05 / 05 / 2024

hayat sultanbeyli adres

hayat sultanbeyli adres

Dairelerin alanlarının 105 metrekareden başlayıp, 255 metrekareye kadar yükseldiği değiştiği Hayat Sultanbeyli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor...

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde 196 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan dairelerin fiyatları 196 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hayat Sultanbeyli projesinde 250 bin TL'ye 3+1!

Hayat Sultanbeyli projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon, 5 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 3 oda 1 salon dairelerin fiyatları 250 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hayat Sultanbeyli projesinde 185 bin TL'ye 1+1!

Hayat Sultanbeyli projesinde 2+1 dairelerden 5+1 çatı dubleksi dairelere kadar konut seçenekleri yer alıyor. Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 185 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Hayat Sultanbeyli'de 3+1'lerin fiyatları 257 bin TL'den başlıyor!

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde, Kaynak Yapı imzasıyla hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli Evleri'nde banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme imkanı sağlanıyor. Projede satış süreci devam ediyor...

Hayat Sultanbeyli projesinde kira öder gibi ev sahibi olun!

Hayat Sultanbeyli projesinden bugün ev alanlar yarın taşınmanın keyfini yaşıyor. Üç blokta 72 konuttan oluşan Hayat Sultanbeyli’de 2+1’den 5+1’e uzanan geniş daire seçeneği bulunuyor. Projede 2+1 dairelerin fiyatı 185 bin liradan başlıyor.

Sultanbeyli Hayat Konutları!

Kaynak Yapı imzasını taşıyan Sultanbeyli Hayat Konutları projesinde daireler hemen teslim ediliyor. 72 konutluk Sultanbeyli Hayat Konutları projesinde ödemeler banka kredisi kullanılarak taksitli olarak yapılıyor...

Sultanbeyli Hayat Konutları!

Toplam 72 adet konuttan meydana gelen Hayat Sultanbeyli projesinde daireler 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire tiplerinde tasarlandı

Hayat Sultanbeyli Evleri!

Hayat Sultanbeyli Evleri Kaynak Yapı imzası ile hayata geçiriliyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor

Sultanbeyli Hayat Evleri!

Sultanbeyli Hayat Evleri 3 blok halinde yükseliyor, 72 konuttan meydana gelen Hayat Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve dubleks daire seçenekleri bulunuyor...

Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli vaziyet planı!

İstanbul'un Sultanbeyli ilçesinde yer alan Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli vaziyet planı projeyi bütün olarak görmek isteyenler için haberimizde yer alıyor...

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi!

İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnistanbul Hayat Davutpaşa projesinde daire fiyatları 376 bin liradan başlayarak değişiyor...

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Marmara Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Dekar Asmalı Hayat adres!

Konut alanlarının 149 metrekareden başladığı proje toplam 244 adet bahçeli konuttan oluşuyor. Dekar Asmalı Hayat adres bilgilerine göre İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da yükseliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde teslimler Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, hızla gelişen Sultanbeyli’de uygun fiyatlı daire sahibi olma seçeneği sunuyor.

Sur Yapı İlkbahar Konutları adres bilgileri!

Sur Yapı İlkbahar Konutları 1+1'den 4+1 salona kadar farklı konut tiplerine yer veriliyor. Projede lansmana özel indirim uyguluyor. Sur Yapı İlkbahar Konutları adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor.

Selçuklu Evleri Sultanbeyli'de metrekaresi 2 bin 500 TL!

Sultanbeyli’de lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor. Özenle tasarlanan projede, Selçuklu mimarisi ile site hayatının konforu bir arada sunuluyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nin metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri teslimleri Haziran 2016'da!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Sultanbeyli Selçuklu Evleri'nde metrekaresi 2 bin 500 TL!

Büyüyen ve gelişen yeni bölge Sultanbeyli’de konforlu ve lüks hayatın şık Selçuklu mimarisi ile şekillendiği Selçuklu Evleri, Yapı Yatırım ve Azim Gayrimenkul ortaklığının tecrübesi ile hızla yükseliyor.

Sultanbeyli Emlak Konut adres!

Emlak Konut GYO tarafından inşa edilen Sultanbeyli Konutları'nda 436 adet konuttan oluşan 10 katlı 10 blok ve 9 katlı 1 blok yer alıyor. Sultanbeyli Emlak Konut adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Sultanbeyli Sur Yapı İdilia adres!

Sultanbeyli Sur Yapı İdilia adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutları büyüklükleri minimum 58 metrekare, maksimum ise 231 metrekare şeklinde dizayn edildi.

hayat sultanbeyli adres Haberi

hayat sultanbeyli adres

Hayat Sultanbeyli adres bilgilerini paylaşmadan önce projeden bahsedelim. 



İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli'de inşa edilen Hayat Sultanbeyli projesi Kaynak Yapı tarafından hayata geçiriliyor. 


Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon daireler yer alıyor. 


Hayat Sultanbeyli Evleri'nde dairelerin alan büyüklükleri 105 metrekare ile 255 metrekare arasında değişiyor. 


5 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Hayat Sultanbeyli 72 konuttan meydana geliyor. Projenin sosyal olanakları arasında yüzme havuzu, güvenlik,  kapalı otopark, kafeler, spor alanları mevcut. 


Hayat Sultanbeyli adres!


Gazi Mahallesi, Reyhanoğlu Caddesi No: 25  Sultanbeyli İSTANBUL


Hayat Sultanbeyli adres!


Hayat Sultanbeyli satış ofisi:

Telefon: 0216 592 90 22

Web Adresi: www.hayatsultanbeyli.com

Belemir...