03 / 05 / 2024

havva güner eriş kimdir

havva güner eriş kimdir

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Havva Güner Eriş, Ordu’nun son 5 yıl öncesine göre büyük değişim ve büyüme gösterdiğini söyleyerek, “Ordu Büyükşehrimiz'in ulaşım, turizm, tarım ve mekansal master plana ihtiyacı vardır.” diye konuştu…

İstanbul'un gündemi ekonomi: Kart borçlarının tümü ödenemiyor, gıdaya erişilemiyor!

'İstanbul Barometresi: İstanbul Gündemi' raporuna ilişkin 3 senelik sonuçlar açıklandı. İstanbullular kredi kartları borçlarının tamamı ödeyemedi, gıdaya erişemedi, iyi beslenemedi... 

Dünya Gazetesi Maslak'taki ofisinden bugün çıkarıldı: Kira krizi yaşayan gazete Umut Güner'e satıldı!

Mali sıkıntılar nedeniyle bugün Maslak'ta bulunan ofislerinden çıkarılan Dünya Gazetesi'nin yeni sahibinin de Umut Güner olduğu belirtildi. 

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner Kardeşler Yol Asfaltlama İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Güner tarafından kuruldu.

Samsung Galaxy Tab S8 Mayıs 2023 güvenlik güncellemesi yayınlandı

Samsung , Galaxy Tab S8 serisi için Mayıs 2023 güvenlik güncellemesini yayınladı . Şirketin mevcut nesil üst düzey tabletleri artık Japonya'da en son güvenlik güncellemesini alıyor. Bu sadece başlangıç ​​ve diğer ülkeler önümüzdeki birkaç gün içinde güncellemeye erişebilir.

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmr Güner İnşaat Temizlik Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Birgül Batur ve Harun Güner ortaklığında kuruldu.

Versus Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Versus Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Hasan Uğur Güner ve Revan Esendemir ortaklığında kuruldu.

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çamkıran Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de Güner Çamkıran tarafından kuruldu.

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bll Bella Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Coşkun ve Sema Güner ortaklığında kuruldu.

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Zemoks Yapı Endüstriyel Zemin Kaplamaları Ve İzolasyon İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Güner tarafından kuruldu.

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güner 25 İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Metin Güner tarafından kuruldu.

Creative İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Creative İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Batuhan Güner tarafından kuruldu.

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Gün Hediyelik Eşya Turizm Gıda Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Beşiktaş’ta 3 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Umut Güner tarafından açıldı.

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi kuruldu!

Enermech Turkey Enerji Servisleri  Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50 bin TL sermaye bedeli ile PAUL Rıchard Cockerıll Güner tarafından kuruldu.

havva güner eriş kimdir Haberi

havva güner eriş kimdir

Masterplan yapılmasının önemli olduğunun altını çizen Ordu Mimarlar Odası Başkanı Havva Güner Eriş, “Ordu’muz özellikle 5 yıl öncesinde büyükşehir olması sebebi ile büyüme ve değişim göstermiştir. Ordu’muzun kent, toplum ve doğa arasında yeni ve güçlü bir dengeye ihtiyacı vardır. Çalışma, yaşama, üretme, konaklama ve rekreasyon alanları için doğru koşulları yeniden oluşturarak bir ‘Kentsel Rönesans’ın keyfini çıkarabilmek adına, Ordu Büyükşehrimiz'in ulaşım, turizm, tarım ve mekansal master plana ihtiyacı vardır.” şeklinde ifadelerde bulundu.

Alternatif yol güzergahları oluşturulmalı

Ordu Olay Gazetesi'nin haberine göre, ulaşım konusuna da değinen Eriş, “Altınordu, Fatsa, Ünye gibi kıyıya sahip olan tüm ilçelerde, şehir içi trafiği rahatlatmak adına alternatif yol güzergahlarının oluşturulması önem taşıyor. Ayrıca ilçelerdeki otopark ihtiyaçlarının karşılanması için yapı ruhsat aşamasında alınan otopark ücretlerinin bölge otoparklarına dönüştürülerek...