06 / 05 / 2024

Hava taksi pahalı mı

Hava taksi pahalı mı

İlk olarak İstanbul'da planlanan hava taksi denemeleri 2015'te başlayacak gibi. Helikopterlerle Kısıklı ve Kadıköy'de helikopter pistleri yapıldı. Bu iki heliportlardan havalanan taksi helikopterler insanlara hizmet verecek.

Taksi Tarifelerine Zam Geldi mi? 2023 Temmuz İtibariyle Taksi Fiyatları Ne Durumda?

Taksi tarifelerine de zam gelmesi bekleniyor. Temmuz ayında yapılan zam furyası devam ederken taksiciler de zam talebinde bulundu. Bu talebin çok pahalı bulunması vatandaşların tepkisine neden oldu. Bu zamlarla taksiye binmek artık ultra lüks olacak. İşte 2023 Temmuz itibariyle taksi zamları…

Borsaya yatırım yapmak için doğru zaman mı? BİST 100 endeksi ucuz mu, pahalı mı?

Borsa üç haftalık düşüş trendinin ardından yeniden yönünü yukarı çevirdi. BİST 100 endeksi haftaya pozitif bir hava ile başlarken, yatırımcılar borsaya yatırım için zamanlamanın doğru olup olmadığını merak ediyor. Şu sıralar sorulan bir başka soru ise borsanın ucuz mu pahalı mı olduğu…

Yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı!

İstanbul yeni havalimanına ulaşmak, uçmaktan daha pahalı. İç hat bileti 59 liraya satılan 3. havalimanına sadece tek hat belediye otobüsü olduğu için geriye 2 seçenek kalıyor. Şehir merkezinden özel otomobille yaklaşık 33 liraya gidiliyor ancak otopark ücreti şimdilik belli değil. Taksi ise 190 lira

İSPARK 2015'te Şişli, Maslak ve Yenikapı'ya heliport pisti yapacak!

Şehiriçi ulaşımın yeni alternatifi ‘hava taksi’ye rağbet günden güne artıyor. İstanbul’da 2 adet helikopter pisti işleten İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına yeni pistler için de kolları sıvadı.

İstanbul'da şehir içi ulaşımda hava taksi dönemi!

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri heliportlar 2015 yılında Sütlüce Şişli ve Yenikapı olmak üzere 3 yem noktada daha açılacak.

İstanbul'da hava taksi dönemi başlıyor!

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri "heliportlar", 2015 yılında Sütlüce, Sisli ve Yenikapı olmak üzere 3 yeni noktada daha açılacak.

Hava taksiler için Kadıköy ve Üsküdar'da pist inşa edildi!

İSPARK'dan alınan bilgiye göre, Heliport Projesi, İstanbul trafiğine havadan çözüm sunuyor. Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3 dakika, Üsküdar-Şişli 4 dakika, Kadıköy-Sütlüce arası 6 dakika olacak.

Hava taksiler 2015'te hizmete girecek!

İlk olarak İstanbul'da planlanan hava taksi denemeleri 2015'te başlayacak gibi. Helikopterlerle Kısıklı ve Kadıköy'de helikopter pistleri yapıldı. Bu iki heliportlardan havalanan taksi helikopterler insanlara hizmet verecek.

Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3 dakika!

İlk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri, 2015 yılında 3 yeni noktada daha açılacak. Kadıköy-Yenikapı 3, Üsküdar-Şişli 4, Kadıköy-Sütlüce arası 6 dakika olacak.

Şehiriçi ulaşımda hava taksi dönemi başlıyor!

İlk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri, 2015 yılında 3 yeni noktada daha açılacak. Yeni pistlerin de açılması ile İSPARK öncülüğünde hava taksi ve şehiriçi uçuşlar planlanıyor.

Atatürk Havalimanı park sahası ve taksi yolu açılışı gerçekleştirildi!

Atatürk Havalimanı 'nda yaşanan yoğun hava trafiği nedeniyle yetersiz kalan uçak park yeri ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla yürütülen ilave park sahası ve taksi yolu açılışı gerçekleştirildi

Atatürk Havalimanı ilave park sahası ve taksi yolu inşaatları tamamlandı!

Atatürk Havalimanında yaşanan yoğun hava trafiği nedeniyle yetersiz kalan uçak park yeri ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla yürütülen ilave park sahası ve taksi yolu inşaatları tamamlandı.

İstanbul'a yeni hava taksiler geliyor!

İstanbul'da zaman tasarrufu sağlayan helikopterlerin kullanımının artması üzerine harekete geçen İSPARK, bu yıl içinde Kadıköy - Sabiha Gökçen havaalanı arasında hava taksi seferleri başlatmayı planlıyor...

Hava taksi pahalı mı Haberi

Hava taksi pahalı mı


Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3, Üsküdar-Şişli 4, Kadıköy-Sütlüce arası 6 dakika olacak.  AA muhabirinin İSPARK'dan aldığı bilgiye göre, Heliport Projesi, İstanbul trafiğine havadan çözüm sunuyor. Trafiğin yoğun olduğu ana arterlerde helikopterlerin iniş ve kalkışları için alternatif bir çözüm olarak kullanılan heliport, yalnızca ulaşımda değil pek çok farklı alanda İstanbul için önemli değerler üretiyor.  Kadıköy ve Üsküdar Kısıklı'da, içlerinde yolcu bekleme salonlarının da bulunduğu modern pistlerle hizmet veren İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına Sütlüce, Şişli ve Yenikapı pistleri için kolları sıvadı. İmar plan tadilatları devam eden noktaların 2015 yılında hizmete açılması hedefleniyor. 


Kadıköy Heliportu'na 1000'e yakın iniş gerçekleşti:  İSPARK tarafından hizmete alınan Kadıköy Heliportu trafiğin izlenmesinden hasta ve organ nakillerine, yerli ve yabancı turistlerin hava turlarından şehirlerarası yolcu...