18 / 05 / 2024

Hayat Varlık icra dosyası sayısı

Hayat Varlık icra dosyası sayısı

Hayat Varlık’ın Genel Müdürü Hilmi Güvenal,  icrada dosyası bulunan kişi sayısının 7 milyon olduğunu açıkladı.

Hayat Varlık Yönetim 200 milyon TL borçlanma aracı ihraç edecek!

Hayat Varlık Yönetim tarafından 200 milyon TL nominal tutara kadar yurt içinde halka arz edilmeksizin ihraç edilecek borçlanma araçlarına ilişkin ihraç belgesi Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı.

Hayat Varlık Yönetim 30 milyon TL'lik tahvilin 6. kupon ödemesini yaptı!

Hayat Varlık Yönetim tarafından 30 milyon TL tutarında ihracı yapılmış tahvilin 6. kupon ödeme işlemini bugün yaptı.

Ölen tekstilcinin eşine 20 milyon liralık icra şoku!

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kalp krizi sonucu hayatını kaybeden tekstil firması sahibi Cahit Ecesoy'un, boşandığı ilk eşi N.B., bir yıl sonra evlendiği ikinci eşi Pervin Ecesoy için 24 yıl boyunca nafakasını alamadığı nedeniyle 20 milyon liralık icra takibi başlattı.

TF Varlık Kiralama'nın 50 milyonluk kira sertifikasına onay!

TF Varlık Kiralama'nın 50 milyon TL tutarındaki 212 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikası ihracına ilişkin tertip ihraç belgesi başvurusu, SPK tarafından onaylandı.

TF Varlık Kiralama kira sertifikası için SPK'ya başvurdu!

TF Varlık Kiralama A.Ş. kira sertifikası ihracına ilişkin gerekli iznin alınması adına Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı.

Ziraat Katılım Varlık Kiralama'nın kira sertifikası borsada!

Ziraat Katılım Varlık Kiralama A.Ş'nin 200 milyonluk kira sertifikası 23 Şubat 2018'de borsada işlem görmeye başlayacak. 

Vakıf Varlık Kiralama 135 milyonluk kira sertifikası sattı!

Vakıf Varlık Kiralama 135 milyon TL tutarlı, 120 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikasının satışını tamamladı.

Vakıf Varlık'tan 120 milyon TL'lik kira sertifikası ödemesi!

Vakıf Varlık Kiralama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) pay dışında sermaye piyasası aracı işlemlerine ilişkin açıklama yaptı..

TF Varlık Kiralama kira sertifikası ihracı için başvuru yaptı!

TF Varlık Kiralama A.Ş. kira sertifikası ihracına ilişkin gerekli iznin alınması için Sermaye Piyasası Kurulu'na başvuru yaptı..

Katılım Varlık Kiralama 500 milyonluk kira sertifikası ihraç edecek!

Katılım Varlık Kiralama 500 milyon TL ihraç tavanı ile sınırlı olarak tertipler halinde satılmak üzere yurt içinde kira sertifikaları ihraç edecek. 

Katılım Varlık Kiralama 200 milyonluk kira sertifikası sattı!

Katılım Varlık Kiralama 200 milyon TL tutarlı, 728 gün vadeli, yönetim sözleşmesine dayalı kira sertifikalarının nitelikli yatırımcıya satışını tamamlandı. 

TF Varlık Kiralama 2017 finansal tablo!

TF Varlık Kiralama A.Ş., 2017 yılına ait finansal tablosunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı.  

Halk Varlık Kiralama 2017 faaliyet raporu!

Halk Varlık Kiralama, 2017 yılına ait faaliyet raporunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı. 

Hayat Varlık icra dosyası sayısı Haberi

Hayat Varlık icra dosyası sayısı

Hayat Varlık’ın Genel Müdürü Hilmi Güvenal,  icrada dosyası bulunan kişi sayısının 7 milyon olduğunu açıkladı. Türkiye’de bankaların elinde bulunan kötü alacakları satın alan ve takibine düşen 14 varlık şirketi var.  Bunlar içinde piyasa payı en büyük olan şirket Hayat Varlık olarak belirtiliyor. 

Milliyet Gazetesi'ne açıklamalar yapan Hayat Varlık Genel Müdürü Hilmi Güvenal, toplumsal huzur ve borç veren - borç alanların iki taraflı sorumlulukları için genel bir bilinç kampanyasının başlatılması gerektiğini söyledi.

Türkiye’de şu anda mahkemelerde bekleyen 25 milyon icra dosyası bulunduğunu ifade eden Güvenal, “Kredi borcunu ödemeyenlerin icraya düşmüş, banka ve diğer finans kuruluşlarından bize satılmış icra aşamasındaki borçlu dosyası 2 milyon civarında. 2 milyon kötü alacak dosyası da bankaların elinde bulunuyor. Dosya olarak değil, tekil kişi olarak düşünülürse en az...