05 / 05 / 2024

havakent taşoluk projesi

havakent taşoluk projesi

Havakent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, konut kredisinde faiz oranlarındaki indirimin gayrimenkul piyasası ve tüketici için çok iyi bir fırsat olduğunu belirtti. Gayrimenkul sektörünü değerlendiren Çavuş, "Faizlerin bu seviyelerde kalmasını ümit ediyoruz" dedi...

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Arnavutköy İlçesi, Taşoluk Mahallesi 1260, 1396 ve 1397 parsellerin bir kısmı ile 6660 ada 19 ve 20 parsellerin bir kısmına ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Arnavutköy Belediyesi, 11 adet gayrimenkulü satıyor! İhalesi 8 Kasım'da! 

İstanbul Arnavutköy Belediyesi, İstanbul ili, Arnavutköy ilçeci, Arnavutköy, Boğazköy, Hadımköy, Haraççı, Taşoluk mahallelerinde yer alan 11 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Arnavutköy'deki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Botanik Köy Taş Evler'de yeni etap başlıyor! Ayvalık'ta yeni proje!

Botanik Köy Taş Evler projesi Ayvalık'ta hayata geçiriliyor. Projede yeni etap Eylül'de başlıyor. İşte Botanik Köy Taş Evler projesi ile ilgili detaylar...

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertaş Yatırım İnşaat Turizm Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Önder Taşoluk tarafından kuruldu. 

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşoluk Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Sami Bal tarafından kuruldu.

Arnavutköy Taşoluk Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Arnavutköy ilçesi, Taşoluk Mahallesi, 6674 ada, 3 ve 5 parseller ile bir kısım tescil dışı yeşil alana ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi'ne uluslararası ödül!

Hava Kent Yapı Kooperatifi imzasıyla hayata geçirilen “Hava Kent Arnavutköy Taşoluk-2 Projesi” European Property Awards 2022’de “Architecture Multiple Residence” (Toplu Konut Mimarisi) kategorisinde birincilik ödülünü aldı.

TOKİ 250 adet konutla Kahramanmaraş’ta

Maddi durumu yeterli olmayan kişiler için ilk olarak 250 bin sonrasında ise 500 bin yeni konut haberini veren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Kahramanmaraş’ta yeni projesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

Arnavutköy Taşoluk imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Arnavutköy İlçesi Taşoluk Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Arnavutköy Taşoluk 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı!

Arnavutköy ilçesi, Taşoluk Mahallesi, Han Deresi Vadi Tabanına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Antik Grup'tan İzmir'e 4 yeni proje!

İnşaat yatırımlarına devam eden Antik Grup, İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye hazırlanıyor. Antik Grup İnşaat İzmir yeni kent merkezinde 2 gökdelen projesi,  Yeşilyurt’ta konut projesi, Urla’da villa projesi hayata geçirecek.

Hava Kent Taşoluk'ta teslimler 2021'de!

İstanbul Havalimanı’na en yakın konut projesi olan Hava Kent’te teslimler 2021’in ilk çeyreğinde başlayacak. Hava Kent Kooperatifi Kurucu Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, “İlk etabımız Hava Kent Taşoluk’ta yaşam gelecek yılın ilk çeyreğinde başlayacak” dedi.

Alya Onist’te teslimler başlıyor!

Akkuş Gayrimenkul’ün Lübnan’lı El Khatib Group ile birlikte kurduğu BOSS4 Gayrimenkul imzası taşıyan projesi Alya Onist projesinde yaşam başlıyor.

havakent taşoluk projesi Haberi

havakent taşoluk projesi

Havakent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, gayrimenkul sektörüyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Çavuş, "Her 8-10 senede bir olduğu gibi gayrimenkul sektörü yeni bir yapılanmaya gidiyor" dedi.

İşte Havakent Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş'un sektöre ilişkin açıklamaları...

1. Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi Ne zaman Kuruldu? Kısaca hikayesinden bahseder misiniz?

Hava Kent Konut Yapı Kooperatifi, aslında İstanbul Havalimanı’nın kurulmaya başlaması ile bölgede doğan konut ihtiyacını karşılamak yani bir ihtiyaca cevap verebilmek amacıyla kuruldu. Yeni havalimanı ile İstanbul’un kuzeyinde yaklaşık 150 bin kişinin yaşaması planlanıyor. Fakat bölge henüz konut açısından bakir bölge ve burada günümüz standartlarına uygun, kaliteli ve uygun fiyatlı konut ihtiyacı var. 2016 Kasım ayında kurulduk, ilk üyelerimizi 2017 yılında almaya başladık. Fakat zaman içinde havalimanı dışından da oldukça yoğun bir talep...