03 / 05 / 2024

Hayati Alioğlu

Hayati Alioğlu

İstanköy'de din görevlisi olan Hayati Alioğlu, depremde hasar gören Defterdar Camii ile ilgili yaptığı açıklamada "Eğer, acil olarak caminin ibadete açılmasını istiyorsak, özellikle Türkiye'den caminin tamiri için yardım bekliyoruz." dedi

Gayrimenkul fiyatları düşmeyecek: Elinde nakit parası olanlar değerinin çok altında alım yapıp stokluyor!

Son zamanlarda gayrimenkul fiyatlarında yaşanan artış satışların düşmesine neden oldu. Peki gelecek süreçte gayrimenkulde fiyatlar gerileyecek mi? Ceess Global Yönetim Kurulu Başkanı Semih Sarıalioğlu, konuyu değerlendirdi. 

Trabzon Of'ta kentsel dönüşüm start aldı!

Trabzon’un Of ilçesi Sulaklı Vadisi’nde kentsel dönüşüm çalışmaları start aldı. Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, “Söz verdiğimiz gibi Of’ta dönüşüm başladı" dedi.

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Srl Saral Çelik Ve Makine Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Kemal Sarıalioğlu tarafından kuruldu.

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Alioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Alioğlu tarafından kuruldu.

Saitotx Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saitotx Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Alioğlu tarafından kuruldu.

Enerji Ns Elektromekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enerji Ns Elektromekanik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Hamdi Sarıalioğlu ve Ümit Nuhoğlu ortaklığında kuruldu.

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Algan Plus İnşaat Dekorasyon Mimarlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Tuğba Alioğlu tarafından  kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıalioğlu Emlak Danışmanlığı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Enes Kartal tarafından kuruldu.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Unique İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Unique İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Alioğlu tarafından kuruldu.

Katr Elnada İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katr Elnada İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon  TL sermaye bedeli  ile Salah Alioğlu kuruldu.

Trabzon'da yeni konut yatırımı hızlanmalı!

Trabzon’da 21 senedir faaliyette bulunan Saral Gayrimenkul’un sahibi Semih Sarıalioğlu, gayrimenkul sektörüne ilişkin açıklamalar yaptı. Sektörü değerlendiren Semih Sarıalioğlu, Trabzon'da konut yatırımı için imkanların ve fırsatların artış gösterdiğini dile getirdi.

Hayati Alioğlu Haberi

Hayati Alioğlu


Ege Denizi'ndeki depremde büyük hasar gören İstanköy (Kos) Adası'ndaki ibadethaneler, tekrar hizmet verecekleri günü bekliyor. İstanköy'ün en işlek ve turistik meydanındaki büyük hasar alan ve minaresi yıkılan Defterdar Camii'nin etrafında enkaz kaldırma çalışmaları başladı.


Adada din görevlisi olan ve caminin imamlığını yapmış Hayati Alioğlu AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1724 yılında inşa edilmiş Osmanlı eseri caminin ibadete hiç bir dönem kapatılmadığını söyledi.


Alioğlu, caminin minaresinin 10 yıl önce restore edildiğini belirterek, caminin bu kadar hasar görmesine şaşırdığını restorasyona rağmen minarenin yıkıldığını bildirdi.


Caminin, Ada'da bir "Osmanlı mührü" olduğunu vurgulayan Alioğlu, "O gece bu hüzne, caminin bu şekilde yara almasına sadece müslümanlar değil, Yunan halkı da üzüldü. Bir an önce caminin tamir edilmesini ve ibadete açılmasını bekliyoruz." diye konuştu.


"Türkiye'den caminin tamiri için yardım bekliyoruz"

"Eğer,...