29 / 04 / 2024

Hayat Gayrimenkul adres

Hayat Gayrimenkul adres

Hayat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi, Hurşit Şen Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 21 Haziran'da Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde açıldı.

Hayat Var Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Var Gayrimenkul Yatırım İnşaat Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hatice Sayan tarafından kuruldu.

Hayat Turki Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Turki Gayrimenkul İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Mohammed I H Aburjeıla tarafından kuruldu.

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Hayat Gayrimenkul Limited Şirketi Avcılar'da Ahmet Özdemir ve İhap Şihe ortaklığında kuruldu.

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hayat Geliştirme Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım  tarafından kuruldu.

Ünlü gayrimenkul zengini Stanley Chera, koronadan hayatını kaybetti!

Stanley ve Crown Acquisitions'ın sahibi ve ABD Başkanı Trump'ın yakın arkadaşı iş adamı gayrimenkul zengini Stanley Chera, 78 yaşında koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Cohousing Gayrimenkul Yatırım Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İmtiaz Mohammed tarafından kuruldu.

Yeni Hayat Otelcilik Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Hayat Otelcilik Turizm Gayrimenkul İnşaat Gıda Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Akyol tarafından kuruldu. 

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyatları!

Bahçeşehir Hayat projesinde toplam 148 daireye yer veriliyor. Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyatları minimum 585 bin TL'den başlıyor...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyat!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul fiyat listesi 600 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Bahçeşehir Hayat Evleri'nde satışlar Eylül'de başlıyor...

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim!

Bahçeşehir Hayat Atmaca Gayrimenkul iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Bahçeşehir Hayat projesinde ev fiyatları 600 bin TL'den başlıyor...

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mari Gayrimenkul İnşaat Gıda Tekstil Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres 50 bin TL sermaye ile bugün Hamidah Alalı imzasıyla kuruldu.

Hayat Tepe'de 51 konutun satış vaadi sözleşmesi fesh edildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Hayat Tepe'de yer alan 51 konuta ilişkin olarak düzenlenen 17.8.2016 tarihli gayrimenkul satış vaadi sözleşmesinin feshini yayınladı.

Gayrimenkul sektörünün en yeni projeleri tek adreste toplanıyor!

Türkiye’nin 7 bölgesindeki en yeni iş ve yaşam projelerinin bir arada sunulduğu tek adres olan Evkalade için geri sayım başladı. Evkalade, gayrimenkul pazarlama ve satış platformu olarak sektörde bir ilke imza atmaya hazırlanıyor.

Hayat Gayrimenkul adres Haberi

Hayat Gayrimenkul adres

Hayat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi, Hurşit Şen Şube Müdürlüğü'nde 3 milyon TL sermaye ile 21 Haziran'da Bakırköy, Osmaniye Mahallesi'nde açıldı.


Hayat Gayrimenkul Geliştirme Turizm İnşaat ve Taahhüt Anonim Şirketi Bakırköy Şubesi adres: Bakırköy, Osmaniye Mahallesi, Ekrem Kurt Bulvarı, E-5 Sanayi Yolu Üzeri Sokak...