12 / 05 / 2024

Hava taksi ücretleri ne kadar

Hava taksi ücretleri ne kadar

Hava taksi uçaklarına talep arttı. Esenboğa Havalimanı’nın Ankara-Çubuk yolu üzerindeki genel havacılık terminali, son yıllarda özel jetler ve helikopterlerle gelen iş adamları ve ünlü isimlerin uğrak yeri oldu.

İstanbul'da taksi, servis ve toplu taşımaya zam geldi!

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) tarafından yapılan açıklamaya göre toplu taşıma, taksi ve servislere zam geldi. Peki İstanbul'da taksi indi- bindi ücreti ne kadar oldu? İstanbul'da toplu taşıma kaç lira oldu? İşte 2024 zamlı ulaşım ücretleri...

İSPARK 2015'te Şişli, Maslak ve Yenikapı'ya heliport pisti yapacak!

Şehiriçi ulaşımın yeni alternatifi ‘hava taksi’ye rağbet günden güne artıyor. İstanbul’da 2 adet helikopter pisti işleten İSPARK, hava ulaşımını daha etkin şekilde kullanmak adına yeni pistler için de kolları sıvadı.

İstanbul'da şehir içi ulaşımda hava taksi dönemi!

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri heliportlar 2015 yılında Sütlüce Şişli ve Yenikapı olmak üzere 3 yem noktada daha açılacak.

İstanbul'da hava taksi dönemi başlıyor!

İSPARK tarafından ilk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri "heliportlar", 2015 yılında Sütlüce, Sisli ve Yenikapı olmak üzere 3 yeni noktada daha açılacak.

Hava taksiler için Kadıköy ve Üsküdar'da pist inşa edildi!

İSPARK'dan alınan bilgiye göre, Heliport Projesi, İstanbul trafiğine havadan çözüm sunuyor. Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3 dakika, Üsküdar-Şişli 4 dakika, Kadıköy-Sütlüce arası 6 dakika olacak.

Hava taksiler 2015'te hizmete girecek!

İlk olarak İstanbul'da planlanan hava taksi denemeleri 2015'te başlayacak gibi. Helikopterlerle Kısıklı ve Kadıköy'de helikopter pistleri yapıldı. Bu iki heliportlardan havalanan taksi helikopterler insanlara hizmet verecek.

Hava taksi ile Kadıköy-Yenikapı 3 dakika!

İlk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri, 2015 yılında 3 yeni noktada daha açılacak. Kadıköy-Yenikapı 3, Üsküdar-Şişli 4, Kadıköy-Sütlüce arası 6 dakika olacak.

Şehiriçi ulaşımda hava taksi dönemi başlıyor!

İlk olarak Kısıklı ve Kadıköy'de hayata geçirilen helikopter pistleri, 2015 yılında 3 yeni noktada daha açılacak. Yeni pistlerin de açılması ile İSPARK öncülüğünde hava taksi ve şehiriçi uçuşlar planlanıyor.

Atatürk Havalimanı park sahası ve taksi yolu açılışı gerçekleştirildi!

Atatürk Havalimanı 'nda yaşanan yoğun hava trafiği nedeniyle yetersiz kalan uçak park yeri ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla yürütülen ilave park sahası ve taksi yolu açılışı gerçekleştirildi

Atatürk Havalimanı ilave park sahası ve taksi yolu inşaatları tamamlandı!

Atatürk Havalimanında yaşanan yoğun hava trafiği nedeniyle yetersiz kalan uçak park yeri ihtiyacını karşılayabilmek amacıyla yürütülen ilave park sahası ve taksi yolu inşaatları tamamlandı.

İstanbul'a yeni hava taksiler geliyor!

İstanbul'da zaman tasarrufu sağlayan helikopterlerin kullanımının artması üzerine harekete geçen İSPARK, bu yıl içinde Kadıköy - Sabiha Gökçen havaalanı arasında hava taksi seferleri başlatmayı planlıyor...

İstanbul'a modern taksi durakları geliyor!

İstanbul'a modern taksi durakları geliyor. İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi ile İTEO'nun başlattığı proje kapsamında tasarlanan birbirinden ilginç görünümlü modern taş duraklar kentin belirli noktalarına yerleştirilmeye başlandı...

Çevre lisans ücretleri 2014!

Çevre lisans ücretleri 2014 listesi, Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetimi Genel Müdürlüğü tarafından açıklandı. İşte Riskli yapı tespit hizmetleri 2014 yılı birim fiyat listesinde yer alan çevre lisansları 2014 bedeli...

Hava taksi ücretleri ne kadar Haberi

Hava taksi ücretleri ne kadar

Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye’de de hızla artan hava taksi hizmetini, Ankaralılar da sevdi.


Zaman darlığı, güvenlik ve günü birlik seyahatler nedeniyle hava taksi uçaklarına talep arttı. Esenboğa Havalimanı’nın Ankara-Çubuk yolu üzerindeki genel havacılık terminali, son yıllarda özel jetler ve helikopterlerle gelen iş adamları ve ünlü isimlerin uğrak yeri oldu.


Özel hava taksi firmasının kontrol müdürü Ali Rıza Erşahin (55), Ankara'da 4-5 yıl içerisinde yapılan uçuş sayısının yüzde 100, yolcu sayısının ise yüzde 130 arttığını belirterek, "Türkiye’de son yıllarda hava taksi veya jet taksi hizmetlerinde büyük bir artış olmuştur. Bu hizmet 4-5 yıl öncesine kadar daha çok İstanbul’da yoğunlaşmış durumdaydı. Son 4-5 yıl içerisinde ise Ankara’da hava taksi hizmetlerinde ve uçak sayısında artış olmuştur" dedi.


Ankara’da hava taksi uygulamasındaki artışın en...