20 / 05 / 2024

havaalanı taşımacılığının katkıları

havaalanı taşımacılığının katkıları

Muğla Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz sezon başlattığı Havaalanı taşımacılığı ile yerli, yabancı turistlere ve Muğlalılara hizmet vermeye devam ediyor.

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğuşlar Hafriyat İnşaat Altyapı Taşımacılık Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Tufan Erat tarafından kuruldu.

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanönü Yapı Malzemeleri Maden Kimya Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Er tarafından kuruldu.

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arıcılar İnşaat Hırdavat Taşımacılık Madencilik Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Cihat Damar tarafından kuruldu.

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Orien İnşaat Taşımacılık Orman Ürünleri Peyzaj Otomotiv Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Ferdi Turhan tarafından kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Koz Gemicilik Geri Dönüşüm Petrolcülük Tanker Taşımacılığı Loj.İnş.Tur.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Kadıköy'de Abdullah Yıldırım tarafından kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Dehere İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dehere İnşaat Metal Elektrik Mobilya Otomotiv Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Darçın tarafından kuruldu.

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cesd Trade Gayrimenkul Taşımacılık Temizlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da  300 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Emin Çalbay tarafından kuruldu.

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aygün İskele Kalıp Sistemleri İnşaat Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Arnavutköy’de  150 bin TL sermaye bedeli ile Sabri  Aygün tarafından kuruldu.

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dinler tarafından kuruldu.

Beyaztaş Taşımacılık Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyaztaş Taşımacılık Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Tevfik Beyaztaş tarafından kuruldu.

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turaç Geri Dönüşüm Ve Taşımacılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Dinler tarafından kuruldu.

havaalanı taşımacılığının katkıları Haberi

havaalanı taşımacılığının katkıları

Muğla Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz sezon başlattığı Havaalanı taşımacılığı ile yerli, yabancı turistlere ve Muğlalılara hizmet vermeye devam ediyor. Milas- Bodrum Havaalanı ve Dalaman Havaalanı'na özellikle turizm sezonunda yaşanan yoğunluk sebebi ile başlatılan hizmet sayesinde yolcular havaalanlarında uzun bekleyişler yapmak zorunda kalmıyor. 2014 yılında başlayan Havaalanı taşımacılık hizmeti Muğla Büyükşehir Belediyesi'nin kuruluşu olan MUTTAŞ (Muğla Kent Hizmetleri Anonim Şirketi) tarafından veriliyor. MUTTAŞ geçtiğimiz sezon içinde Milas-Bodrum ve Dalaman Havaalanlarına toplam 190 bin yolcu taşıdı. 'Uçağınız Kaçmasın' sloganı ile başlatılan hizmetten yararlanan vatandaşlar memnuniyetlerini özellikle dile getiriyor. muttaş aynı zamanda Datça- Bodrum arası feribot seferlerinin de devamlılığını sağlayarak turizm sezonuna katkı sağlamaya devam ediyor. Geçtiğimiz turizm sezonu içinde Datça-Bodrum arasında feribot ile 43 bin 53 yolcu ve 12 bin 17 araç...