01 / 05 / 2024

hayat tepe iletişimhayat tepe telefon

hayat tepe iletişimhayat tepe telefon

Daire teslimlerinin 2014 yılının Eylül ayında başlayacağı Hayat Tepe satış ofisi iletişim, ulaşım ve adres bilgileri ile ilgili detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

Hayat Tepe Suites'te Aralık ayından itibaren teslimler başlıyor!

ÖZAK GYO tarafından Bayrampaşa’da inşa edilen ve referanslı yatırımcılarına satışa sunulan Hayat Tepe Suites projesinde dairelerin teslimi için geri sayım başladı.

Özak Hayat Tepe Suites'te teslimler Aralık'ta başlıyor!

ÖZAK GYO’nun Bayrampaşa alışveriş vadisindeki yüksek kalite standartlarındaki yeni projesi Hayat Tepe Suites’te Aralık ayından itibaren teslimat heyecanı yaşanacak.

Ankara Moment Beştepe iletişim!

Ankara Moment Beştepe iletişim için 444 74 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Çeşitli sosyal imkanlar sunulan proje Moment Yapı imzası ile hayata geçirilecek.

Yenimahalle Moment Beştepe iletişim!

Yenimahalle Moment Beştepe iletişim için 444 74 01 numaralı telefonu arayabilirsiniz. 2 blok halinde hayata geçirilecek projede ofislerin büyüklükleri 70 ile 198 metrekare arasında değişiyor.

Moment Beştepe iletişim!

Moment Beştepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Moment Yapı tarafından inşa ediliyor olan Moment Beştepe projesinde 330 adet home ofis ve 22 adet ticari birim bulunuyor...

Özak Hayat Tepe Kurban Bayramı kampanyası!

ÖZAK GYO’dan 15 bin TL’lik “Kurban Bayramı” hediyesi. ÖZAK GYO’dan “Mutluluk mimarisi” olarak tanımlanan Bayrampaşa’daki Hayat Tepe projesinde muhteşem Kurban Bayramı fırsatı!

Özak GYO Hayat Tepe yaya geçidi 30 Eylül'de tamamlanacak!

Özak GYO, Esentepe'de inşa ettiği Hayat Tepe projesine metrodan kolay ulaşım sağlamak amacıyla 250 metrelik yaya üst geçidi inşaatına başladı. İnşaatın 30 Eylül'de tamamlanacağı söylendi.

Bayrampaşa Hayat Tepe yaya geçidi 30 Eylül'de açılacak!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa’daki projesi Hayat Tepe’deki daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin faydalanabileceği bir ulaşım hizmeti sunuyor.

Bayrampaşa Hayat Tepe projesi ulaşıma bağlanıyor!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa'daki projesi Hayat Tepe'deki daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin faydalanabileceği ayrıcalıklı bir ulaşım hizmeti sunuyor.

Hayat Tepe projesi üst geçitle metroya bağlanıyor!

Hayat Tepe'den Esenler metro istasyonuna hızlı ve güvenli erişim sağlayacak yaya üst geçidi inşaatına başlayan ÖZAK GYO, aynı zamanda trafikte kaybedilen zamandan tasarruf şansı getirecek.

Özak GYO Hayat Tepe Projesi'ni metroya bağlayacak!

Özak GYO’nun Bayrampaşa’da öne çıkan lüks konut projesi Hayat Tepe, daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin ulaşım sorununa kalıcı çözüm getiren ayrıcalıklı bir hizmet sunuyor.

Özak GYO Hayat Tepe projesi metroya bağlanacak!

ÖZAK GYO, Hayat Tepe’nin yer aldığı Ferhatpaşa Çiftliği ile en yakın metro istasyonu arasında güvenli erişim sağlayacak yaya üst geçidi projesini hayata geçiriyor.

Özak GYO, Hayat Tepe projesini metroya bağlayacak!

ÖZAK GYO, Bayrampaşa’daki projesi Hayat Tepe’deki daire sahipleri başta olmak üzere tüm bölge sakinlerinin faydalanabileceği ayrıcalıklı bir ulaşım hizmeti sunuyor.

hayat tepe iletişimhayat tepe telefon Haberi

hayat tepe iletişimhayat tepe telefon



Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayat Tepe projesi İstanbul-Bayrampaşa'da inşa ediliyor. 93 bin 323 metrekare inşaat alanı üzerinde konumlandırılan Bayrampaşa Hayat Tepe Evleri 31 bin 828 metrekare arsa alanına sahip.


Hayat Tepe Konutları 'nda stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere daire seçenekleri sunuluyor. Satışların devam ettiği Hayat Tepe daire fiyatları 190 bin TL'den başlıyor. Hayat Tepe satış ofisi ise Bayrampaşa'da yer alıyor. Hayat Tepe satış ofisi bilgilerinin ayrıntıları ise şöyle:


Hayat Tepe satış ofisi:


Hayat Tepe adres bilgileri: A Altıntepsi Mahallesi, Metro Cash&Carry Yanı No:2 Bayrampaşa - İstanbul

Hayat Tepe telefon: T +90 212 633 53 53

Hayat Tepe Fax : +90 212 640 06 79