04 / 05 / 2024

Hava ulaşım projeleri

Hava ulaşım projeleri

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl hava yolu ulaştırması için 454 milyon 709 bin lira harcanacak.

Ulaşım projeleri zamanında hizmete açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Turhan, ''İhalelerde şartımız "Parayı yurt dışından getireceksin" oluyor'' diye konuştu.

Hava ulaşımında 38 projeye 454,7 milyon lira harcanacak!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından bu yıl hava yolu ulaştırması için 454 milyon 709 bin lira harcanacak.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Burdur'da planlanan ulaşım projeleri meclis gündeminde!

Ulaştırma Bakanlığın Burdur'daki 2018'de başlayan ve önceki yıllardan devam eden yatırım planları TBMM gündeminde konu oldu..

Erzurum'da Bakanlıkça yapılmış ulaşım projeleri TBMM'de!

2003-2018 döneminde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nın Erzurum ilinde gerçekleştirdiği yatırım projeleri meclis gündemine taşındı...

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Iğdır'da Bakanlıkça yapılan ulaşım projeleri TBMM'de!

Iğdır'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Çankırı'da Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri mecliste!

Çankırı'da Ulaştırma Ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı..

Ankara Ulus Meydanı Ulaşım Projesi'ne onay!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus Meydanı ve Çevresi Ulaşım Projeleri gündeme geldi. Dev proje için imzalanan protokolün uygulanması oy birliğiyle kabul edildi.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesine 3 teklif!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi gerçekleşti. Dev ihaleye Altur Turizm, Havaş ile birlikte ve Platform Turizm teklif verdi.

İstanbul'un yeni ulaşım projesi: Çemberler Sistemi!

Türk Mimarlar ve Şehir Plancıları Odaları Üyesi Ahmet Vekif Alp, İstanbul'un yeni ulaşım projesi Çemberler Sistemi'ni anlattı.  Çemberler Sistemi'nin en önemli ayağı Çemberyol ve Çemberray projeleri...

Hava ulaşım projeleri Haberi

Hava ulaşım projeleri

2019 Yılı Yatırım Programı'ndan derlediği bilgiye  göre, DHMİ Genel Müdürlüğü bu yıl toplam yatırım tutarı 6 milyar 771 milyon 719  bin lira olan 38 proje üzerinde çalışmalarını devam ettirecek. Söz konusu projeler için geçen yıl 2 milyar 454 milyon 977 bin lira  harcayan kurum, bu yıl da 454 milyon 709 bin liralık harcamada bulunacak.

Milliyet'te yer alan habere göre bu kapsamda Karaburun Hava Seyrüsefer Eğitim Tesisleri yenilenecek ve  Balıkesir Merkez Havalimanı terminal binası yapım çalışmaları bu yıl  tamamlanacak.

Adnan Menderes, Milas-Bodrum, Adıyaman, Sivas Nuri Demirağ,  Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, Esenboğa havalimanlarında pist, apron ve taksi yolu  yapımı ve onarımı çalışmaları devam edecek.

İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda deprem güçlendirmesi yapılamayan  binalar yenilenecek. Çukurova ve Tokat havalimanlarının terminal binaları için  yapım çalışmaları sürecek.

Kapadokya, Kayseri, Samsun ve...