28 / 04 / 2024

havaray ihale

havaray ihale

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2014'ün son günlerinde İstanbul trafiğini rahatlatacak yeni projelerini açıklamıştı. İki havaray hattının ön hazırlıklarını tamamlayan belediye, 8 yeni hat için de çalışma başlatıldığını duyurdu.

Tuzla Havaray hattının ihalesi açık ihale usulü ile yapıldı!

İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak ve yaklaşık 5 km uzunluğunda olacak Tuzla havaray hattının proje ihalesi yapıldı. Açık ihale usulü ile yapılan ihaleye 11 firma katıldı.

Havaray'ın güzergahları belirlendi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirmeyi planlandığı ana metro omurgasının altyapısını oluşturacak ve "havadan giden tramvay" olarak bilinen havaray güzergahları belirlendi. Tuzla Havaray Projesi 2 Şubat 2015'te ihale edilecek.

Havaray Tuzla'da konut fiyatlarını artıracak!

İstanbul trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak havaray için Tuzla’da düğmeye basıldı. D-100 Karayolu ile sahil arasında yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray Projesi 2 Şubat 2015’te ihale edilecek.

Havaray Tuzla'dan uçacak!

İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak "havaray" için Tuzla'da düğmeye basıldı. D-100 Karayolu ile Sahil arasında yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray Projesi'nin ihale tarihi belirlendi.

Tuzla Havaray ne zaman bitecek?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin toplam 8 havaray projesi bulunuyor. İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak "havaray" için Tuzla'da düğmeye basıldı. Tuzla Havaray Projesi 2 Şubat'ta ihale edilecek.

Tuzla Havaray projesi ihalesi ne zaman?

İstanbul trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak havaray için Tuzla'da düğmeye basıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından yaklaşık 5 kilometrelik hattı kapsayan Tuzla Havaray projesinin ihale tarihi belirlendi.

Tuzla Havaray ihalesi 2 Şubat'ta!

İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak "havaray" için Tuzla'da düğmeye basıldı. Tuzla Havaray Projesi 2 Şubat'ta ihale edilecek..

İstanbul'da havaray için düğmeye basıldı!

İstanbul'da kent trafiğini rahatlatmak amacıyla yapılacak " havaray " için Tuzla'da düğmeye basıldı. Tuzla Havaray Projesi'nin ihale tarihi belirlendi. Tuzla Havaray Projesi 2 Şubat'ta ihale edilecek.

Tuzla Havaray projesi için düğmeye basıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Tuzla Havaray projesi hizmet alımı işi için ihale tarihi belli oldu. 2 Şubat 2015'te ihale edilecek olanTuzla Havaray projesi 5 kilometre uzunluğa sahip olacak. İşte detaylar...

İstanbul'da havaray, raylı sistem ve teleferik ihaleleri ne zaman?

Üsküdar Libadiye Caddesi ile Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray, Bayrampaşa-Eyüp-Eminönü Raylı Sistem ve Gaziosmanpaşa (Rami) - Eyüp (Yeşilpınar) Teleferik Projesi'nin ihale tarihleri belli oldu. İşte İstanbul'un önemli ulaşım projelerinin ihale günleri..

Sefaköy Havaray Projesi 20 Ağustos 2014'te ihale edilecek!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesinin etüd çalışması 20 Ağustos 2014 tarihinde ihale edilecek. 11,60 kilometre uzunlukta olan Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Projesi danışmanlık hizmeti işi 8 ayda tamamlanacak.

Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray Projesi 20 Ağustos'ta ihale ediliyor!

4,5 kilometre uzunluğa sahip Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray projesinin ihalesi 20 Ağustos 2014 tarihinde gerçekleştiriliyor. Üsküdar Libadiye Caddesi Havaray projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürlüğü tarafından yürütülüyor...

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Projesi için düğmeye basıldı!

Sefaköy - Halkalı - Başakşehir Havaray Projesi için düğmeye basıldı. Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Projesi'nin danışmanlık hizmeti işi 20 Ağustos'ta ihale edilecek. İşte Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray projesinin kesinleşmemiş güzergah hattı...

havaray ihale Haberi

havaray ihale

Bunlar içinde en dikkat çekicileri yeni havaray hatlarıydı. İstanbul'un iki yakasındaki iki havaray hattının ön hazırlıklarını tamamlayan belediye, 8 yeni hat için de çalışma başlatıldığını duyurdu.


Havaray hatlarından ikisi ihale edildi

Ön çalışmaları biten hatlar ise Tuzla'da D-100-Sahil hattı ile Küçükçekmece-Başakşehir hattı idi. İmar planları tamamlandıktan sonra proje ihalesine çıkılan bu iki hattın hazırlıklarında son afhaya gelindi. Küçükçekmece-Başakşehir hattı hem hitap ettiği nüfus sayısı, hem de güzergah üzerinde etkilenecek konut projelerinin fazlalığıyla öne çıkıyordu. Projesi tamamlanmak üzere olan bu hat için önümüzdeki aylar içinde inşaat ihalesine çıkılması bekleniyor.


Küçükçekmece-Halkalı-Başakşehir Hattı

11,6 kilometrelik havaray hattında toplam 16 istasyon yer alacak. Hattın başlangıcı mevcut metrobüs hattının Sefaköy durağından olacak. Yapımına yakın bir gelecekte başlanacak olan Bakırköy Beylikdüzü Metrosu'nun Sefaköy Durağı da bu hatta bağlantılı olalcak....