11 / 05 / 2024

hava trafiği takip

hava trafiği takip

Bakan Lütfi Elvan, Avrupa'da günlük ortalama hava trafik artışında Türkiye'nin birinci sırada yer aldığını bildirdi. Elvan, "2013'te trafik artışının en fazla olduğu Türkiye'yi, Ukrayna, Hollanda, Romanya ve Norveç takip ediyor." dedi.

Türk Hava Yolları 90 bin TL maaşla personel arıyor! 1000 personel alımı için elinizi çabuk tutun!

Türk Hava Yolları, iş arayan kişileri sevindirecek bir haber geldi. THY, 90 bin TL maaşla çalışacak pilot arıyor. İşte detaylar!

Ulaşım kilitlendi! Tramvay seferleri yapılamadı, yaya ve araç trafiği durdu, vapur ve Marmaray seferleri aksadı!

Eminönü'ndeki insan yoğunluğu sebebiyle ulaşım kilitlendi. Tramvay seferleri yapılamazken, yaya ve araç trafiği neredeyse durdu. Vapur ve Marmaray seferleri de düzgün yapılamadı, aksadı.

1993 yılı ve sonrası için Türk Hava Yollarından personel alımı! KPSS şartı istenmiyor!

Türk Hava Yolları, iş arayanlar için sevindirici bir haber duyurdu. İş arayanlar, THY bünyesinde çeşitli pozisyonlarda çalışma imkanına sahip olacak. Tüm detaylar haberimizde...

Amazon'dan isteyen herkes ayda 2 dolar kazanacak! İşte tek şart...

Amazon, Ad Verification uygulamasıyla telefonlarındaki trafiği takip etmesine izin veren kullanıcılarına ayda 2 dolar ödeme yapacağını duyurdu.

O havalimanı tam 117 milyar euro kazanç sağladı! İşte geçen hafta Avrupa’nın en yoğun havalimanı

Yapımı sürecinde pek çok tartışmanın odağında yer alan İstanbul Havalimanı bu kez bir rekorla gündemde. İstanbul Havalimanı geçtiğimiz hafta Avrupa’nın en yoğun hava trafiğine sahip havalimanı oldu. Havalimanı, 1 haftada 1332 uçuşa ev sahipliği yaptı.

Tokat Havalimanı kapılarını uçuşlara açtı! İşte Tokat Havalimanı'nın özellikleri ve maliyeti

2017 yılında pist ve altyapı sorunları kapsamında, uçuş güvenliği gerekçesiyle hava trafiğine kapatılan Tokat Havalimanı, yenilenen pisti, modern sistemlerle donatılmış terminal binası ve kulesiyle bugün hizmete açıldı.

Endeksa'dan yaya trafiği ve ticari potansiyel endeksi analizi!

Kovid-19 salgını ile beraber bütün sektörlerde dijital dönüşüm başladı. Endeksa’nın sunduğu tüm gelişmiş lokasyon analizleriyle rakip marka konumları, bölgedeki detaylı demografik yapı gibi bilgilerin yanı sıra yaya trafiği katmanı ile tüm Türkiye'deki cadde ve sokakların trafik yoğunluğuna da erişi

Şanlıurfa'da trafiği engelleyen yapılar yıkıldı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye ilçesi Eyüpnebi Mahallesi Komiser Şakir Caddesi üzerinde trafiği engelleyen yapıların yıkımını gerçekleştirdi.

Trabzon Havaalanı pisti onarıma alındı!

Türkiye’nin hava trafiği yönünden en önemli havaalanları arasında gösterilen ve yılda 29 binin üzerinde uçağın iniş kalkış yaptığı Trabzon Havalimanı, pist bakımı sebebiyle yaklaşık 1 ay süreyle uçuşa kapatıldı.

Kanal İstanbul inşaatı trafiği etkileyecek mi?

İstanbul'da 3. köprü ve yeni havaalanı yapımında, binlerce hafriyat kamyonu yollara çıkmış, pek çok kazaya karışmıştı. Yol Güvenliği Uzmanı Dr. Suat Sarı, "10 bin hafriyat kamyonu İstanbul trafiğinde terör estirecek" dedi...

Trabzon Havalimanı'nın pisti onarılacak!

Türkiye'nin hava trafiği yönünden en önemli havalimanları arasında yer alan Trabzon HavalimanI'nın pisti onarılacak.

Osmangazi'de trafiği aksatan binalar yıkılıyor!

İlçede yeni yollar açan Osmangazi Belediyesi, Küçükbalıklı Köprübaşı Caddesi üzerinde kalan ve trafiği aksatan binaları yıkarak caddeye rahat nefes aldırıyor.

Aydın'ın trafiği yeni çevre yoluyla rahatladı!

Aydın-Denizli otoyolunun bağlantısı olan çevre yolunun hizmete açılması, Efeler'deki şehir içi trafiğini rahatlattı.

hava trafiği takip Haberi

hava trafiği takip

Bakan Elvan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Avrupa Hava Seyrüsefer Emniyeti Teşkilatı'nın (EUROCONTROL- European Organisation for the Safety of Air Navigation) Performans Değerlendirme Komisyonu, her yıl yayımladığı raporlarda, üye ülkelerin sivil havacılık faaliyetlerine ilişkin performanslarını mercek altına aldığını söyledi.


Söz konusu raporun "Trafik Artışı" ile ilgili bölümünde, 2013'te Avrupa'da günlük ortalama trafik artışında Türkiye'nin birinci sırada yer aldığı belirten Elvan, "2013'te trafik artışının en fazla olduğu Türkiye'yi, Ukrayna, Hollanda, Romanya ve Norveç takip ediyor. Raporda, Türkiye'deki trafik artışının temel olarak yeni uluslararası seferler ve iç hat trafiği kaynaklı olduğu ifade ediliyor" diye konuştu.


- Trafik kontrolörlerinin verimliliğinde yüzde 11,1 artış -


Raporun Hava Seyrüsefer Hizmet Sağlayıcılarının mali etkinlik temel performans göstergelerinin değerlendirildiği bölümünde yer alan verilere göre, Türkiye'de Hava Trafik Kontrolörlerinin verimliliği bir...