05 / 05 / 2024

Havaray onay

Havaray onay

İstanbullular'ın uzun süredir beklediği Başakşehir-Sefaköy- Halkalı Havaray Hattı Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla onaylandı..

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'na bakanlıktan onay!

Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı'na bakanlıktan onay geldi. Sefaköy Kavşağı'ndan başlayacak olan Sefaköy-Halkalı-Başakşehir Havaray Hattı, Başakşehir'de Fatih Terim Stadyumu'nda sona erecek. İşte belirlenen istasyonlar...

İstanbul'un Havaray projesine onay geldi!

İstanbullular'ın uzun süredir beklediği Başakşehir-Sefaköy- Halkalı Havaray Hattı Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla onaylandı..

Aksu Enerji sermaye işleminin SPK onayını yayınladı!

Aksu Enerji Üretim A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Aksu Enerji Üretim A.Ş. sermaye işleminin SPK onayını yayınladı.

Sansaryan Han'ın iadesi talebine mahkemeden onay çıkmadı!

İstanbul Sirkeci'deki Sansaryan Han'ın iadesi talebine mahkemeden onay çıkmadı. Vakıflar Genel Müdürlüğü ile patrikhane arasında iki yıldan beri İstanbul 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde süren davada, iade talebi reddedildi...

Martı Gayrimenkul kayıtlı sermaye tavanı süresi SPK onayını yayınladı!

Martı gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kayıtlı sermaye tavanı süresi SPK onayını yayınladı.

Süleyman Sazak ve Mina Onay Sazak villalarını otele çevirdi!

Mina Onay Sazak ve eşi Yüksel Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sazak, kendilerine ait villaları 26 oda ve 62 yataklı butik otele çevirdi.

Mina Onay Sazak ve Süleyman Sazak villalarını otele çevirdi!

Mina Onay Sazak ve eşi Yüksel Holding A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Sazak, kendilerine ait villaları 26 oda ve 62 yataklı butik otele çevirdi.

Korunan alanların tespit, tescil ve onayına ilişkin yönetmelik tam metni!

Korunan alanların tespit, tescil ve onayına ilişkin yönetmelik, 19 Temmuz 2012 tarihinde 28358 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı. İşte Korunan alanların tespit, tescil ve onayına ilişkin yönetmelik tam metni...

Boyner, YKM ile birleşme işlemine ilişkin SPK onayını yayınladı!

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Boyner, YKM ve YKM Pazarlama ile birleşme işlemine ilişkin SPK onayını yayınladı.

Büyükada'da camiye onay çıktı!

Büyükada' da cami projesine koruma kurulundan da onay çıkınca şimdi içkili restoranların geleceği tartışılmaya başlandı.Cami yapılmak istenen bina iskeleye ve içkili restoranlara çok yakın.

Kadıköy Maltepe Kartal Havaray projesi imar planı 30 Haziran'da askıdan indiriliyor!

Kadıköy, Maltepe-Kartal Havaray Hattı projesine ilişkin 1/5000 ölçekli tarihli plan tadilatı, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından 30 Haziran'da askıdan indiriliyor. İşte Kadıköy, Maltepe-Kartal Havaray Hattı projesine dair detaylar içeren o planlar.

Kiler GYO sözleşme tadili izin başvurusu onayı yapıldı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı esas sözleşmesi tadili izin başvurusu onayı yapıldı. Yapılan onay haberin içinde yer alıyor.

Deniz Gayrimenkul'ün Pupa Gayrimenkul ile birleşmesinin SPK onayı yayınlandı!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Pupa Gayrimenkul Kiralama ve Yönetim Hizmetleri ile birleşmesinin SPK onayı yayınlandı.

Havaray onay Haberi

Havaray onay
İstanbullular'ın uzun süredir beklediği Başakşehir-Sefaköy- Halkalı Havaray Hattı Projesi, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oy çokluğuyla onaylandı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama Müdürü Faruk Vahapoğlu, "Proje şimdilik imar planlarına işlendi. İnşaatına ne zaman başlanacağı belli değil" dedi. 11.6 kilometre uzunlukta olan hat, Sefaköy metrobüs durağından başlayacak, Halkalı Meydanı'ndan geçerek, Atakent, İkitelli ve Başakşehir 1. Etap Metrosu'na kadar...