02 / 05 / 2024

Hayat Park nerede

Hayat Park nerede

Bayrak Alkan ve Atamer iş ortaklığı tarafından hayata geçirilen Hayat Park toplam 114 adet daireden oluşuyor. Proje 2 blok halinde Halkalı'da yükseliyor.Hayat Park iletişim bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Hayat Park Evleri'nde daireler 270 bin TL'den başlıyor!

Hayat Park Evleri' nde daireler 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.Hayat Park Evleri'nin teslimlerinin 2014 yılının sonunda yapılması öngörülüyor.

Hayat Park projesinde 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Halkalı Hayat Pakrk projesinde 2 oda 2 salon ve 3 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor. Hayat Park Evleri'nde daire fiyatları 270 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor.

Hayat Park'ta 2+1 daireler 260 bin TL'ye!

Hayat Park projesi kapsamındaki dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlıyor.Hayat Park'ın daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon seçeneklerinden oluşuyor.

Hayat Park projesinde 260 bin TL'ye 2+1! 0 KDV'yle!

Hayat Park projesi kapsamında yer alan dairelerin fiyatları 260 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Bu yılın sonunda teslim edilecek proje kapsamında 0 KDV ile konut satışları yapılıyor...

İlker Kuruöz kaç yaşında? İlker Kuruöz iş hayatına nerede başladı?

Garanti BBVA yönetim kurulu üyesi İlker Kuruöz kaç yaşında? İş hayatına nerede başladı? İşte ayrıntılar...

Selenium Park nerede? 

Selenium Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Selenium Park nerede sorusunun yanıtı ve proje bilgileri...

Viduşlu Park nerede?

Viduşlu Park projesi çok yakında satışa çıkıyor. Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Viduşlu Park nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları fiyat!

Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları fiyat bilgisi ve proje detayları...

Hayat Park Prestij Konakları nerede?

Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Hayat Park Prestij Konakları nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? 

Hayat Park Gayrimenkul tarafından inşa edilen Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak? Merakla beklenen AVM 24 saat açık olacak.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak?

Hayat Park 3 Paradise AVM ne zaman açılacak sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Hayat Park 3 Paradise AVM'nin 24 saat açık olması planlanıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede?

Hayat Park 3 Paradise AVM nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. 19 ay sonra açılması planlanan AVM, Hayat Park Gayrimenkul imzası taşıyor.

Hayat Park 3 Paradise AVM geliyor!

Hayat Park Gayrimenkul tarafından hayata geçirilecek olan Hayat Park 3 Paradise AVM 19 ay sonra açılacak. AVM 24 saat açık olacak.

Park Hayat İncek nerede?

Park Hayat İncek projesi, İşmen İnşaat tarafından inşa ediliyor. Proje, 19 ve 6 katlı, yatay ve dikey 2 blok halinde yükseliyor..

Kartal Yücel Park nerede?

Kartal Yücel Park projesi denize 900 metre mesafede İstanbul Kartal'da hayata geçiriliyor. Peki Kartal Yücel Park nerede?

Hayat Park'ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi!

Emlak Konut ve yüklenici firmaları Cihan İnşaat-Konut Yapı, Dağ Mühendislik, İzka İnşaat, Sıtar İnşaat ve Suryapı tarafıdan Hayat Park’ta Sokak Lezzetleri Festivali düzenlendi...

Hayat Park nerede Haberi

Hayat Park nerede

Hayat Park İstanbul Avrupa Yakası'nda Küçükçekmece Halkalı'da 2 blok halinde yükseliyor. Projede toplam 114 konuttan oluşuyor.


Hayat Park daire fiyatları 245 bin TL'den başlıyor.Projede KDV ödenmiyor. Daire tipleri 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Hayat Park projesindeki daireler 2 oda 1 salon açık mutfaklı daireler 104 metrekare, 2 oda 1 salon  normal daireler 123 metrekare, 3 oda 1 salon 151 metrekare olarak dizayn edildi.


Hayat Park projesinde daireler 2015 yılının Ocak ayında teslim edilmesi planlanıyor. Proje de fitness center,çocuk oyun alanları, yüzme havuzu,  sauna, kapalı otopark gibi alanlar yer alıyor.


Hayat Park iletişim bilgileri!

Adres: Halkalı Merkez mah. Basın Ekspres Yolu Avrupa Konutları Karşısı Eski Bağlar sok. No: 6-1 Küçükçekmece / İSTANBUL 

Telefon: 0212 470 4 111

Web adresi: