06 / 05 / 2024

Hayati Hamzaoğlu

Hayati Hamzaoğlu

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu, 30 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde seçimin renginin çok açık ve net bir şekilde belli olduğunu söyledi.

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Mutlu Cihan Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Ahmet Davutoğlu'ndan hükümete buğday fiyatı çağrısı! Hayati konu diyerek alınacak rakamı açıkladı

Türkiye'de Toprak Mahsülleri Ofisi'nin buğday fiyatlarını henüz açıklamaması Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nu hükümete çağrı yapmasına neden oldu. Davutoğlu, "Hayati bir konu" diyerek alınacak rakamı kamuoyuyla paylaştı.

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Capital Estate Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de Hakan Çetin, Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rain Desıgn Peyzaj Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muberra Hacıhamzaoğlu tarafından kuruldu.

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İshan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile İsmet Hamzaoğlu tarafından kuruldu.

Ambiyans Yönetim Ve Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ambiyans Yönetim Ve Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Salih Hamzaoğlu ve Talha Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu.

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Spesifik Gayrimenkul Yatırım Ve Yönetim Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Hamzaoğlu ve Nihat Topaç ortaklığında kuruldu.

Provest Turizm Organizasyon Limited Şirketi kuruldu!

Provest Turizm Organizasyon Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Yurtoğlu ve Mehmet Eren ortaklığında kuruldu. 

Provizyon Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Provizyon Mimarlık İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hayati Yurtoğlu ve Yener Akan ortaklığında kuruldu.

Eos Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eos Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Karslıoğlu, İlker Rodin Sayı ve Oktay Hamzaoğlu ortaklığında kuruldu. 

Aziz Kocaoğlu'ndan evinizi satmayın uyarısı!

28 Aralık’ta Örnekköy 1. Etap yapım ihalesine çıkacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu “Eğer çok naçar kalmazsanız, hayati bir ihtiyacınız yoksa, yerinizi satmayın." dedi.

Hayati Alioğlu: Türkiye'den cami onarımı için yardım bekliyoruz!

İstanköy'de din görevlisi olan Hayati Alioğlu, depremde hasar gören Defterdar Camii ile ilgili yaptığı açıklamada "Eğer, acil olarak caminin ibadete açılmasını istiyorsak, özellikle Türkiye'den caminin tamiri için yardım bekliyoruz." dedi

Hayati Hamzaoğlu Haberi

Hayati Hamzaoğlu

MHP Kastamonu Belediye Başkan Adayı Hayati Hamzaoğlu, 30 Mart'ta yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri'nde seçimin renginin çok açık ve net bir şekilde belli olduğunu söyledi. Hayati Hamzaoğlu, 10 Ocak Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensupları ile bir araya geldi. Bir restoranda verilen kahvaltıda konuşan Hamzaoğlu, basın mensuplarının halka haber verme, bilgi sunma noktasında çok önemli görevi yerine getirdiğini belirterek, son dönemlerde gelişen olaylar paralelinde basın organlarına bir takım engellemeler yapılsa da gazetecilerin görevlerini yerine getirmeye çalıştığını belirtti. 


Gazetecilerin önündeki engellerin kaldırıldığında halkın haber almasının önündeki engellerin de kalkacağını ileri süren Hamzaoğlu, şöyle konuştu: "Önemli bir baskı uygulandığı halde basın mensuplarının tarafsız olduğunu ve herkese eşit mesafede durduğunu görmek beni mutlu ediyor. Fakat genel manada Türk basını baskı altındadır. Belediye Başkanlığım döneminde basın...