02 / 05 / 2024

Hayal olcay tepe emlak yatırım

Hayal olcay tepe emlak yatırım

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Gayrimenkulde kadının gücü!

Tepe Emlak Yatırım A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hayal Olcay, başarı sırlarından, prensiplerine, iş ve sosyal hayat arasındaki dengeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Hayal Olcay, Tepe Emlak Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak önemli projelere imza atan ve 2014’ten itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 tarihinde şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı.

Hayal Olcay Tepe Emlak Yönetim Kurulu başkanı oldu! 

Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak birçok projeye imza atan, Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay,Yönetim Kurulu Başkanı oldu...

Hayal Olcay: Herkesin seveceği bir AVM oluşturduk!

Tepe Emlak Yatırım İnşaat Ticaret A.Ş. Genel Müdürü Hayal Olcay, yeniliklere açık, farklılık arayan, içten, samimi, sıcak bir mekân oluşturduklarını söyledi.

Özak Hayat Tepe projesinde ön talep toplanıyor! 145 bin liraya!

Özak GYO'nun Bayrampaşa projesi Özak Hayat Tepe, 3 blok halinde inşa ediliyor. Özak Hayat Tepe projesinde 500 konut yer alacak.

Tepe İnşaat'tan 2 proje ve havadan videosu!

Tepe İnşaat'a ait olan Nar city Evleri ile Nar Life projelerini www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Tepe İnşaat Nar City Evleri'nin havadan videosu!

Tepe İnşaat projesi olan Nar City Evleri'ni www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi

Tepe Park Kurtköy Villaları'nda son 10 konut! 700 bin TL!

Kurtköy Tepe Park Vilları'nda son 10 konutun satışı devam ediyor. dekorasyonsuz villalar 700 bin TL'den başlıyor...

Tepe Home Kütahya'da mağaza açıyor!

Tepe Home Kütahya'daki ilk mağazasını bugün açıyor...

Koru Konakları Otağtepe'nin metrekaresi 3 bin 300 dolar!

Otağtepe Koru Konakları'nda metrekare birim fiyatı 3 bin 300 dolar olarak belirlendi, projenin anahtar teslimleri Kasım 2013'te gerçekleşecek

Tepe Prime'da son ofisler! 795 bin liraya!

Ankara Tepe Prime'da satışı devam eden son ofislerin fiyatı 795 bin liradan başlıyor, projenin anahtar teslimleri hemen gerçekleşiyor

Koru Konakları Otağtepe'de metrekaresi 3 bin 300 dolar!

Koru Konakları Otağtepe'de metrekare birim fiyatı 3 bin 300 dolardan başlıyor. İlk teslimler Kasım ayı sonunda yapılıyor...

Özak GYO Bayrampaşa Hayat Tepe projesi hakkında tüm detaylar!

Özak GYO'nun Bayrampaşa'da yer alan Hayat Tepe Projesi'nde 420 konut yer alıyor. Projenin Eylül 2014'te bitirilmesi planlanıyor...

Hayal olcay tepe emlak yatırım Haberi

Hayal olcay tepe emlak yatırım

24 yıldır faaliyet gösteren ve bugüne kadar sektörde öncü projelerle ilkleri başarmış olan Tepe Emlak Yatırım’da üst düzey atamalar gerçekleşti.

İş hayatına 1988’de Bilkent Holding bünyesinde Tepe İnşaat’ta başlayan, Tepe İnşaat Yatırım Projeleri Koordinatörü olarak Tepe Prime, Beykoz Konakları ve Narcity gibi birçok başarılı projeye imza atan ve 2014 yılından itibaren Tepe Emlak Yatırım Genel Müdürü olan Hayal Olcay, 1 Aralık 2019 itibariyle şirketin Yönetim Kurulu Başkanı olarak atandı. Olcay, aynı zamanda Bilkent Holding bünyesindeki ilk kadın Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Olcay, son atamalar ve yeni organizasyon yapısıyla birlikte çalışanların yüzde 53'ünü kadınların oluşturduğunu söyledi. Olcay, AVM sektörüne değer katacak, yenilikler üretecek bir vizyonla insanların sosyal hayatlarına dokunmak istediklerini belirtti.

2014'ten beri Tepe Emlak Yatırım bünyesinde olan, Tepe Nautilus AVM yönetiminde üstlendiği görevlerin...