04 / 05 / 2024

Hayal Hırdavat iletişim

Hayal Hırdavat iletişim

Hayal Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Recep    Gökçe tarafından kuruldu.

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeşim Hırdavat İnşaat Otomotiv Ve Petrol Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Güler tarafından kuruldu.

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hellas Metal İnşaat Hırdavat Kimyevi Maddeler Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Can Şimşek tarafından kuruldu.

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gelişim Nalburiye İnşaat Elektrik Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Şiret tarafından kuruldu.

Hayal Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayal Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Recep    Gökçe tarafından kuruldu.

Demsa Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demsa Yapı Malzemeleri Hırdavat Elektrik Elektronik Ve Bilişim Sanayi Ticaret Limited  Şirketi  Bahçelievler’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Emrah Demirci tarafından kuruldu.

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gürişim İnşaat Hırdavat Madeni Yağ Sanayi Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Alihan Şamlı tarafından kuruldu.

STR Metal İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

STR Metal İnşaat Hırdavat Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yakup Şimşek tarafından kuruldu.

Taksim Hacıhüsrev iletişim!

Ön sözleşme döneminde olan Taxim Hacıhüsrev projesi tamamlandığında 3 bin konut bünyesinde bulunduracak. Taksim Hacıhüsrev iletişim için telefon numarası 0212 581 44 44 olarak belirtiliyor.

RL İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RL İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Erol Doğan tarafından 10 bin TL sermaye ile 16 Aralık'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Forum Sokak'ta kuruldu.

KLF İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

KLF İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Zülkif Avcı tarafından 10 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Esenler, Havaalanı Mahallesi, Forum Sokak'ta kuruldu.

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güler İzolasyon İnşaat Malzemeleri Hırdavat Elektrik Bilişim Ticaret Limited Şirketi, Tuncay Güler tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Kasım'da Esenler, Havaalanı Mahallesi, Forum Sokak'ta kuruldu.

Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından yükseliyor. Piyalepaşa İstanbul Hacıhüsrev iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0 212 212 04 04 olarak belirlendi.

Org İnşaat Bilişim Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Org İnşaat Bilişim Hırdavat Ticaret Limited Şirketi, Kenan Gür tarafından 10 bin TL sermaye ile 3 Eylül'de İstanbul İl'i, Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi,Feyzullah Caddesi'nde kuruldu.

Hayal Hırdavat iletişim Haberi

Hayal Hırdavat iletişim

Hayal Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile  Recep    Gökçe tarafından kuruldu.

Hayal Hırdavat İnşaat Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu: 
HIRDAVAT a.Bilumum hırdavat malzelemelerinin pazarlanmasını,ithalatını,ihracatını,toptan alımını satımını yapmaktır. b.Yurtiçi ve yurtdışında her türlü demir,çelik,döküm ve ya sarıdan mamül civata,somun,dijon,bağlantı elemanlarının alımı,satımı,imalatı,ithalatı,ihracatı ve ticaretini yapmak. c.Her türlü kesici takım malzemelerini almak,satmak,imalatını yapmak.Bu ürünlerin tamir ve bakımlarını yapmak,yedek parçalarını almak,satmak,ithalat ve ihracatını yapmak. İNŞAAT a.Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak,bunların üzerinde ve ya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurtiçinde ve yurtdışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,iş hanları,fabrikalar,yollar,baraj ve göletler,park ve...