nereden alınır? İşte Philips 19 Mart 2023 fiyat listesi

Philips Premium Airfryer XXL HD9650/90 gelişmiş teknolojisi ile kızartma, fırınlama, ızgara, fırında kızartma ve ısıtma işlevlerini hava akışı ile gerçekleştirir. Peki Philips Airfyer en ucuza nereden alınır?

Schafer Fit Oven Airfryer Siyah Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en ucuza nereden alınır? 13 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler dikkat ! Sizin için Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritöz ve Fırın cihazının en ucuza satıldığı yeri, ne kadara satıldığını ve özelliklerini araştırdık. İşte detaylar..

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü en ucuza nereden alınır? 28 Şubat 2023 fiyat listesi 

King KYF-25 Magic Fry Yağsız Sıcak Hava Fritözü ,3,5 litre kapasitesiyle aralıksız 2 saat çalışma imkanı sunarak çeşit çeşit yemekler ortaya koyuyor.

Schafer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın en uygun fiyata nereden alınır? Özellikleri neler? 23 Şubat 2023 fiyat listesi

Schafer Fit Airfryer Sıcak Hava Fritözü ve Fırın; program sayısı, işlev, tasarım, kullanım, özellik ve ısıtma gücü bakımından çeşitli kızartma ve pişirme işlemlerini pratik bir şekilde gerçekleştirir.

Viomi Akıllı Hava Temizleyici ne kadar? En uygun nereden alınır? 31 Ocak 2023 fiyat listesi...

Viomi Akıllı Hava Temizleyici, havada bulunan partiküllerin yüzde 99,9’unu yok eder, 60 metrekarelik alanı temizler, bakteri ve tozu giderir. Peki, Viomi Akıllı Hava Temizleyici, en uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

İSPARK 2015'te Şişli, Maslak ve Yenikapı'ya heliport pisti yapacak!

Şehiriçi ulaşımın yeni alternatifi ‘hava taksi’ye rağbet günden güne artıyor. İstanbul’da 2 adet helikopter pisti işleten İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına yeni pistler için de kolları sıvadı.

İstanbul'da şehir içi ulaşımda hava taksi dönemi!

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri heliportlar 2015 yılında Sütlüce Şişli ve Yenikapı olmak üzere 3 yem noktada daha açılacak.

İstanbul'da hava taksi dönemi başlıyor!

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri "heliportlar", 2015 yılında Sütlüce, Sisli ve Yenikapı olmak üzere 3 yeni noktada daha açılacak.

Hava taksiler için Kadıköy ve Üsküdar'da pist inşa edildi!

İSPARK'dan alınan bilgiye göre, Heliport Projesi, İstanbul trafiğine havadan çözüm sunuyor. Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3 dakika, Üsküdar-Şişli 4 dakika, Kadıköy-Sütlüce arası 6 dakika olacak.

hava taksi nereden nereye Haberi

hava taksi nereden nereye

Yeni pistlerin de açılması ile hava taksi ve şehiriçi uçuşlar planlanıyor. Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3. Üsküdar-Şışlı 4. Kadıköy-Sutluce arası 6 dakika olacak. 


AA muhabirinin İSPARK'dan aldığı bilgiye gore. Heliport Projesi. İstanbul trafiğine havadan çözüm sunuyor. Trafiğin yoğun olduğu ana arterlerde helikopterlerin iniş ve kalkışları için alternatif bir çözüm olarak kullanılan heliport. yalnızca ulaşımda değil pek çok farklı alanda İstanbul için önemli değerler üretiyor. 

Kadıköy ve Üsküdar Kısıklı da, içlerinde yolcu bekleme salonlarının da bulunduğu modern pistlerle hizmet veren İSPARK. hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına Sütlüce. Şişli ve Yenikapı pistleri için kolları sıvadı. İmar plan tadilatları devam eden noktaların 2015 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 


İSPARK tarafından hizmete alınan Kadıköy Heliportu trafiğin izlenmesinden hasta ve organ nakillerine, yerli ve yabancı turistlerin...