29 / 07 / 2024

havaş engelsiz havaalanı istasyonu nerede

havaş engelsiz havaalanı istasyonu nerede

Havaş açıklamasına göre, " Engelsiz Havaalanı Projesi " kapsamında gerçekleştirilen 10 aylık kapsamlı çalışmalar sonucunda, Havaş Antalya istasyonu "Engelsiz Havaalanı Kuruluşu" unvanı almaya hak kazandı...

Hava Kent'te yaşam 2021'de başlıyor!

2016 yılı sonunda kurulan Hava Kent, 2021'nin ilk çeyreğinde hayata geçiyor. Üyelerin büyük çoğunluğu ağırlıklı pilot ve havaalanı çalışanlarından oluşuyor.

THY çalışanlarına özel konut projesi!

Türk Hava Yolları Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş., Emlak Konut GYO'dan arsa aldı. Söz konusu alanda yeni konut projesi geliştirilecek ve THY çalışanlarına satılacak...

THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım şirketi kuruldu!

Türk Hava Yolları, THY Havaalanı Gayrimenkul Yatırım ve İşletme Anonim Şirketi'ni kurdu. Şirket İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğünce tescil edilerek kuruldu.

Bursa Yunuseli Havaalanı için geri sayım başladı!

Yenişehir Havaalanı’nın açılmasının ardından 2001 yılında kapatılan Yunuseli Havaalanı’nın yeniden hava ulaşımına açılması için sürdürülen hummalı çalışmalarda sona gelindi.

Bursa Yunuseli Havaalanı'nın çalışmalarında sona gelindi!

Bursa' Yunuseli Havaalanı'nın yeniden hava ulaşımına açılması için sürdürülen çalışmalarda sona gelindi.

Bursa Yunuseli Havaalanı’nındaki çalışmalarda sona gelindi!

Yenişehir Havaalanı’nın açılmasının ardından 2001 yılında kapatılan Yunuseli Havaalanı’nın yeniden hava ulaşımına açılması için Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin 6 yıldır verdiği mücadele meyvesini verdi.

Dünyada 340 yeni havaalanı inşa ediliyor!

Uluslararası arenada bu yılın ilk yarısında havaalanı projelerine 441 milyar dolar yatırım yapıldığı açıklandı. Şu anda dünyada 340 yeni hava alanı projesi olduğu ifade edildi.

Antalya Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı!

Sun Express Hava Yolları Genel Müdürü Paul Schwaiger, Türk turizminin özellikle Antalya'nın 1990'lı yıllardan itibaren krizlerle geliştiğini belirterek, "Antalya şu an Avrupa'nın en büyük turistik havaalanı" dedi.

1975 yılında Atatürk Havaalanı'nın çevresi gecekondularla dolmuş!

1975 yılında uluslararası hava trafiğine açık olan, Türkiye'nin en büyük havaalanı, Atatürk Havalimanı'nın çevresi gecekondularla dolmuş. Gecekondular, pistin hemen kenarında kurulmuş ve durum kimseyi rahatsız etmemiş.

Ankara'da Havaş faaliyetleri durduruldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, havaalanından şehir merkezine yolcu taşımacılığı yapan HAVAŞ şirketinin faaliyetlerini yasakladı. Yasaklamaya gerekçe olarak Ankara Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin aldığı karar gösterildi...

Hamdi Topçu: Üçüncü havaalanı Türkiye'ye değer katacak!

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, "Üçüncü havaalanı İstanbul'a ve Türkiyemiz'e değer katacaktır, bir an önce faaliyete geçmesini biz de arzu ediyoruz" dedi.

Vehbi Varlık: Bursa'nın turizmi gelişmesi için Yenişehir Havaalanı'nın daha aktif olması lazım!

Kulübü Derneği Başkanı Vehbi Varlık, "Bursa, turizmden beklediğini almak istiyorsa Yenişehir Havaalanı'nı daha aktif olarak kullanmalı. Burada da hava ulaşımı kilit noktada. " diye konuştu.

Türk Hava Yolları Kanada Montreal seferleri başladı!

Türk Hava Yolları (THY), Kanada uçuşlarına Toronto' dan sonra bir yenisini daha ekledi. THY'nin ilk Montreal seferi, Pierre-Elliot Trudeau Havaalanı'na inen TK035 sayılı uçakla başladı...

havaş engelsiz havaalanı istasyonu nerede Haberi

havaş engelsiz havaalanı istasyonu nerede


Havaş, 9 istasyonunda başlattığı "Engelsiz Havaalanı" projesi çerçevesinde Antalya İstasyonu'nda sertifikalandırıldı. 


Havaş açıklamasına göre, "Engelsiz Havaalanı Projesi" kapsamında gerçekleştirilen 10 aylık kapsamlı çalışmalar sonucunda, Havaş Antalya istasyonu "Engelsiz Havaalanı Kuruluşu" unvanı almaya hak kazandı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, kurum olarak yolcu memnuniyetini birinci öncelikleri olarak gördüklerini belirterek, tüm yolcularının farklı ihtiyaçlarını en üst düzeyde karşılamak için 7 gün 24 saat çalıştıklarını kaydetti. 


8 istasyonda daha çalışmalar yürütülüyor


Erkal, Antalya İstasyonunun engelsiz kuruluş unvanı kazanmasından dolayı gururlandıklarını dile getirerek, "Engelsiz Havaalanı projesi çerçevesinde 8 istasyonumuzda daha çalışmalar yürütüyoruz. Adana ve Dalaman istasyonlarımız da denetimlerini yeni tamamladı. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından verilen sertifikayla engelli ve/veya hareket kabiliyeti kısıtlı yolcularımıza yönelik verdiğimiz hizmet standardının belgelenmesinden mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı. 


Engellilerin...